Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 410
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 600
Тип златотърсачи, подлизурковци, готови на всичките и прищявки за да са около нея. Тя може да е голям глас, но като човек не е баш такава. Евала, че пак в два поредни дни ще има концерти в НДК през декември. Кичето не успя и един да направи Joy

Винъс Уилямс за първи път ми хареса с червения костюм.

# 3 601
Виждала съм шофьора/придружителя на Лили. Доста просташки изказ. Не знам откъде ги завъжда тия тип Драго Чая, които се въртят около нея.

Обикновено хората си имат свой живот, малцина са тези, които са готови да жертват свободата си (буквално) и да са непрекъснато на разположение и в услуга на капризен и свръхпретенциозен човек. Обикновено са или хора с някакви дефицити, за които да са около идола си, е върховно постижение в живота, или кариеристи, които търсят трамплин към бъдещ успех.
Много ми е жал за Лили Иванова, кой знае кой и кога я е обичал за последно. Респект, уважение - да, много хора изпитват към нея. Но простичката, човешка любов и топлина, не могат да бъдат заменени от никакви успехи и постижения.

# 3 602
То май тя самата не е способна особено на такива чувства. Не казвам, че не може да обича, а че не е топъл и отзивчив човек. Този с нея на мен ми се стори ултра просто момче и аз не бих търпяла да се върти около мен, еле пък по цял ден.

# 3 603
  • София

....Много ми е жал за Лили Иванова, кой знае кой и кога я е обичал за последно. Респект, уважение - да, много хора изпитват към нея. Но простичката, човешка любов и топлина, не могат да бъдат заменени от никакви успехи и постижения.
Вероятно си в грешка, мислейки че хората до един и задължително имат нужда от това. В която и да е посока. И вероятно жената е ( много ) по-щастлива, отколкото си мислиш.

# 3 604
Лили Иванова просто явно си е такъв човек и характер. Има такива, не е само тя. Не се наемам да спекулирам щастлива ли е или не. Все пак, за различните хора щастието се измерва в различни неща, за един е семейство и споделеност, за друг са постижения, за трети нещо друго. Не я съдя, още по-малко пък изпитвам съжаление. Очевидно си е организирала нещата така, че да има кой да се грижи за нуждите й. От мен има адмирации, че на тези години продължава да бъде активна.

# 3 605
Агент Тенев е починал, поста е на Орлин Горанов

# 3 606
А bTV погребаха Иво Танев...

# 3 607
Умряло му е злото казва народът.
Нищо това ,те са си такива.

# 3 608
Ким К. днес рекла че според нея е фейк кацането на луната през 69та.

# 3 609
Ева Лонгория не младее, като вземете да ги пишете такива, се чудя моите очи ли не са наред. Следя я в Инстаграм, има видеа, изобщо не изглежда като в лошо уловения кадър. Чудесно може да мине за 40 годишна жена.
Латино мацките остаряват много по-бавно, искрено им завиждам затова.

# 3 610
А bTV погребаха Иво Танев...

А пък преди десет години водиха Робин Уилямс на концерт в Бургас.
Имат си традиции в bTV, не може просто така да си ги погазят.

# 3 611
Роби Уилямс действително пя на Спирит оф Бургас през 2015.

# 3 612
  • Glasgow
А скоро Труд или 24 часа арестуваха мъжа на "Златка Димитрова"🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Райкова, Димитрова, все там...🤣
Роби пя... Робин се самоуби

# 3 613
  • софия
Роби пя, РобиН не е.

# 3 614
Роби пя, но bTV рекламираха РобиН.
Тъкмо се беше самоубил, мисля.

Общи условия