Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 784
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 255
  • София
Нети-юбилей-50 години
Скрит текст:
https://www.facebook.com/reel/1831037764505841
две торти

с майка й и баща й
Джокович вади картофи
Скрит текст:
Стилияна Николова-"Жена на годината- в категория спорт"
Скрит текст:

Скрит текст:

# 3 256
Прекрасна Стилияна и какъв ефектен и оригинален финал на съчетанието с лента. Не и вървеше много с това съчетание през сезона, дано догодина и се получи по-добре, защото е прекрасно.

# 3 257
Това е част от разваления телефон. В темата се коментира, че въпросния артист е преподавател в школата на Бачев, т.е. му е подчинен. Това не значи бизнес партньор. Бачев е спешно и наложително да се разграничи по всички линии, но не намирам за нужно да подава оставка.

# 3 258
Трюдо е много хубав. Кога успя Кейти Пери да го  ... отмъкне?
Завиждам и!

# 3 259
  • София
AFI FEST 2025:

Кристен Стюарт
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Луис Пулман
Скрит текст:
Бренда Сонг - жената на Маколи Кълкин
Скрит текст:
Самюъл Л. Джексън
Скрит текст:
Имоджен Путс
Скрит текст:
Джейми Лий Къртис
Скрит текст:
Сидни Суини
Скрит текст:
Лора Дърн
Скрит текст:
Ръсел Кроу
Скрит текст:
Рами Малек
Скрит текст:

# 3 260
Историята с кмета на Изгрев, който така скочи на школата е, защото много подпалена дама с дете в школата го призова с високопарно писмо в кваталните групи да вземе отношение. А той умира да трупа точки от всяка опция, която му се поднесе, щото другото му е въздух под налягане … и хоп на следващия ден ще маха школата от читалището на квартала. Това малко прилича на другия кмет, дето забранява хелоуин в читалището, което не е на негово подчинение.

И извън това- Нели Фуртадо пак ще спира да пее, пуснала е официално изявление че се оттегля от музиката. Чудя се какво беше това иди си - ела си. Тя толкова време беше извън това, върна се с новата си осанка, развя от странен, по-странен тоалет и пак чао.. ми не схващам.

# 3 261
Скрит текст:
Историята с кмета на Изгрев, който така скочи на школата е, защото много подпалена дама с дете в школата го призова с високопарно писмо в кваталните групи да вземе отношение. А той умира да трупа точки от всяка опция, която му се поднесе, щото другото му е въздух под налягане … и хоп на следващия ден ще маха школата от читалището на квартала. Това малко прилича на другия кмет, дето забранява хелоуин в читалището, което не е на негово подчинение.

И извън това- Нели Фуртадо пак ще спира да пее, пуснала е официално изявление че се оттегля от музиката. Чудя се какво беше това иди си - ела си. Тя толкова време беше извън това, върна се с новата си осанка, развя от странен, по-странен тоалет и пак чао.. ми не схващам.

Може да не е издържала на хейта. Не е лесно да си известен

# 3 262
  • София
Петя Дикова. Прилича ми на Аня тук.

# 3 263
Аз бях на концерт на Нели Фуртадо това лято. Тя демонстрира страхотна увереност на сцената. Някои се изказаха, че шоуто не е много ефектно, а и новите й песни не са кой знае какво. Но, старите песни…💕 Мисля, че критиките относно фигурата й са били причина да се оттегли. Но, може да не съм права.

С тази снимка Пипи поздравява всички, които твърдят, че не изглежда добре. И препоръчва да си купят очила.

# 3 264
Е, добре изглежда Петя, в тялото, обаче. Тъкмо вчера, като гледах снимките си помислих колко непривлекателен ми е Трюдо. Във физиономията ми мяза на лелка.

# 3 265
Наша Ейса на Vogue World Hollywood
Скрит текст:
Оригинални чепици🙈
Дженифър Конъли на същото събитие
Скрит текст:
И блудния Бекъмов син, който май няма намерение да се завръща
Скрит текст:

# 3 266
.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 19:29 от *Амбър*

# 3 267
Хал хабер си нямах кой е Трюдо докато не четох мемоарите на Матю Пери. Майка му Сюзън е работила като прес секретар при бащата на Трюдо, който също е бил министър-председател на Канада. Двамата са учили в едно и също училище, а веднъж в пети клас Матю даже е поступал Джъстин.

# 3 268
Много лош избор на прическа от Кейт Хъдсън! Тая дълга и зализана коса я състарява ужасно както е видно. Прилича на майка си на тези снимки

# 3 269
Наша Нина Добрев на Vogue World Hollywood
Какво се случва с нея?
Скрит текст:
Дженифър Конъли и Дакота пак там
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт