Звездни Компромати - Октомври'25

• 66 567
  • 1 045
  •   132
Отговори
# 1 005
  • на село
Аз чакам скоро и кучетата да застанат на пръсти за снимка.

Радина, ако не беше я наблъскала така долната устна, щеше да изглежда перфектно. Много добре са я лъснали за ролята, браво.

# 1 006

Още Радина от Под прикритие. Чакам с нетърпение.
И аз устните гледам, такова хубаво момиче беше.
Тази роля е точно навреме, ще измести вниманието от Мерилин.

# 1 007
  • Glasgow
То щото я отразява някой Мерилин 🤷🏻‍♀️ Много е готина Радина на тази снимка

# 1 008
# 1 009
Валерия го е писала това с изкуствен интелект, толкова ли не можа да скалъпи малко повече и различни думички в изречения. Иначе здрав да е човека, щом обича и се грижи за животни - за мен е добър.

# 1 010
То щото я отразява някой Мерилин 🤷🏻‍♀️ Много е готина Радина на тази снимка
По-скоро режисьора имах предвид. Ще засенчи премиерата му.

# 1 011

Да му изям баджачките😆🫣🫣 Мъж да маже яко с фейс аппа е многоооооо смешно! Оставете кифлеенето на младите моми, моляяяяя! САсипахте я тая държава! 🙃

# 1 012
Оф. Цитиридис такова тъпо момче стана. А имаше потенциал да е нещо повече, ама, ей, на. Не стана. Вергов поне е леко сбръчкан, може да не изглежда толкоз нагъл винаги, ама никиту. И тая Галена, как фъфли, милата. Бе какво е това жури въобще. Момчето е талантливо. Можеше малко напред да отиде.

# 1 013

Още Радина от Под прикритие. Чакам с нетърпение.
И аз устните гледам, такова хубаво момиче беше.
Тази роля е точно навреме, ще измести вниманието от Мерилин.

В "Моят Плейлист" с Васил Върбанов, каза, че дългия маникюр е за роля, явно метреса на престъпник или новата Ния Туджарова? Страхотни песни си беше избрала Радина, умна, готина, много я харесвам.
Деян да се занимава с Кошко..халал да му е.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:20 от помбер

# 1 014
Радина изглежда страхотно! ❤️

# 1 015
willy в шотландския сленг е мъжки полов орган. Wee willy обикновено
Значи не е вуйчо. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 016
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
В крайна сметка разбрахме ли кой е рожденика? Чичо, куче или Биг Уили Joy.

# 1 017
Ай, Вуйчо е Уили, волния делфин!
Ай, каква романтика?! ❤😍
Вале, пиле, нямаше ли по- хубав цвят и дизайн на тортата за Уили?
Ще се ходиш с Марелата и Бъркин няма да видиш с такава торта!

# 1 018
  • София
Божеее, не бях гледала клипчето от България търси талант - егати дребните злобни завистливи душици, направо паднах!!! А момчето беше много добро, направо ми текнаха сълзите.

# 1 019
Охх смях се със глас на вуйчето и Валерия.. Joy Как застава всеки път така? Верно е като изкаран от кутията за снимка.

Радина адски много ми харесва на тези снимки и на трейлъра. Дори не ме дразнят устните или зъбите тук. Никъде не помня да съм я гледала честно казано. Но засега изглежда обещаващо. Нямам търпение.

PS: не съм гледала България търси талант, но съм гледала Ей Бо в инстаграм и е забавен. Много тъпо, че аа постъпили така. Цитиридис видимо много вдигна самочувствието малко след като Халвата му обърна внимание. Вергов ми е адски нетърпим. В няколко от епизодите на Аз обичам България, едва го изтраях. Даже сега се чудя сали да ходя мна театър заради него..

PS2: Сега четох коментарите, някой беше написал, че коремчето вече трудно се крие. И като се загледах наистина изглежда бременна Валерия?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 19:50 от MonicaGeller

Общи условия

Активация на акаунт