Звездни Компромати - Октомври'25

• 115 134
  • 1 658
  •   50
Отговори
# 1 590
БТВ, хубава работа, ама циг*****. Автогол след автогол си вкарват. Най-добре е да свалят цялото предаване. Изобщо не вярвам на “дубайската приказка” на Венета, нито на отита.

# 1 591
От къде да сме сигурни, че на Жоро Тошев не са му "наложили" грешните избори? И предишните, и Венета. И може би му е писнало и е напуснал.
Така пък се освобождава място за някой друг избран продуцент.
Венета изигра ролята на бушон, така си мисля.

# 1 592
БТВ, хубава работа, ама циг*****. Автогол след автогол си вкарват. Най-добре е да свалят цялото предаване. Изобщо не вярвам на “дубайската приказка” на Венета, нито на отита.
Е, хубава работа. Сега ще кажеш, че и дубайско гадже няма. И после. че и цикъл няма.

# 1 593
Ми няма я!
За какво и е тази глупост на дърти години!
Ай, с гаджето свободна да е!

# 1 594
Твърди си,че това са Кейти Пери и Джъстин Трюдо
Скрит текст:

Какво ѝ харесват на тази Кейти Пери се чудя??

Глория и Петкан са си лика-прилика, помня я вечно пияна и неадекватна в Брадъра.

# 1 595
  • До морето
Много бързо приключи тоя напън на Венета. Докато се осеферим и те взеха ,че я натириха.....ъъъ, такова сгодиха! Добре, поне, че свари Мичка да дойде за коментатор на седмицата, та едно гайле по-малко.

# 1 596
Едно се чудя, какво обяснение ще даде Венета, че са я махнали, когато мине 15.10.2025г?

# 1 597
  • Glasgow
Виктория Бекъм на кастинга за Spice girls. Някой гледа ли филма вече, чудя му се още https://www.instagram.com/reel/DPtIBx0CXvi/

# 1 598
Буков на маратона

# 1 599
Гледате ли био хакинг гурото Силвена Роу, в момента по Нова?
Нищо общо с ФБ снимките

Скрит текст:

# 1 600
Че ходим да си леем куршум.

# 1 601
  • София
Жоро Тошев отдавна си риташе стола с БТВ - спомням си то преди време в един подкаст обясняваше надълго и нашироко как БТВ нямат пари за качествени репортажи, как изпуснал закриването на олимпиадата в Лондон, защото БТВ го помолили да прави някакви репортажи, пък понеже нямали пари, ги забутали на някакъв строеж, едва ли не. Не знам дали нещата с него не са тръгнали надолу още преди време.

# 1 602
Силвена не знам как и се връзват на измислиците. Като тръгнат ей такива пишман специалисти да лекуват сериозни заболявания с храна и енергии... Опасна и вредна жена отвсякъде.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 20:21 от Moderator3

# 1 603
Мернах тотото и новата водеща София Маринкова, напушена или пияна ми се видя, много странно.

# 1 604

Може да чете бг мама човека. Няма лошо. Важното е, че има самоирония.

Силвена Роу винаги е изглеждала така - едра е, с широко лице. Честно казано като беше по-закръглена беше по-хубава. От къде и дойде този муха в главата да се прави на нещо, което не е.
Уж успешен бизнес, ресторанти в Дубай и тя като много други "успели" в чужбина пак до бедна България опря да ни убеждава, колко е успяла, щастлива , хубава и т.н.
Който вярва на Силвена си е за негова сметка - тя обиколи що клиники да се прави красива, последно беше в Истанбул да си сменя ченето. Какво общо има храната с това?

Общи условия

Активация на акаунт