Звездни Компромати - Октомври'25

• 122 227
  • 1 702
  •   72
Отговори
# 1 680
  • Варна
И едни наредени за снимка в кичозна стая
Скрит текст:

Стори ми се, че Елвира е гепила доктора за ...патлака...му

# 1 681
Дрехите не знам, но мебелите със сигурност от някой ориенталски пазар.

имам познат, който дълго време продаваше на баба си "виенските мебели". Горе долу в този стил. И наистина ги продаде. Та допускам,че за всеки влал има пътници.

# 1 682
  • София
Парис Джексън за списание FASHION
Скрит текст:
Ема Стоун
Скрит текст:
Кирстен Дънст и Джеси Племънс
Скрит текст:
Хилария
Скрит текст:
Брадли
Скрит текст:
Ейдриън Броуди и Джорджина Чапман
Скрит текст:
Алиса Милано
Скрит текст:

# 1 683
Така го е гепила тоя доктор Елвира, че всички чалгарки плюс тетка Венетка да се пукнат от яд. Няма дЮбай, няма глупости - попфолк мечтата на всяка чалгарка осъществена! А иначе каква шматка изглежда тая Елвира и като заговори едни глупости, с тъжен, празен глас.....на доктора сърцето му се свива и дава кредитната карта (безлимито, разбира се), че да намали това страдание, тази мъка в очите да отпадне. Ехей....и тази трябва уроци да дава LaughingLaughingLaughing

Папи Ханс завел майка си на почивка. Похвално. Обаче продължава да копира Малума (от преди няколко години. Че той се промени малко, но наш Папи застина в тоя образ)
Скрит текст:

# 1 684
Кичка Бодурова разсъблякла в ефир Буков, за да провери става ли за зет.  Сърчаджиева дирижира сцената.
Скрит текст:
Кичке, Кичке, простотията си е направила гнездо в главата ти.
Филип Буков е симпатично момче, но винаги ми е изглеждал и звучал глуповато и като за капак, участва в някакво риалити и сам се отказа много бързо, а при състезанията въобще не можа да покаже нищо. Тези мускули са само за красота, жени имаше по-силни от него. Язък! 
Скрит текст:
Е, то Буков и Аръков ако не покажат преса, се обезсмисля участието им.

# 1 685
А, да, Буков и Аръков явно са се запасили с дънки и панталони с ниска талия, да издържат, докато отмине сегашната мода, че иначе няма да могат да си показват пресата.

# 1 686
Ама Аръков май вече е далече от пресата. Доста напълнял изглеждаше на последните снимки.

# 1 687
И едни наредени за снимка в кичозна стая
Скрит текст:

Стори ми се, че Елвира е гепила доктора за ...патлака...му
Двете почти балсамирани фигури кукуват сами в тоя музей стил ампир и  току се наредят за снимка, излъчваща семейно щастие.

# 1 688
А Пипито защо се е качила на гърба на Елвира?
Ужасен дом, все едно в ромските къщи - всичко в златно. Завески, перденца по 5 ката. Елвира е заседнала в късния соц, когато последно е била звезда и там си е останала.
Съчувствам на жената или жените, които са наели да почистват тоя  кич. Диванчето, възглавничките, ресничките долу на диванчето...ромските къщи в Румъния завиждат на това.

# 1 689
Не че е компромат за човек, но тази новина е за споделяне. Една епоха приключва лека-полека

“В края на годината операторът ще затвори пет канала -  MTV Music, MTV 80s, MTV 90s, Club MTV и MTV Live. Водещият канал, MTV HD, ще продължи да излъчва риалити предавания, включително "Naked Dating UK" и "Geordie Shore". “

# 1 690
Ама Аръков май вече е далече от пресата. Доста напълнял изглеждаше на последните снимки.

Така ли? Тогава съм убедена, че си ги пази дънките с ниска талия за "като отслабне".

# 1 691

Така ли? Тогава съм убедена, че си ги пази дънките с ниска талия за "като отслабне".

За мен лично е драстично променен и не към добро. Доста време ще мине преди да му станат дънките.

Скрит текст:

# 1 692
Много красива жена е Нети. Не съм гледала още участието при Мон дьо, но като осиновител на дете, знаещ какво е да му трепериш, да не спиш, да го чакаш с години..малко ми е неприятна закъснялата обич с биологичните и родители. Гледах сторита от  юбилея ѝ.. Абе не знам. Вероятно са и липсвали много, сигурно е щастлива, че са се намерили, обаче докато в расла и друг е треперил за нея, тях ги е нямало. Лесно е сега наготово.

# 1 693
Президентското семейство на гости във Варна. Стана ми интересно каква книга държат в ръцете си - "Оргиите на отшелника" Николай Илчевски - съвременен писател, който пише за живота в българското село.

Скрит текст:

# 1 694
  • на село
beach_please, изгледай интервюто. Какво прави и не прави един родител, винаги се обезмисля, ако детето не расте с усещането, че е обичано. Дори и с биологичните си родители.

За друго влязох аз - начи, никви клюкарки не сме, щом все още не знаем кой е гаджето на Венета!

Общи условия

Активация на акаунт