Звездни Компромати - Октомври'25

• 93 683
  • 1 413
  •   65
Отговори
# 1 335
Аз не знам Лучия иска ли да си ги вземе или само пише разни работи. Не знам в кой съд се съдят и да, Плейн има много пари, но ако е в Швейцария, нещата не са толкова прости.

# 1 336
  • софия
Любовта озарява, когато е голяма. Кажете "Честит рожден ден, Деси!"
Скрит текст:

# 1 337
Мисля, че е в Швейцария. Четох в коментарите как са ѝ дали препоръки да спре с емоционалните изблици, защото съдиите там не толерирали емоционално нестабилните родители и давали правата винаги на по-овладяните откъм емоции родители. Не мисля, че не е дал пари, за да си вземе правата над децата.

# 1 338
Чак се зачудих кое е туй Деси..

# 1 339
  • Glasgow
Ехее, Деси с повече цветя от Цветка.

# 1 340
Ох, Деса Атанасова и тя с нейните неизживяни любови и младости.
Баба ми, лека й пръст,  имаше подходящ израз за случаи като този:
"Не било в тиквите, ами в кратуните".

# 1 341
Ама тва Деска ли е 🤣. Лелий, какво не прави любовта с хората 😂

# 1 342
Тилда Суинтън я помня само от "Плажът" с Леонардо. След това съм я гледала в 2-3 филма, но я асоциирам само с ролята ѝ в "Плажът".

# 1 343
  • софия
Пусто, сиромашко невидело, не може да се въздържи да не се похвали!

# 1 344
  • гр.Пловдив
Любовта озарява, когато е голяма. Кажете "Честит рожден ден, Деси!"
Скрит текст:

Леле,направо не можеш я позна No Mouth

# 1 345
Коя е тая Деси Grinning

# 1 346
  • Пловдив
Не и ли ги забраняват тия похвали, постове и т.н...?

# 1 347
Има нови изявления Плейн. Да, в Швейцария е съда, сега прочетох по сторитата му. Основно набляга на това, че Лусия е искала финансови облаги, но странно, че обяснява как ѝ е давал огромна месечна издръжка - 30к евро + бижута, то тя искала още и искала да води децата в Англия… не знам много объркано. Обяснява как децата не са посещавали градина, нямали приятели, били живяли много изолирано. Децата ги било страх от нея, плачели като чуели за нея. Много странно ми се струва това твърдение…
Скрит текст:

# 1 348
  • Glasgow
Направо Ева Лонгория е станала Деси

И аз, и оттогава не мога да я понасям, развали ми тийн илюзията
Тилда Суинтън я помня само от "Плажът" с Леонардо. След това съм я гледала в 2-3 филма, но я асоциирам само с ролята ѝ в "Плажът".

# 1 349
Това какво общо има с децата… А може би той е очаквал тя да работи в кварталния магазин. Чак пък огромна издръжка, той нали е много богат, то всяка БГ мутра плаща толкова

Общи условия

Активация на акаунт