Звездни Компромати - Октомври'25

• 87 398
  • 1 323
  •   27
Отговори
# 1 155
По-скоро се имаше предвид, че с корекциите и новите зъби няма много общо с оригинала.

# 1 156
Никол Кидман с обширно интервю в ноемврийския брой на Vogue :
Скрит текст:

“Обичам да рискувам и мразя бездействието, никога не губя време в излишни анализи на отминали грешки : падаш, ставаш, поизтупваш се и продължаваш напред, споделя тя пред Vogue.” Актриса и продуцент, тя винаги се завръща към независимото кино, което я е създало. И колкото и да й трудно в момента, продължава напред с високо вдигната глава.

# 1 157
  • Glasgow
Не съм от фенките ѝ, но в тази сесия е много добре, revenge look, браво на нея, този мъж изобщо не стоеше добре до нея така или иначе

# 1 158
И аз четох изявленията на Филип Плейн. Казва, че не бил изневерил, защото към момента, в който разбрали, че е била бременна с второто дете, вече били разделени и че изобщо не били женени. Сякаш пък трябва да си женен, че да можеш да изневериш само тогава…
Ужасна история, а изглеждаха толкова влюбени с Лусия. Тази новата /стара/ Андреа Сасу не знам защо не помогне на майката да вижда децата си. Поне като майка да я разбере, ама надали.

# 1 159
  • София
Световната премиера на документалния филм за Виктория Бекъм:

Бекъмови
Скрит текст:
Виктория и Том Форд
Скрит текст:
Круз и гадже
Скрит текст:
родителите на Бекъм
Скрит текст:
родителите на Виктория
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Ема Бънтън
Скрит текст:
Гери Халиуел-Хорнър и семейство
Скрит текст:
Мел Си и Крис Дингуол
Скрит текст:
Надин Леополд
Скрит текст:
Тана и Матилда Рамзи
Скрит текст:

# 1 160
Мъкна ги Виктория Бекъм тези деца, грижи се за тях, отглежда ги под прожектори, клюки, изневери, простотии… Все пак, запази семейството си, което в наши дни е подвиг. И накрая, това Бруклин, решило, че вече няма нужда от майка, баща, братя. Това е много тъжна и недостойна постъпка. Сигурно Виктория се чудя като всяка ССФ: къде сгреших?

# 1 161
Много ми харесват обувките на Виктория - страшно харесвам чехли на висок ток, макар че според мен не са особено подходящи за събитието.

# 1 162
  • Glasgow
А жена му сигурно пише в америкън-мама форума в свекървенската "а пък свеки настоя да облека нейната рокля и не даде една стотинка за сватбата"

# 1 163
Ема и Гери са си заприличали много..

Майката на Викито може да е с нейно екипче, ама много изсипана седи. А децата .. ми не мога да харесам ни едно от тях. Харпър много я бутат(като всички останали),но…

# 1 164
Дейвид Бекъм с благодарствени думи on the red carpet на премиерата на документален филм за историята му по Netflix:
Скрит текст:

# 1 165
Какво тяло има Бела… не е истина. В лице е чисто пластик фантастик, особено с тоя нос, но тялото й е безумно.

# 1 166
Майката на Викито може да е с нейно екипче, ама много изсипана седи.
Това си помислих и аз. Неприятно излъчване има Бекъмката и това е. Все едно е вечно кисела и недоволна от живота. Мел С ми беше любимка и мъжът и е готин.

# 1 167
Ноемврийската корица на Vogue с Никол Кидман
Скрит текст:

# 1 168
Ама родителката на Виктория защо се е докарала с тоя корсаж… сутиен стърчи, колан виси…

# 1 169
Ветко и Маринела след като не са плащали, как всяко лято са имали работници? Винаги се носи слуха, кой плаща и кой не плаща. Е, колко тъп трябва да си да отидеш да работиш за човек, който знаеш, че миналото лято е излъгал работниците си? 😂И после горкият Ветко виновен.

Ветко с внучето:

Скрит текст:

Ветко си подслажда с тортичка скапания живот:

Скрит текст:

Ветко с друг красив травестит:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт