Звездни Компромати - Октомври'25

• 76 131
  • 1 148
  •   110
Отговори
# 1 065
В началото на кариерата си Венета е била истинска и неподправена. После е разбрала, че скандалът и клюката продават. След това забива в една крайност, която е по-скоро махленска, а тя вече звучи не толкова професионално, а аматьорски. Писанията и в социалните мрежи напоследък са меко казано жалки. Истината е, че не става за водеща на сутрешно шоу, както се видя, до сега беше пълна пародия.

# 1 066
  • Варна
Скрит текст:
Вуйчо е рожденичка. Има много персонални честити. Пък аз чакам някоя от вас да изкоментира една нена мястото си извивка в средната част на тялото на Валерия. Коремче ли е, хълбок ли, сянка ли?

Май-май имаме новина.
Още като видях снимката ми се стори, че момичето е малко наддало на кг., и даже Вуйчо изглежда по-слаб от нея.
Скоро ще се разбере ако има нещо, няма как да се скрие дълго.
Вярно, че се вижда коремче. Не бях забелязала.

# 1 067
Колко трябва да е западнала Деса, че да се снима по гащи.. само и само да я забележат.

# 1 068
Колко трябва да е западнала Деса, че да се снима по гащи.. само и само да я забележат.

Според мен Деса си е много западнала и то много отдавна.
Относно гащите скромното ми мнение е, че с тях или без тях, все си е незабележима.

# 1 069
В началото на кариерата си Венета е била истинска и неподправена. После е разбрала, че скандалът и клюката продават. След това забива в една крайност, която е по-скоро махленска, а тя вече звучи не толкова професионално, а аматьорски. Писанията и в социалните мрежи напоследък са меко казано жалки. Истината е, че не става за водеща на сутрешно шоу, както се видя, до сега беше пълна пародия.
То си има и контекст тая работа, ако помните 90-те в София, как професионалисти с достойнство едва кърпеха двата края, как хора с усет за бизнес (извън мафиотските схеми) се префасонираха в мениджъри и до какъв махленски стил на работа доведе това... как за всяко нещо се търсеше точния човек (хем наследено от соца, хем безконтролно в новия си вид) и как фамилиарниченето и откритото клюкарстване на раб. място създадоха "журналисти" като Венета...

Венета в нови времена ми е най-смешна като почне да калкулира някакви вселенски звездобройски периоди и късметлийски дни и да си движи живота според "знаци".

Венето, ниския рейтинг е знак - да си пишеш книгите под дървото и да не ни връщаш в 90-те с твоята "журналистика"

# 1 070
Георги Неделчев пък е от онези, предизвикващи позиви за гадене хора, които не само обиждат щедро някого (уж близък им), който им е затръшнал вратата под носа, но и са склонни да изкарат парички на техен гръб. Много жалкарско поведение.

Ходеше като лакей и след Венета Райкова, и след Мадлен Пенева, преструвайки се на голям плейбой и позволявайки да му плащат сметките в славния Брилянтин.
Същият комплексар като адаша си Тошев.

# 1 071
  • Glasgow
Той и Николета беше описал доста кофти в "мемоарите" си, а уж бяха приятелки. Някак беше хем да я изчетка- как като я видял и си казал- ето това е, това ще е новата звезда, хем каква провинциалистка била, фризьорите трябвало да и оправят косата, че развалена от евтини шампоани, едни такива клюки дето жените си пишем в паралелния чат към женската група, но знаем че не са за пред хората😅

# 1 072
Георги Неделчев пък е от онези, предизвикващи позиви за гадене хора, които не само обиждат щедро някого (уж близък им), който им е затръшнал вратата под носа, но и са склонни да изкарат парички на техен гръб. Много жалкарско поведение.

Ходеше като лакей и след Венета Райкова, и след Мадлен Пенева, преструвайки се на голям плейбой и позволявайки да му плащат сметките в славния Брилянтин.
Същият комплексар като адаша си Тошев.

И това е много вярно.

# 1 073
Влюбен беше като първолак в Николета. Чак неудобно да му стане на човек как се държеше като загорял чичак в присъствието ѝ. Мартин Карбовски – също.

# 1 074
Ауу Карбовски беше страшно жалък .

# 1 075
Той и Николета беше описал доста кофти в "мемоарите" си, а уж бяха приятелки. Някак беше хем да я изчетка- как като я видял и си казал- ето това е, това ще е новата звезда, хем каква провинциалистка била, фризьорите трябвало да и оправят косата, че развалена от евтини шампоани, едни такива клюки дето жените си пишем в паралелния чат към женската група, но знаем че не са за пред хората😅

Той и Венета я описва така - четка я, че била много популярна, после пуска една кофа жалки намеци за провинциалния й вид и т.н. Много недостойно да дрънкаш зад гърба на някого, който ти е имал някакво доверие.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 12:45 от Beauty queen

# 1 076
  • Glasgow
Той като обсебен беше. И тя като каже "Марти" и той направо хепи енд

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 12:20 от Jokerr

# 1 077
Пролетната колекция на Готие
Скрит текст:

# 1 078
  • София
Прочетох статията за Венета и много се напрегнах да се сетя кой беше авторът и - е, в крайна сметка се сетих (с малко помощ от Гугъл). Много "ми хареса" как описва нещата все едно той е Хю Хефнър, а останалите - зайчетата в имението му, а Венета - топ звездата на републиката, същинска Мерелин Монро. "Горещо" беше интересно предаване, защото нямаше социални мрежи и клюките се тиражираха основно от вестник Шок, затова беше интересен и Биг Брадър - къде другаде ще гледаш как живеят някакви хора. Сега нито такъв тип предаване би било интересно, според мен, нито ББ е нещо особено в морето от реалити формати, до които имаме достъп.

# 1 079
Пролетната колекция на Готие
Скрит текст:

Бюти, много се стреснах, а уж не съм страхлива! Joy

Общи условия

Активация на акаунт