Звездни Компромати - Октомври'25

• 104 631
  • 1 538
  •   81
Отговори
# 1 470
Филип Буков участва в Сървайвър, но си тръгна не защото се е отказал, а защото му откриха сърдечен проблем.

# 1 471
Филип Буков участва в Сървайвър, но си тръгна не защото се е отказал, а защото му откриха сърдечен проблем.

Това беше официалното обяснение. Възможно е да е отключил проблем. Обаче ако имаш проблеми със сърцето или както обясниха - клапа, която не работи - не ходиш на фитнес, не ходиш на състезания по колоездене в Кипър, където градусите също са жестоки за здравето, не ходиш на сноуборд и т.н.
Лично мен това ме навежда на мисълта, че вероятно просто се е отказал. Но няма да споря по въпроса с никой.

# 1 472
Крис Дженър
Скрит текст:

# 1 473
  • Пловдив
Сърдечният проблем на Филип може да е бил временен, в следствие на инфекция.

# 1 474
Буков научава за този проблем в предаването.
След това е коментирал, че не е редно да тренира, но той не слуша препоръките.
Но иначе е лесно да заключим, че не става и се прави...

# 1 475
Карди Би на сцената в Ню Йорк.

Скрит текст:

# 1 476

Това беше официалното обяснение. Възможно е да е отключил проблем. Обаче ако имаш проблеми със сърцето или както обясниха - клапа, която не работи - не ходиш на фитнес, не ходиш на състезания по колоездене в Кипър, където градусите също са жестоки за здравето, не ходиш на сноуборд и т.н.
Лично мен това ме навежда на мисълта, че вероятно просто се е отказал. Но няма да споря по въпроса с никой.
Така смятате вие, но ако чуете 1-2 интервюта с Филип ще разберете в детайли. По-нагоре ви отговориха - открит е проблема в предаването, но въпреки препоръките той не се отказва от спорта. Пък вече вие какво мислите и за какво няма да спорите си е ваше 😀

# 1 477

Извън предаванията той носи отговорност за себе си, но в предаване допуснат ли го да се подлага на риск, може да ги скъсват от дела после, ако стане нещо.

В "Страх" нещо се случи с един от участници, почина, и нямаше следващ сезон.

# 1 478
Филип не симулираше в Сървайвър, на два пъти природа. Така че вярвам, че действително имаше здравословен проблем.

# 1 479
Точно в Сървайвйр преди години почина Нончо някой си. Не го помня човека.

# 1 480

Извън предаванията той носи отговорност за себе си, но в предаване допуснат ли го да се подлага на риск, може да ги скъсват от дела после, ако стане нещо.

В "Страх" нещо се случи с един от участници, почина, и нямаше следващ сезон.
Наистина ли, не си спомням за такъв случай в "Страх", а уж го гледах...

# 1 481
Нончо Воденичаров, пееше.
 Точно се  застраховат в предаване, че  и да не са виновни ,стават виновни.

# 1 482
Нончо Воденичаров не участваше в Страх, а в Сървайвър.

# 1 483
Мила ми Венето, настъпа май мотиката 😂😏 Тия отити не нам! Ми се струва си изпя песента. И по- добре! Крайно противна жена в менопауза!
Другата по- неприятна е тази дето я писахте, да не и казвам името. Не от Перник и Илонка не е🤣🙃🙃🙃🙃

# 1 484
Нончо Воденичаров не участваше в Страх, а в Сървайвър.

Точно така.След това събитие дълги години нямаше Сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт