Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 378
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 615
Ким К. днес рекла че според нея е фейк кацането на луната през 69та.
Ким е титан на мисълта. Чуди се какво да направи/каже, за да привлече внимание и хората да четат статии за залязващата й персона

# 3 616

Има надежда щом има мъже като Камен.

# 3 617
  • Пловдив
Намирам за изключително тъпа и грозна постъпка да откажеш с такива доводи награда, давана от институция на държавата ти, но да, разбира се, ще му ръкопляскат всички мрънкащи.

# 3 618
Ева Лонгория не крие, че си прави процедури. Има снимки и видео с една лекарка в Дубай. И за корема е казвала, че само със спорт не е успяла.
Доскоро беше добре, вече започва да прекрачва границата. И Пенелопе Круз вече прилича на поничка.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 19:51 от Анонимен

# 3 619
  • София
Някои ще го намерят за тъпо и грозно, някои ще се зарадваме, че има такива хора.

# 3 620
А пък някои писатели ще “разговарят с картечница” с хора, немислещи като тях. В тази територия.

# 3 621
Калев е казал самата истина. Няма какво да коментираме повече.

# 3 622
А пък някои писатели ще “разговарят с картечница” с хора, немислещи като тях. В тази територия.
Много ми е трудно да разгранича писателя от човека.
Като за писател, би трябвало да може да си изразява мнението по по-различен начин, аргументирано и цивилизовано. Хубаво беше млъкнал по едно време след последния скандал, сега пак наново.

# 3 623
Защо винаги е толкова нелепа Илияна? Вера Маринова е по- възрастна, но от стойката до облеклото е в пъти по- адекватна
От къде е снимката? Не ми излиза нищо в нета а бих искала да знам кое е събитието

# 3 624
# 3 625
Церемонията за "Приз Вера Маринова". Награда за вдъхновяващо отразяване на българската художествена гимнастика. Има информация в профила на Илиана Раева.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 21:07 от #Frozen#

# 3 626
Великите Бийтълс са отказвали да получат рицарско звание от Кралица Елизабет...

# 3 627
Koя е госпожата по сутиен от отбора на Буков в предаването по ств?
Изглежда ми над 45+ и сложила червен сутиен с дантелки и голямо деколте, които категорично НЕ ѝ отиват.

Иначе тук бях чела, че Буков хвърля погледи на Алекс и наистина е така.
Още в началото нескрито я огледа в гърдите. Може и да иска да си поиграе с кака си Grin

# 3 628
Глория на участие в нашия град. Гледайки снимките на някои от гостенките на участието ѝ - според мен снимките са без филтри.

Изказала се е ласкаво за публиката в града ни, хората също са си изкаракали добре в нейното присъствие (пак по думи на някои от присъстващите)
Александрина (новото момиче от прогнозата за времето на БТВ) е дъщеря на мои приятели.
Познавайки родителите ѝ от толкова време, смея да твърдя, че момичето е свястно и с труд и упоритост е на тази позиция, а не защото е намерила с кой правилен да спи, за да е на екран.

# 3 629
  • Sofia
Koя е госпожата по сутиен от отбора на Буков в предаването по ств?
Изглежда ми над 45+ и сложила червен сутиен с дантелки и голямо деколте, които категорично НЕ ѝ отиват.

Людмила Сланева=Локо, жената на Стенли, около 50 годишна е.

Общи условия

Активация на акаунт