Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 359
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 630
За кой посател става въпрос ,че спорел като картечница?

# 3 631
  • Пловдив
Милен Русков. Към някакъв "русофоб" във ФБ. Русков явно също не е много умен, от което не следва, че демонстриращите презрение към държавата си - не към Бачев, ББ, Делян и който там - са станали по-умни или достойни с това.
Пардон, не държавата си, а "територията".

# 3 632
За Русков/Чамкория
Скрит текст:

# 3 633
И "моят" Руши, който безумно харесвам и съм влюбена в него от дете...

Бях на Гетсби, където той играе.
Имах място на първи ред, което остана свободно докрая, защото си висях в задръстване преди Богров над час и не успях да стигна навреме за постановката.
Добре че се смилиха над мен и ме пуснаха да гледам постановката от балкона.
Моята приятелка си беше на първи ред до моя празен стол и каза, че буквално е усещала дъха му, защото е минавал покрай нея....
Какво се случва с него?
Той сам ли е или?
Руши, ако четеш бг мама, да знаеш, че на 17.10 трябваше да ми настъпиш дългия крак и да ми се извиняваш лично и дълго след постановката Joy

# 3 634
Сърчаджиева бременна ли е?

# 3 635
  • София
Марена, и на мен ми се видя коремче. Дано, заслужава да е щастлива с някой свестен.

# 3 636
Жената на Стенли с нови сиси ли е ? Първо, че ги е нацицорила, второ е някак особено горда с тях...

# 3 637
Великите Бийтълс са отказвали да получат рицарско звание от Кралица Елизабет...
Рицарското звание не е същото като ордените. Не съм много запозната, ще ми е интересно някой, който е по-наясно, да обясни за различните ордени, може би в кралската тема е по-подходящо.
А за Бийтълс – четиримата получават Ордените на Британската империя през 1965 т., Джон Ленън връща своя няколко години по-късно.
Скрит текст:
Освен тези ордени Пол и Ринго получават рицарски звания – Пол през 1997 г., а Ринго през 2018. През 2017 г. Пол получава още едно признание – става член на Ордена на кавалерите на честта. Само 65 души могат да са членове по едно и също време. В момента освен него там са Дейвид Атънбъро, Джоан Роулинг и Елтън Джон.
Ринго получава рицарско звание от принц Уилям:
Скрит текст:

# 3 638
  • софия
Ходих на постановка с Кошко. Не съм преднамерена, не харесвам Донков извън театъра, но като актьор е звяр. Няма празно. И като режисьор не е зле. А Кошко не става. Може да се научи, но в момента е неубедителна и представяща текста, въпреки че очевидно се старае и полага усилия.

# 3 639
Намирам за изключително тъпа и грозна постъпка да откажеш с такива доводи награда, давана от институция на държавата ти, но да, разбира се, ще му ръкопляскат всички мрънкащи.
Държавата МУ, държавата на Д.
Представете си, че все още има хора с достойнство и държат рязко да се разграничат от кочината държава с главно Д.

# 3 640
  • София
Никой не е длъжен да приема награда, която не иска. Това не е състезание, на което се е явил. Има позиция - изразява я. На вас ако ви предложат награда си я приемайте.

# 3 641
  • София
Деми Мур
Скрит текст:
Били Боб Торнтън
Скрит текст:
Сам Елиът
Скрит текст:
Зоуи Дойч
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Джулиана Маргулис
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Оскар Айзък
Скрит текст:

# 3 642
  • Пловдив
Маргулис що толкоз слаба??? Само една глава стърчи..

На Хейлито не мога да определя кое повече не ми харесва(меко казано)...вечно меланхоличната и физиономия, никаква прическа или зализана такава или флегматичното и всичко Grin

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 09:34 от Moderator1

# 3 643
Радвам се, че има и българин, който да е отказал награда. Това го правят забележителни хора. Ето някои от тях:

Марлон Брандо: отказва награда за “Кръстникът” през 1973 в знак на протест срещу малтретирането на индианците.

Джон Ленън: върна своя орден  на Британската империя през 1969 г. в знак на протест срещу британското участие в Нигерийската гражданска война.

Шинейд О’Конър: отказва превантивно да получи награда Грами, за която е номинирана през 1991г.

Доли Партън: два пъти отказва Президентския медал на свободата и номинацията за Залата на славата на рокендрола през 2022.

Дейвид Бауи: отказва рицарско звание  през 2003 г.,  а преди това отказва и Ордена на Британската империя.

Стивън Хокинг: отказва рицарско звание през 1990г.

И още много будни и мислещи хора, на които се крепи светът, движещ се по инерция.

# 3 644
И Стефан Цанев (преди години) е отказал награда от Министерството на културата. Има достойни, но не се акцентира на това, а на снимките под герба на Пеевски

Общи условия

Активация на акаунт