Звездни Компромати - Октомври'25

• 130 523
  • 1 777
  •   64
Отговори
# 1 710
  • До морето
А биологичната майка през всички години знаела ли е че Нети е нейно дете?

Май не! Не я е и търсила, семейството и децата й също не са подозирали, че някъде там има друго дете.

Не знам Нети и Сърчаджиева доколко са виновни, че едно и също дрънкат. Това ги питат, това си пеят.....

Александра все за майка й и баща й я питат. И за Ласкин. Преди време гледах във фб някакъв репортаж за нейно участие. Няколко въпроса само за постановката бяха. И отдолу коментар - Уж, много го обичаше мъжа си, а вече го забрави и не го споменава.

То няма угодия.....

# 1 711
Има друга дъщеря, която е зарязала да живее с баща си и заминала за Германия..

# 1 712
Дано някога Нети постигне нещо, че да смени плочата. Какво е преживяла, дали има или няма право да е неблагодарна.....тя си знае. Но вече и кучетата разбраха тази история.

Днес кой беше водещ на ПО?

# 1 713
Дочев и Яна донева водеха днес, като миналата седмица. Много приятно, без викове, истерии, чалгаджийки и Марийки.
Къци и Ева Веселинова са седмични коментатори.

# 1 714
Животът на Нети си е неин, преживяванията и емоциите също. Зрителят, обаче, на когото тази история редовно се сервира, също има емоции и лична преценка. Моето усещане е за незаслужена евала на едни крайно безотговорни хора и някак си неглижиране на тези, които всъщност заслужават.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 22:17 от Tess d`Urberville

# 1 715
  • София
Геро
Скрит текст:
Хайди Клум и Парис Хилтън
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 13:31 от lite16

# 1 716
  • Viena
Ехе,Геро е супер!Дори и с операция не е лесно!

# 1 717
Цитат
Скрит текст:
Бооже... Елвира явно е в много крайно болно състояние на психиката и духа, а 20 години говори как търсела себе си.
Само от снимката ми стана лошо, а какво ли е да си в стаята или в целия този палат/бардак, пълен с ..иганси барок - толкова дразнещи цветове, детайли, елементи. Болна е от цялата тази грандоманщина и меркантилност...явно намира временна утеха в лудото пръскане на мангизите на мъжа си, но накрая пак е нещастна. Това живот ли е, истински хорър.

За да не е спам - Марая Кери и Кели Роуланд:
Скрит текст:

# 1 718
  • До морето
Аз съм й свикнала на Елвира, не ме дразни чак толкова. В клиниката на мъжа й е същия "лукс" и кичария. Малко в повече идва на повечето хора, но все пак сякаш предпочитам това пред подредбите на Нона, например.

# 1 719
Елвира разказваше в едно интервю при Гала, че в предишния си живот била принцеса Сиси… та явно се е опитала да пресъздаде Шьонбрун в тях. 😉🤭

# 1 720
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да подължава да опитва.

# 1 721
Нети пресоли манджата с историята за биологичните си родители. Вече размина и Алекс Сърчаджиева по разтягане на един и същи локум. Няма нейно интервю, в което да не слушаме за изключителната им връзка!
Айде бе! Майка й Джилда забременява от любовника си и оставя Нети за осиновяване, за да запази брака си. Цял живот не я поглеждат, тя е отгледана от свестни хора, които са дали всичко за нея, сега не спира да бие барабана, колко неразбрана била от осиновителите си и колко е щастлива, че е намерила истинското си семейство! Тези, които са я захвърлили с ясно съзнание, какво вършат, зрели хора, не ученици.
За Джилда знам от хора от компанията й навремето във Варна, че е била с много... свободно поведение. Наистина меко казано.
На мен лично тази история ми е неприятна и Нети се държи като неблагодарна към хората, които са я отгледали, съжалявам.
Само, че в това й гостуване не е говорила за излючителната им връзка.
Нито говори, че е намерила истинското й семейство... Всъщност нищо от горепосочените, Явно коментара е на база други интервюта.

# 1 722
В интервюто при Монди, Нети беше много обрана и внимателна с изказа си! Никого не е наранила и упрекнала в нищо. Напротив, чудесен пример дава, как на интелигентно ниво могат да се преодолеят тези събития, които никак не са малко сред обществото. Дава пример, че не трябва да съдим никого за постъпките му, а по възможност да ги разберем.
Чудесна е.

# 1 723
Нети не е дала едно единствено интервю. Изчетете повечко, а има и "между редовете". Естествено, че няма директно да нападне осиновител ите. При това - починали. В крайна сметка всеки анализира според собствения си усет и опит.

# 1 724
  • София
Киану и гадже
Скрит текст:

Наоми Уотс със звезда на Алеята на славата в Холивуд
Скрит текст:

Итън Хоук
Скрит текст:
Патриша Аркет
Скрит текст:
Роуз Бърн
Скрит текст: