Звездни Компромати - Октомври'25

• 115 614
  • 1 660
  •   10
Отговори
# 1 605
Никакъв голям "Д"... Венета нито се е разхубавила, нито е затрупана с подаръци и глезотии.
Измисля си гаджето. Мисля, че са я уволнили.

Или се канят да я уволнят и тя прилага старият български тарикатски номер - като ще те уволняват, си вземаш болничен, че да натриеш носа на работодателя.
Една проверка на този болничен 14 дни за Отит няма никак да е лошо - кой го е издал, какво лечение се прилага, изпълнена ли е рецептата, ако е толкова сериозно, защо не е в болница и т.н.
Венетка може да се пише на голяма хитруша, ама в крайна сметка си е простовата.

# 1 606
Не бързайте да се радвате, че като нищо тетка Венета ще цъфне на екран, ако има договор до лятото. Ако е вярно, че и дават по 15 000 заплата може да скрои сърцераздирателна история, че избира вярната си публика пред личното щастие. Пардон- дубайското слънце. Много жега в Дубай, а тя сигурно вече има топли вълни

На Филип Буков майка му е учител по физическо( май и съфорумка е била). Нормално е да спортува и да е във форма. Артистите работят с телата си е нормално да се грижат за тях

# 1 607
Benedict Cumberbatch
Скрит текст:

# 1 608
Ей, браво на Уиш. Който има връзка с нея да я поздрави.

# 1 609
  • софия
Не бързайте да се радвате, че като нищо тетка Венета ще цъфне на екран, ако има договор до лятото. Ако е вярно, че и дават по 15 000 заплата може да скрои сърцераздирателна история, че избира вярната си публика пред личното щастие. Пардон- дубайското слънце. Много жега в Дубай, а тя сигурно вече има топли вълни

Какви вълни? Тя има цикъл и няма никакви разкрасителни процедури. На 51 години!
Ще се жертва тета Венета.

# 1 610
Утре сигурно ще цъфне Венетка-здрава и ентусиазирана от гостуването на поредната звездЪ.

# 1 611
  • Варна
Аз пък я харесвам.

# 1 612
Как утре, болничния бил още една седмица. Тъкмо ще реши дали и харесва диамантения пръстен или иска по-голям.

# 1 613
Reese Witherspoon
Скрит текст:

# 1 614
Не знам за Венета, но за Цветелина Янева чувам, че не е с онова дубайско гадже Simple Smile и то отдавна

# 1 615
Какво ми изскочи във ФБ

# 1 616
  • До морето
Какво ми изскочи във ФБ

Ох, нямам търпение да разкаже смешната случка как той (Къци) обяснявал на един китаец какво е Тему.
Приемам залози в кой ден от седмицата ще разкаже тая весела история.

А Оля работи ли още в ПО или и тя пое по пътя прашен?

# 1 617
Бет Мидлър, Голди Хоун и Даян Кийтън (RIP). Защо няма вече такива?

https://www.facebook.com/reel/665898283235946

# 1 618
Оля май се появи миналата седмица.

# 1 619
  • софия
Не знам за Венета, но за Цветелина Янева чувам, че не е с онова дубайско гадже Simple Smile и то отдавна
Отдавна се чува това, ама тук не искат да чуят. Не е с него, но е осигурена.

Оля беше в ПО миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт