Звездни Компромати - Октомври'25

• 77 751
  • 1 152
  •   30
Отговори
# 1 140
Не е задължително от НДК да дадат датата на принципа "който превари". Гледа се заплащането за наемане, явно дипломатично са отрязали Кичето, ако се е пазарила за някаква смешна цена. И сега в типично неин стил прави драма. Ама и от НДК вместо те да й плащат за великото присъствие и то точно на нейния рожден ден, те да постъпят така... Cry

# 1 141
  • Пловдив
Лекето Емрах с подигравателно видео за замъгления километраж...
https://www.facebook.com/share/r/1CcZg9zABz/

# 1 142
Това коментирано ли е?
Бриджит Макрон показа
среден пръст за медицински цели:
Съпругата на френския президент участва в официалното откриване на първия в страната институт, посветен на изучаването на болестта на Шарко. Ключовият символ на церемонията беше средният пръст, „насочен към лицето на болестта“.

Някой много куул рекламист  го е измислил.

Скрит текст:

# 1 143
Не е задължително от НДК да дадат датата на принципа "който превари". Гледа се заплащането за наемане, явно дипломатично са отрязали Кичето, ако се е пазарила за някаква смешна цена. И сега в типично неин стил прави драма. Ама и от НДК вместо те да й плащат за великото присъствие и то точно на нейния рожден ден, те да постъпят така... Cry

РД на Кичка е, моментално цяла София трябва да освободи де що има зала. Да звънне на Ком партията. Арената може да е свободна, няма драма.

# 1 144
Сега като видях Макрон и другите жени със средния пръст си казах "отвратително". Но се замислих защо определени части от тялото ни са се превърнали в нещо грозно, обидно и неприемливо. Кой е решил средния пръст да символизира цинизъм, а другите пръсти не... Палец е ок, но средният пръст завинаги е заклеймен. Аз още от дете винаги много съм внимавала ако посочвам нещо, да не сбъркам пръста, защото среден пръст е ужас, невъзпитание... Сега осъзнавам абсурдността на това да се създават символики с части от тялото. Може Макронка така да разсъждава и да не влага много драма в пръстите. Аз на такива необременени хора им завиждам от камбанарията си на човек, който си мери всяко движение и жест.

# 1 145
Долу в коментарите под поста й предлагат да ангажира арената ИЛИ стадиона дори 😅

# 1 146
Скрит текст:
Жулиет Бинош на ревюто на Диор, каква е свежарка.

# 1 147
Сега като видях Макрон и другите жени със средния пръст си казах "отвратително". Но се замислих защо определени части от тялото ни са се превърнали в нещо грозно, обидно и неприемливо. Кой е решил средния пръст да символизира цинизъм, а другите пръсти не... Палец е ок, но средният пръст завинаги е заклеймен. Аз още от дете винаги много съм внимавала ако посочвам нещо, да не сбъркам пръста, защото среден пръст е ужас, невъзпитание... Сега осъзнавам абсурдността на това да се създават символики с части от тялото. Може Макронка така да разсъждава и да не влага много драма в пръстите. Аз на такива необременени хора им завиждам от камбанарията си на човек, който си мери всяко движение и жест.
Наистина ли не знаеш откъде и защо произлиза символа със средния пръст? През Средновековието преди една битка между англичани и французи,последните се заканили,че ако победят ще отрежат на всеки англичанин средния пръст на ръката му,(защото така няма да може да стреля с лък. При стрелбата с лък важна роля играе средния пръст,който държи тетивата...). В битката обаче англичаните разпердушинили французите. И оттогава,когато англичанин срещнел французин му показвал среден пръст – един вид "На! Нъцки! Победихме ви!"
Но с течение на времето символичния среден пръст придобил съвсем друго значение – цинично...

# 1 148
Не знам дали следите новите драми покрай Филип Плейн и майката на 2 от децата му. Отнел й ги е, дори не й дават да ги види в отреденото й време под претекст, че носила микрофон, майката се съблякла по бельо, за да докаже, че не носи записваща техника, но въпреки това не й дават да види децата си. Бившата на Филип Плейн се е включила с разкрития, че Филип е бил планирал от месеци тази наказателна акция срещу бившата си.

В същото време момчетата не изглеждат никак щастливи с баща си. Голямото дете на почти 4 е отново с памперс, не е спирало да е с биберон. Малкият син също. Милите дечица, които страдат и ще страдат заради егото на баща си.

# 1 149
Парите движат света. Пъф деди, Плейн, вуйчо,принцове  и т.н. правят каквото си искат,няма значение последствията.

# 1 150
Да, явно и в Швейцария/Италия/Монако (дори не знам кой съд го е определил това, той има доста имоти, в които уж живее) всичко става с връзки и подкупи

# 1 151
Не знам кой съд е дал тези деца на този смахнат човек.

# 1 152
Този ми се струва страшен психар.

Общи условия

Активация на акаунт