Звездни Компромати - Октомври'25

• 87 346
  • 1 323
  •   28
Отговори
# 1 260
Болшинството фенове на Кичка може и да не са наясно как се използва фейсбук или инстаграм, предвид възрастта им.Пиша го с добри чувства и не е ирония.
Черпя бира, който ми каже без да гледа в гугъл, поне една песен на Краси Аврамов.
Черпя с две бири, който по същите правила ми каже поне една песен на Кичка.
Звездният и пост във фейсбук има 130 харесвания...само да кажа.

Допълвам в инста постът има 23 харесвания, а самата Кичка може да се похвали с цели 803 последователи.
Каква звезда!!!

# 1 261
Краси Аврамов, когото и аз бъркам с човека с икебаната, има силен Вуйчо-вайб, поне от видяното от линковете назад в темата. Тримата в момента са ми един човек.

# 1 262
  • София
Аз гледах части от това интервю и чух, че имала по 50 човека на масата си, на които купувала Вютони, Шанели, водила ги по почивки, а те после я предали. Това с Хриско като е била. Ами как няма да свършат тези пари. И после едни лихвари дошли у тях и ѝ взели всичко ( оставили ги с по едни маратонки и спортен екип). Взели ѝ дипломата ( !!??????), актовете за раждане на децата, снимки. Хелоууу - жената е имала диплома. Сега няма. Хриско изпаднал в дупка заради липсата на комуникация с баща си. И вече не бил силен и смел. И още такива забавни неща разказваше на един пластмасов водещ, същи Кен.
Обаче наистина се зачудих как се оправя финансово. Гледам в инстаграм има някакви реклами на неизвестни поне за мен неща, но по колко се плаща на публикация? Все пак не е Джорджина Роналдова.

# 1 263
Гущеров доброволно си залагаше куфарите на Вютон на Васил за смешни пари .

# 1 264
  • София
Дженифър Анистън за списание  Harper's Bazaar UK
Скрит текст:
Кийра Найтли за Netflix
Скрит текст:
Никол Кидман за Vogue
Скрит текст:

# 1 265
Изабел Юпер на корицата на фр. списание ONIRIQ :
Скрит текст:

И в него :

“Важно е не защо се снимаш във филми, а с кого ги правиш., споделя тя.”

“Никога не съм изпитвала колебание при приемането и изиграването на комплексни образи, с тъмни страни. За мен това не изисква особена смелост, а е очевидно най-необходимото вживяване на артиста.”
Ванеса Паради живее тихо и кротко без да вдига шум около себе си.
Но все пак стана ясно, че издава поредния си, осми албум и затова краси корицата на сп. Мадам Фигаро, изцяло в Шанел :
Скрит текст:

# 1 266
  • Glasgow
Изабел Юпер😍😍😍 Много хубава сесия.

Ванеса така са я замазали, че и Есил Дюран да пишеше пак бих повярвала, тя така си маже нейните

# 1 267
Скрит текст:

Сара Джесика Паркър на New York City Ballet Fall Fashion Gala.

# 1 268
"Спайските" преди 30 години ми се виждаха егасиумс и грозните жени. Направо в потрес бях като ги пускаха по кабеларките и все привключвах по други канали. Към днешна дата са ми изключително симпатични всички. Сигурно в резултат от нашествието на маймуните, но са ми много готини, та да не кажа близо до красавици.

# 1 269
Зала 1 на НДК има приблизително 3300 места, ако включим и втори балкон.
Не забравяйте и това, че тази зала има не малък наем. Сложете и реклама, хонорари на осветители и озвучители, охрана, екип настаняване, застраховка, авторски права и всичко останало. Ще е трудно и с 1500 продадени билета да се справи финансово Краси.
Но ние знаем само това, което Кичето представя за достоверно.
Ако Краси Аврамов има достатъчно спонсори, може спокойно да пее и в празна зала.

# 1 270
Днес Джон Ленън щеше да навърши 85 години. По този повод искам да разкажа една забавна история, която Дейвид Боуи споделя в речта си в колежа Бъркли през 1999 г., когато получава почетна докторска степен по музика.
През 1977 г. Джон Ленън и Дейвид Боуи се засичат случайно в Хонконг – Джон е заедно с Шон, на път за Япония, Дейвид и той е на разходка някаква. Решават да направят заедно обиколка. По едно време някакво момче се приближило до Джон и го попитало:
– Извинете, вие Джон Ленън ли сте?
Джон отвърнал:
– Не, не съм, но бих искал да имам парите му.
Дейвид си казал "ей, това е готин номер, ще си го открадна".
След няколко месеца отишъл в Ню Йорк и в един момент някой извикал в ухото му:
– Извинете, вие Дейвид Боуи ли сте?
Без да се обръща, Дейвид отвърнал:
– Не, не съм, но бих искал да имам парите му.
И в отговор чул:
– Лъжливо к*пеле, би искал да имаш МОИТЕ пари
Като се обърнал, какво да види – срещу него стоял Джон Ленън. ❤️
Снимка на Джон и Дейвид в Хонконг:
Скрит текст:
И снимка на Джон с Шон, който тогава е на около 2 години, между другото е роден също на днешната дата:
Скрит текст:
П.П. Ето и речта/обръщението на Дейвид Боуи в Бъркли:
https://youtu.be/IZNEvTYVo4s?si=0VmS4U_X_0KQmoqH

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 18:05 от Ditto.

# 1 271
Би ногъл да даде част от тези пари за сина си Джулиън, а не да се налага майката да продава писмата си до Ленън за пари. Кофти човек.

# 1 272
Да, съвсем наскоро видяхме Ванеса на дефилето на Шанел и там си беше натурална. Така поне я знаем каква е и никаква захаросана корица нИ мож ни заблуди😅

Още снимки на рожденичката Бела :
Скрит текст:

И Bruno Mars с рожден ден - вчера е празнувал 40 годишен юбилей 🎂🥂🥂
Скрит текст:

Класация на най-слушаните му песни :

След модата и музиката, малко кино :
Ето актьорите, които ще изиграят четиримата Бийтълси и половинките им в не един биопик, а цели четири - по един за всеки легендарен участник в групата! Филмите ще излязат през април 2027, с режисьор Сам Мендес.
Скрит текст:

В коментарите пишат, че Anna Sawai е прекалено красива за ролята и Джон само би могъл да мечтае за такава като нея🙃

# 1 273
За рубриката Открийте 10 разлики.
На живо е друго. Жалко за самочувствието.
Скрит текст:

Знам, че е канселирана, но нека се види истината за това същество.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 19:49 от Lanarte

# 1 274
Изабел Юпер😍😍😍 Много хубава сесия.

Ванеса така са я замазали, че и Есил Дюран да пишеше пак бих повярвала, тя така си маже нейните
Не ми харесва сесията, освен втората снимка. Нещо са сбъркани пропорциите... Първата е все едно с детски ръце. Последната пак нещо неправилно в геометрията на тялото има.
А Ванеса изглежда като когато издаде Джо таксито.

Общи условия

Активация на акаунт