Звездни Компромати - Октомври'25

• 96 106
  • 1 435
  •   63
Отговори
# 1 365
  • Glasgow
Някой ще ме оСветли ли каква стойност има светланината диплома и защо лихвар би я взел Simple Smile))?

# 1 366
Явно са награбили разни багажи и чували и на Светла безценната диплома е била в купчините.

# 1 367
  • Glasgow
Да я сложат в рамка и да я продадат като творба на Банкси, нарязана в шредера

# 1 368
Скрит текст:

Сара Джесика Паркър на New York City Ballet Fall Fashion Gala.
Не остарява като катедрала, според мен. В тяло, няма забележка,но в лице и тази коса, никак не и прави услуга. Сблъсъкът между тази екстравагантна рокля и лицето и, не е ок, според мен.

# 1 369
Това на Плейн не вярвам да го е писал той, а някой пр.
Майката си е майка, от снимки и видеа не изглежда децата да я мразят или страхуват от нея.

Нормално да е емоционална, аз я разбирам до някаква степен.

А рожденичката защо си е затворила профила, преди беше отключен.

Много сатен, много камъни, много бели зъби аххххх

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 11:11 от alethea

# 1 370
Аз сега много се разтревожих за Светлето, че вече няма диплома. Университетът дали е зятворил или е някаква ВИП диплома и няма как да се издаде дубликат?
Виктория Бекъм от годежа си до сега, става все по-слаба и все по-намусена. За мен си е пипала носа, изглежда различно.
Потрес е Анелия. Винаги се е хвалела с добрата си форма. Прави впечатление и лошият подбор на дрехи ,което още веднъж доказва, че си е куха по природа.

# 1 371
Непопулярно мнение, но според мен Виктория не е особено щастлива с Дейвид, просто толкова се е срастнала с него, че няма отделяне.

# 1 372
  • София
За Плейн и жена му ще се въздържа, защото в БГ, майката почти винаги получава правата, но следях случая на един баща, който с години се бори за децата си и накрая спечели. Майката беше, според мен, а накрая и според институциите и съда неспособна и вредна за децата. Аз бих казала, че е психопат. Така че, не винаги мъжете са в грешка.

# 1 373
Това какво общо има с децата… А може би той е очаквал тя да работи в кварталния магазин. Чак пък огромна издръжка, той нали е много богат, то всяка БГ мутра плаща толкова
Да бе Grinning Тука 30к не се дават за жени. Затова са на този хал даже фолкаджийките, които уж си заработват и допълнително.
Анелия след 500 години се похвали с една къща и то нищо особено предвид иначе претенциите им.
Мария се жени 4ти път, защото й идва нанагорно да плати 30к училище.
Андреа сама си е финансирала клиповете.
Гущеровица се занимава с лихвари.

Има двама трима тук, които са ларж за такава издръжка.... По принцип става и с по-малко Simple Smile

Имената на децата на Филип Плей са супер странни. И понеже са от различни жени, вероятно са негова хрумка или хваща такива, които мислят много сходно - Rocket, Rouge, Hurricane, Romeo.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 11:44 от Linda*kiss

# 1 374
Мария. Като почнат да се снимат в тия гаражи…
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 12:21 от Moderator3

# 1 375
  • Glasgow
Тези, дето разбирате, какво показва? Чанта, кола?
 Аз само обувките гледам, как ходи на такива, милата

# 1 376
Според мен си показва кльощавото дупе, иначе колата и чантата сме ги виждали 😀.

# 1 377
Знае ли се кой е мъжът до Маги Томова? Не бил по-възрастен. Похвали се, че не е сама вече.

# 1 378
О, със сигурност има власт, ресурси още пък повече. Човекът притежава освен магазините за дрехи, очила, обувки, парфюми, мебели, то вече официално започна да отваря и хотели. Изобщо не е като да е без власт и положение.
Филип Плейн не е ли новобогаташ? Не е завършил образованието си. Майка домакиня, баща доктор. Това не е впечатляващо в Швейцария - там са хора с богатство + власт, + политическо влияние, + експертиза + потекло. Той не е такъв. Просто има пари в момента. Не е същото.Съмнявам се да упражнява натиск в съда, това са всекидневни казуси, той не е някаква влиятелна фигура. Съдиите имат много да губят, ако се разчуе, че са под влияние. Той надали може да ги компенсира толкова.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 11:54 от Linda*kiss

# 1 379
  • гр.Пловдив
Малкото д и голямото Д, любов ли бе, да я опишеш.

Дали живеят заедно?
Тя още ли е конституционен съдия,че преди редовно се изявяваше ,а сега е в пълно забвение,все едно е скрита някъде?

Общи условия

Активация на акаунт