Звездни Компромати - Октомври'25

• 91 052
  • 1 412
  •   89
Отговори
# 1 320
Анелия цял живот е на нянакви режими, не яде сладко, тича и този целулит ...  Не, че масово млади хора нямат такава кожа и пак носят къси панталонки.
Иначе коремчето е доста заоблено, почти колкото дупето отзад.

# 1 321
Кичиту вярно преди всеки концерт драми. Предният път Панайот беше подбрала...

Анелия вероятно е в менопаузов mode.

# 1 322
Тя преди една година изявила желание, те къде се намират да не помнят Кичка. Ето сега след 10 години иска, да си записват, ама-ха. То за  една година време  какво да се промени,  ето и  заявка няма, само надежда да помнят какво мечтае Кичка. Вярно, мижав интерес е причината , ама иска НДК.   По  става в някоя квартална кръчма.

# 1 323
Кича е с голямо его. Безпардонна е в желанието си да се докаже, че е на ниво Лили Иванова, каквото всъщност не е, заядлива е и хаплива. Освен това е тънкообидна чак до истерия. Помня как я насметоха Иво Танев, Ритонците, Гъмов, Ернестина Шинова и т.н. във Вип Брадър, за мен чисто заслужено, не дава и дума да се издума против нея. Скандална личност отвсякъде. Във Стар Академи беше отново дъно. Със Стенли се заядоха много грозно с Етиен Леви. В моите очи е баба Кица!

# 1 324
Донков и Кошко във Венеция.

# 1 325
Кошко изглежда чудесно тук.

# 1 326
  • Пловдив
Все пак различни неща са да искаш да те почитат като примадона и да не даваш да те обиждат.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 08:35 от Магдена

# 1 327
  • София
Колин Фарел
Скрит текст:
Тилда Суинтън
Скрит текст:
Чанинг Тейтъм
Скрит текст:
Крисчън Слейтър
Скрит текст:
Джоди Фостър
Скрит текст:
Кери Уошингтън
Скрит текст:
Деф Лепард със звезда на Алеята на славата в Холивуд
Скрит текст:
Джон Бон Джоуви
Скрит текст:

# 1 328
Карлос Насар покори световния връх в щангите за трети път. Злато за България.

Скрит текст:
Аз за първи път го видях да не вдигне нещо.
Притеснихме се малко вкъщи, но успя момчето, браво!

# 1 329
  • Враца
Я кажете, който има поглед над нещата.
Тилда Суинтън добра актриса ли е? И къде играе, нещо по-известно?
Гледала съм я само в онази детска фантастика за лъвът и дрешника. Не мога да определя, а пък постоянно е по събития. Странна ми е и се чудя къде се вписва.

# 1 330
  • Glasgow
"Да поговорим за Кевин" е с нея. За мен е добра актриса, щом ми е неприятна заради роли🤣не мога да я понасям. Аз като тези дето навремето подпалили вилата на Васил Михайлов след "Маргарит и Маргарита ", не мога да разделя актьора от образа 😅

# 1 331
Колин Фарел изглежда като чика-алкохолик от Люлин, който се има за все още вървежен пич. Боята на косата му е покъртителна.

# 1 332
Тилда я харесвам много. В "Константин" тя беше ангела Габриел и " Странния случай на Бенджамин Бътън"

# 1 333
Я кажете, който има поглед над нещата.
Тилда Суинтън добра актриса ли е? И къде играе, нещо по-известно?
Гледала съм я само в онази детска фантастика за лъвът и дрешника. Не мога да определя, а пък постоянно е по събития. Странна ми е и се чудя къде се вписва.
Миналата година изкара един много хубав филм с нея и Джулиан Мур - The Room Next Door, не знам как е преведен на български. Много силен и човешки филм.
Любима нейна роля ми е в Only Lovers Left Alive - имат страхотна химия с Том Хидълстън, красив любовен филм е.
Иначе играе в какви ли не роли, аз лично я харесвам във всичките, много ми е стилна и солидна на екран.

# 1 334
Кичка може да е кукувица, но аз помня колко отвратителни бяха Ритонците-агресивно-нападателни, просто ужасни, което не кореспондираше с претенциите им за звездност.
Този Филип Плейн е голям психопат, чудно как е успял да и вземе и двете малки деца. Тя не трябва да общува по този начин с него и да прави сеир, а да действа да си ги вземе.

Общи условия

Активация на акаунт