Звездни Компромати - Октомври'25

• 93 345
  • 1 412
  •   67
Отговори
# 1 305
  • Glasgow
Киче, лов, хейтърите, не хейтерите 😅

# 1 306
Мне, не става, не е точната дата на юбилея Simple Smile
Директорът на НДК й предложил 30.11, но тя е разочарована и тъжна, че ще пропусне този свой юбилей. Но отсега резервира 29.11.2035 за следващия Simple Smile
Скрит текст:

2035? Къммооон, окей... Дотогава ще се мъчи в Сизър палас, милата... Но все е нещо, докато чакаме следващия юбилей. Все пак, "в живота има два вида хора - драйвърс ен песинджърс, нали, този, който води автобуса и този, който седи отзад... " Wink

# 1 307
Направо като заплаха звучи това за 2035 Joy
Ох, то да беше само "хейтерите", с мед да я намажеш.

Не разбрах само фейсбук защо ми предложи тази публикация, чак се притесних Grinning

# 1 308
Е, Рени я има 50-100 билета купени, я не. Могат и ан адрес лично да им ги върнат на объркалите се. С кво самочувствие ангажира тази зала?! Тя песен не е вадила от кога?! Що не се кротне вече, кариерата и умря когато мъжът я натири в Израел. Голямо напъване. Концерта е отменен поради мижав интерес най- вероятно…

# 1 309
  • Glasgow
Обаче тази схема дето постнахте на продадените места за Краси Аврамов - защо така точно наполовина са продадени? много странно. Да не пазят другата за Кицините фенове

# 1 310
Като оставим иронията настрана, ако наистина не са дали залата на Кичка под претекст, че ще има кино процекции и е абсолютно невъзможно, а същевременно са я дали на друг - много тъпо и непрофесионално.
Кичка си държи на тази дата, аз лично не съм вдъхновена да я базикам. Не съм й фен, но не ми пречи.

# 1 311
Директорката на НДК й е изпратила имейл, в който освен, че й предлага свободната дата 30.11, казва и че до нея няма официално писмено искане за резервиране на дата от страна на Кичка. Може да е имало планувана Киномания, която впоследствие да е отпаднала по някаква причина и след като е нямало официално писмено искане от Кичка, да са дали датата за друг концерт. Не знам кой крив, кой прав. Не ми пречи Кичка в никакъв случай, но цялата история ми е комична и забавна.

# 1 312
В крайна сметка всички разбрахме за концертите на Кичка и на Краси Аврамов.

# 1 313
В крайна сметка всички разбрахме за концертите на Кичка и на Краси Аврамов.
Преди всеки концерт Кичка избухва с някоя интрига, може и рекламен трик да е.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 23:46 от seisa

# 1 314
Обаче тази схема дето постнахте на продадените места за Краси Аврамов - защо така точно наполовина са продадени? много странно. Да не пазят другата за Кицините фенове
Два сайта продават билетите, едните лявата половина на залата, другите дясната. Затова схемите са две, а продадените билети - малко.

# 1 315

Защото на билетния оператор, който менажира продажбите, са предоставени тези места. Тези в сиво са дадени на друга билетна платформа, с цел да не се допуска дублиране. А и така е много по-лесно проследяемо кой какви продажби е генерирал.

# 1 316
  • Glasgow
Ех, мислех да не са ги запазили за Кичето, макар че те двамата какво общо могат да пеят, те съвсем различни стилове.

# 1 317
Ужасна започва да става тази история.
Тоя Филчо Плейннаистина ще се окаже пълно дъно

Гледах снимки от рождения ден на двегодишното дете.
Парти със захарен памук, Frowning.
Скрит текст:

Това да ти отнеме най-ценното е най-подлото, което може да направи един човек.

# 1 318
  • София
Ама тази жена не си прави услуга с тези постове. Да си наеме адвокат и да обжалва.

# 1 319
Анелия цял живот е на нянакви режими, не яде сладко, тича и този целулит ...  Не, че масово млади хора нямат такава кожа и пак носят къси панталонки.
Иначе коремчето е доста заоблено, почти колкото дупето отзад.

Общи условия

Активация на акаунт