Звездни Компромати - Октомври'25

• 115 642
  • 1 660
  •   11
Отговори
# 1 485
Никога не съм го харесвала, но начинът, по който ги е обидил без да ги обижда директно много ми хареса 😄
И от Иво Сиромахов:

Скрит текст:
Имам удоволствието да ви съобщя, че от днес вече не съм водещ в телевизия „седем осми“. Телевизията  поставя ново начало в славния си път към сърцата на суверена.
На Слави и Тошко пожелавам здраве, свобода, независимост, щастие, любов, смелост, мъжество, достойнство, чест и ум.
Те другото си го имат.

# 1 486
  • Glasgow
А Слави е постнал обрано послание, без обиди.

# 1 487
Филип Буков участва в Сървайвър, но си тръгна не защото се е отказал, а защото му откриха сърдечен проблем.

Това беше официалното обяснение. Възможно е да е отключил проблем. Обаче ако имаш проблеми със сърцето или както обясниха - клапа, която не работи - не ходиш на фитнес, не ходиш на състезания по колоездене в Кипър, където градусите също са жестоки за здравето, не ходиш на сноуборд и т.н.
Лично мен това ме навежда на мисълта, че вероятно просто се е отказал. Но няма да споря по въпроса с никой.
Просто може да не е знаел. Случайно можел.да е разбрал.при.рутинен преглед при  кардиолог. И при мен стана така без да съм предполагала, че имах.проблем.със сърцето.

# 1 488
Салма Хайек.
(Само да не е ИИ генерирано)

# 1 489
Изгората на Петкан има рожден ден.
Скрит текст:

# 1 490
Новата двойка Даниел и Глория са ми много сладки като двойка да подчертая, иначе не ги харесвам, някак си подхождат. Нека са щастливи. А дъщеричката на Глория е уникален бонбон и с тази рижа косичка като от някоя приказка или детско филмче е. Много е хубава и чаровна. А кой е баща й?

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:47 от ananun

# 1 491
Така е, подхождат си - нечистоплътни и неприятни хорица.

# 1 492
# 1 493
Глория е много красива! Има уникална кожа и страхотна коса. Малко е слаба за моя вкус, но просто е естествено красива. Верно е че с Петканов стоят добре един до друг. Него няма как да харесам, но нея си я харесвам. Дано някак си се кротнат и се допълват, щото той няма много акъл, а тя си е дивичка.

# 1 494
Нончо Воденичаров не участваше в Страх, а в Сървайвър.

Точно така.След това събитие дълги години нямаше Сървайвър.
Направиха пауза от пет години, а в последвалия сезон игрите изобилстваха от пъзели. Колко храна са им давали не знам, но имаше участници, които качиха килограми.

Иво Сиромахов много елегантно е захапал Славчо и компания.

# 1 495
Глория Петкова я следя заради ексцентричния й стил на обличане, красотата  и приказната й дъщеричка - много красиво дете. Усещаше се преди месеци, че се е разделила със съпруга си, снимаше от друг апартамент видеата си, а и стандарта ѝ се промени по-надолу, започна да снима повече реклами. Много се учудих днес да разбера, че се е събрала с Лудия Репортер. Наистина надолу е тръгнала откъм стандарти, тъжно.

# 1 496
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От къде идват тези приказки,че Петканов е лош избор, да оплакваме всяка,която се хване с него, че живота й е съсипан?
Аз нищо не знам за него,освен,че участваше в Черешката на тортата и беше забавен и приятен събеседник.
И в социалните мрежи ми изглежда нормален мъж.

Харесали са се в Игра на Предатели,снимана през юни.На мен ми харесват двамата заедно.

# 1 497
За нея може и да е добър избор. Аз не го харесвам и такъв като него никога не може да е мой избор и като външност, и като личност. А защо се искат обяснения за лично мнение?!

Виктор Стоянов в студиото на ББ изглежда ... възрастен. И боята му е твърде черна.

# 1 498
За Иво Сиромахов беше въпрос на време да се раздели с тези противни и малки човечета, самозабравили се от властта. Няма как почтен човек да продължи да работи за непочтени хора.
Аз се чудя на Слави Т. как си прежали реномето, което е градил с години. Да ти вика цяла България с любов “Слави”, да ти реве на концертите, да гледа само твоето шоу години наред, а ти накрая да избършеш всичката тази любов с гъба просто така. Голям тъпанар се оказа.

# 1 499
Аз го слушах за кратко в един подкаст Петканов, разказваше как от тиндър се срещал с момичета по две по три, четири, че и повече на нощ, водел ги вкъщи, правили секс и си ги закарвал обратно и после следващата. Цитирам ''като линейка бях''. Катаджиите го спирали да го питат какво прави, че го забелязали дори и те.
Такова ужасно впечатление рядко пъти ми се случва. Ако това е истина е така гнусно и некрасиво, а колко тъпо ще се почувстват тези жени, ако го слушат, явно не му пука. Повече вярвам, че си го е доукрасил де, но това го прави не по-малко гнусно и глупаво за мен.
По-натам не слушах, мега нелепо беше.

И още - когато някъде е гост, подкаст, интервю - ужасно се хили, като без причина на всичко. И използва всяка възможност да се подиграва на някого. Мернах го в неговия си подкаст, слушах го заради Антпанет Пепе, тогава тя ми беше интересна - с някакъв фитнес инструктор - обясняваше как няма как да се влюби в клиентка, понеже те били ужасно дебели просто - и Петканов пак яко хилене, яко забава.
Отвратно ми стана.

Общи условия

Активация на акаунт