Звездни Компромати - Октомври'25

• 132 301
  • 1 796
  •   115
Отговори
# 1 695
  • София
Спокойно, тя и Венета не знае.

# 1 696
beach_please, Нети се свързва с биологичните си родители едва след като осиновителите й почиват. И мисля, че винаги говори с благодарност и любов за тях.

# 1 697
При Нети изобщо не става въпрос за обичане или необичане. Осиновителите й са били инженери, баща й е починал рано, майка й се е държала строго и е имала изисквания. Несъвместими с артистичните пориви на Нетината душа. Какво друго да измисли едно дете, на което не му допада родителски контрол, освен че е осиновено.
Майка й и баща й - биологичните са преминали през живота като волни птички, и те артистични души. Уж биологичната й майка я била търсила.
След като огласи  цялата история и се скъса да дава интервюта колко нещастна е била с осиновителите си мнението ми за Нети като личност се промени.

ПП Разбира, че е осиновена чак след смъртта и на осиновителката си. Намира смъртен акт на биологичното им дете. Когато после намира биологичната си майка са се крили известно време, защото в настоящото си семейство родилката я жена не е споделила ранната си биография. Чак когато семейството научава, Нети вади историята в медиите. Баща й има само несполучливи връзки.
Сега като чета из мрежата историята вече е доста поукрасена. Не знам журналистите ли си измислят или Нети.
От баща си има полусестра - водеща на Тази събота и неделя - Алекс Кръстева

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 18:57 от dariVale

# 1 698
Искам референдум за "запазване на MTV". Не е библейско. Знам че има Ютуб, ама MTV си е друго, тинейджърството ми мина с канала. Възмутена съм. 😡

# 1 699
Във връзка с филма за Спайс Гърлс , Виктория Бекъм напоследък е всеки ден в медиите, днес с обяснение защо си е махнала силикона.
Мен ме интересува обаче, дали някой знае от коя козметична процедура се получава това разтягане на устата тип Жокера. Не само устните са по-плътни, но устата става широка, виждам го при Виктория Бекъм сега, разликата е голяма и не е като да е от много усмихване.
Преди ми е правило впечатление при Дженифър Анистън , нейната уста скоро ще е от ухо до ухо.
Още по-изразено е дори при Кортни Кокс - Моника от Приятели - не можах да намеря по -подходяща снимка, но устните и са буквално двойни на ширина, а очите почти са се загубили.
Скрит текст:

# 1 700
  • До морето
Нетфликс пусна няколкосериен филм за Виктория преди 3-4 дни. Затова в момента изскача почти навсякъде. Аз съм от малкото, които я харесват. Филмът е хубав, даже повече от този за Бекъм миналата гонина.

# 1 701
  • Glasgow
Аз още не съм го гледала, но ми изскача отвсякъде. Мислех, че ще мирясат като Дейвид стана "сър", но те просто не могат да са извън прожекторите. И ми мина един откъс дето споделя как е била обект на bullying, после хранително разстройство и т.н, медиите как влияят, е за какво си го причиняваш отново, харчи си парите на спокойствие.

# 1 702
Много красива жена е Нети. Не съм гледала още участието при Мон дьо, но като осиновител на дете, знаещ какво е да му трепериш, да не спиш, да го чакаш с години..малко ми е неприятна закъснялата обич с биологичните и родители. Гледах сторита от  юбилея ѝ.. Абе не знам. Вероятно са и липсвали много, сигурно е щастлива, че са се намерили, обаче докато в расла и друг е треперил за нея, тях ги е нямало. Лесно е сега наготово.
Когато става въпрос за осиновени деца, аз съм много внимателна и гледам да не си давам мнението там, където не знам как е било. Аз съм била обичано и много глезено дете  на собствени родители. Но, много гадно ми стана, когато Нети казваше, че майка й е била строга. Това е много хубаво дори. Да имаш някой, който да те дърпа на земята. Да е различен от твоята душевност. Да отгледаш чуждо дете за мен е едно от най- благородните постъпки на света. Да му дадеш любов, дом, възпитание. Да трепериш над него, докато някой друг го хвърля това дете и продължава напред. На Нети й личи, че не цени това което са й дали, аз не усещам да изпитва любов към майка си. А за истинските й родители- оставиха в мен много неприятно усещане. Дори едно осиновено дете да не харесва осиновителите си, трябва да знае, че е можело да попадне и на много по-лоши родители. На който каквито му се паднат. Но, аз също не харесвам Нети след онези постановки с Джилди-Милди.

# 1 703
  • София
Нети никога не съм я харесвала. Много ми е лигава. С писклив глас. Преди години гледах по телевизията, бяха събрали много известни личности на маса, изглеждаше доста ограничена като обща култура. Строго са я държали за ученето, ама не е имало ефект. Но много добре изглежда за годините си.

# 1 704
  • До морето
Как лесно се съди, когато си бил обичано дете, че обичта не е най-важното.....

Децата имат нужда от дом, грижи, сигурност, правила и строгост, но имат нужда от и обич, глезене, внимание, добра дума и някой, който безусловно да вярва в тях.
Когато децата пораснат става ясно кой какво и по колко е получавал....
Защото си личи, винаги личи.

# 1 705
Ами тогава нека наистина се придържаме към това, да не се коментира нещо, което малко хора преживяват.
Могат да ти дадат дом, възпитание, пари и да ти треперят, но липсата на истинска любов винаги се усеща и въпреки, че си поставен в някакво семейство, чувството че неси на мястото си е отвратително!

# 1 706
Нети пресоли манджата с историята за биологичните си родители. Вече размина и Алекс Сърчаджиева по разтягане на един и същи локум. Няма нейно интервю, в което да не слушаме за изключителната им връзка!
Айде бе! Майка й Джилда забременява от любовника си и оставя Нети за осиновяване, за да запази брака си. Цял живот не я поглеждат, тя е отгледана от свестни хора, които са дали всичко за нея, сега не спира да бие барабана, колко неразбрана била от осиновителите си и колко е щастлива, че е намерила истинското си семейство! Тези, които са я захвърлили с ясно съзнание, какво вършат, зрели хора, не ученици.
За Джилда знам от хора от компанията й навремето във Варна, че е била с много... свободно поведение. Наистина меко казано.
На мен лично тази история ми е неприятна и Нети се държи като неблагодарна към хората, които са я отгледали, съжалявам.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 21:37 от Tess d`Urberville

# 1 707
  • Glasgow
А биологичната майка през всички години знаела ли е че Нети е нейно дете?

# 1 708
Без осиновител отива в институция, там голяма любов   чака  от мазето до тавана.

# 1 709
А биологичната майка през всички години знаела ли е че Нети е нейно дете?
Нито е знаела, нито я е търсила. Когато Нети я намира й е трябвало време да уведоми настоящото си семейство. Не разбрах колко други деца има, помня че живееше в чужбина.
Нети като видя биологичните си родители какви аркашки са сякаш започна да хиперболизира неразбирателствата с осиновителката си.

Общи условия

Активация на акаунт