Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 704
  • 3 743
  •   3
Отговори
# 2 955
  • софия
По новините нищо не казаха.
Така ли ще прескочат случая ???
В БТВ казаха.

# 2 956
Дано не е този С.И., че в наборната тема майки споделиха, че бил асистент в УНСС.
Като нищо може да злоупотреби с авторитета си на преподавател пред някой студент.

# 2 957
Да сменим темата.
Бургерите на Балонетови, които не са дюнери, уж дюнери щяха да правят. Каравана в Рударци, доставки за Перник и Рударци only.

# 2 958
И  на мен ми е много интересно кой ще се окаже актьора. И защо така усърдно крият информацията, кой актьор е поставен под домашен арест. Не е нужно да произнасят присъда. А от този "доктор" ми се гади, целия му вайб е ОТВРАТ.

# 2 959
Няма съдебна система, изядоха  я. Няма наказания, справедливост.
 Бойко почна, Д-то я довърши.

# 2 960
  • София
Няма съдебна система, изядоха  я. Няма наказания, справедливост.
 Бойко почна, Д-то я довърши.

Всичко е в ръцете на хората! При висока избирателна активност всичко ще изметем, но сме трапезни патриоти....

# 2 961
Това не е вярно, много избори са манипулирани. И какво като съм отишла да гласувам, като са ми направили гласа невалиден или сменен?

# 2 962
Да сменим темата.
Бургерите на Балонетови, които не са дюнери, уж дюнери щяха да правят. Каравана в Рударци, доставки за Перник и Рударци only.

А японски палачинки?

# 2 963
Ми да си стоим вкъщи, а орките да решават бъдещето на България за по сто лева и пакет захар. Всичко ще се замаже като гей дружина, която е попрепила и предрусала.

# 2 964
Не могат да сменят всичко. Затова трябва по-голяма активност. Не само на избори.

# 2 965
Ми да си стоим вкъщи,
Сериозно ли мислиш, че имам предвид това? Просто според мен трябват по-крути мерки от висока избирателна активност.

# 2 966
Няма как да го скрият актьора, все ще трябва да се явява в съда. Ще го изловят.

Ама като гледам гръцкия модел, за чието съществуване научих от темата, вероятно и популярният актьор е от същия известен кръг.

# 2 967
За мен повечето хора изобщо не виждат свой представител във властта и затова не гласуват, а не че просто не им се гласува или ги мързи.

# 2 968
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ако всички излезем и дадем глас колкото и да лъжат, манипулират и купуват гласове няма да успеят. Лошото е, че всички видове власт вече са оплетени като свински черва и ще драпат на всички нива да продължават с цената  на всичко положението да бъде, както беше последните 20 години, когато съсипаха, оглозгаха и продадоха България.

# 2 969
Популярни са и от някакво кафяви формати ,дето се гледат за сеир. Голяма популярност ни гони.
 В момента ми излизат в инстаграм рекламни клипове на нещо такова ,дето представа нямам за него. Вероятно ергени ,което засякох е  една как можела да готви за мъж. То друг не  яде. Само за мъж готвим.
 Навират го в очите ни зорлем.

Общи условия

Активация на акаунт