Звездни Компромати - Октомври'25

• 115 377
  • 1 659
  •   16
Отговори
# 1 500
Какво пък е толкова тъжното, че Глория не живее в лукс? Явно нито е гладна, жадна и безработна. Направила си е сметката, че по-добре да живее по-скромно и щастливо, вместо нещастно и в лукс.

# 1 501
Пука му на милярдите на Слави....

Глория ми се струва много лежерна, без натиск или амбицията на Петканова (въпреки това успешна и независима - май се занимава с изкуство или има някакъв бизнес, не знам, а и не се интересувам много 😀 ). Петкан наистина много се беше комплексирал във връзката си с Алекс, личеше си, че не може да смогне на темпото и амбицията й... сега е намерил някой, с който да се наслаждава на живота

# 1 502
  • Down south
Каква звезда е този Петканов?
Мъж на Глория Петканова? Кой е по-звезда?
Имам предвид, звезда ли и или набедена такава?

# 1 503
Какъв стандарт е имала Глория? ( не я следя) Иначе тя е красавица, обаче с тия татуси навсякъде се е загрозила.

# 1 504
  • София
Починала е Даян Кийтън

# 1 505
Да бе, много почтен човек, който години наред работи за непочтени хора, благодарение на които се сдоби с популярността си. И все пак, адмирации, че изказа честното си мнение и явно си понесе последиците от това.

А за Слави чак не ми се коментира. Чалга-мутра, която в един момент се взе много сериозно. Успешно опростачи сума ти народ, подиграваше се с популярни личности, много граници преминаваха в шоуто му. Активираха го в подходящия момент и сега си играе ролята. Не безплатно, разбира се.

# 1 506
Ама каква красавица е Глория - груба и мърлява. Отделно има некрасиво скини фет тяло - гледах я в трейтърс по къси гащи.

# 1 507
О, не…любимка ми е 😭
Починала е Даян Кийтън

# 1 508
  • Пловдив
R.I.P. Даян Кийтън. Един по един си отиват големи актьори и музиканти.

Иво Сиромахов ми се издигна в очите. Честно казано досега го свързвах със  Слави , но вече имам добро мнение за него.

Лудия репортер ми е лигав , хили се като ряпа за щяло и не щяло.
А  Глория Петкова е чаровна артистична и е класи над Петканов . Винаги съм мислела че, времето на  Великия Гетсби е нейното време.

# 1 509
Явно много  му е станало на Сиромахов, пък и Слави вече не е върха на нищо.

# 1 510
Даян моя голяма любимка, да почива в мир! 🙏
Петканов се видя във ВБ що за стока е. С манипулации към Сашка, а със съквартирантитете страхливец. И човек, който живее за да се показва в нета(в това число и Сашка) за мен няма тежест.

# 1 511
Слави успя да си развали отношенията с най-отявлените си приятели и колеги. Показателно.

# 1 512
  • Deutschland
Десислава. За мен е най-нормално изглеждащата певица.

# 1 513
Екстра е Деси. Откакто промени стила, изглежда много добре.

# 1 514
Пак се започва с дъвките за баламурници. Наталка Кобилкина налазва Лондон и ще е гост лектор на някакъв семинарчик и ще говори на тема бизнес стратегии и правене на пари.
В коментарите ги попиляват. Има въпроси от рода на: "Колко вземат на час?" и "Връщат ли ресто?" 😆
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт