Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 379
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 570
  • Пловдив
Прическата е смотана, но гърдите са веднъж.

# 3 571
Кметът на район Изгрев се е мобилизирал да изпъди Бачевата школа от читалището. Според него договорът им за наем е неизряден, тъй като няма решение на настоятелството на читалището, с което се упълномощава председателя на настоятелството да сключи такъв договор. Отделно наемът на месец бил 50 евро, после увеличен на… 100 евро, което включва зала със съблекални и прилежащи помещения и осветление. Десет годинки си кютат там за тоя наем. Което не че има общо с гей скандала, но излязло при проверката. Иначе проверката не показала нищо неизрядно по отношение държането към децата.

# 3 572
Преслава и сестра ѝ като деца с еднакви дрешки. Дъщеря ѝ е одрала кожата.
Скрит текст:

Много ми е интересно, хората които не се харесват и са се прекроили с помощта на пластичната хирургия, като виждат свои "стари" черти у децата си, харесват ли ги, или ги мразят, и ще насочат и децата си към "корекция"?

На мен Преслава ми беше много симпатична преди, имаше характерно лице и излъчване, сега е просто една от многото. Ако детето е с нейния "стар" нос, как ли ще реагира?

# 3 573
Просто кмета яхна скандала за малко точки. Шерва си във всякакви групи поста. Че иначе е гола вода по отношение на презастрояването, ремонтите на инфраструктура и т.н.

# 3 574
Тук е мястото да се отбележи, че в 6 от тези 10 години, в които школата на Бачев е в читалището, кмет на р-н Изгрев е точно въпросният Д. Георгиев, който сега го играе много възмутен от телевизора. И ако кметът не беше видял повод за медийни изяви, школата на Бачев нямаше да има никакви проблеми.

# 3 575
  • Glasgow
Егати наемът. Разбирам да беше за нещо благотворително, та да искат символичен наем, а то частна школа🤦🏻‍♀️

# 3 576
  • София
Награди за иноватори на списание WSJ :

Марк Зукърбърг и Присила Чан
Скрит текст:
Били Айлиш
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Карли Клос
Скрит текст:
Британи Сноу
Скрит текст:
Имаан Хамам
Скрит текст:
Лила Мос
Скрит текст:
Спайк Лий
Скрит текст:

# 3 577
Карли Клос има страхотни крака, и все пак не разбирам с нейните черти как стана супер модел.

# 3 578
  • Sofia
Агент Тенев (Иван Тенев) е починал. Правиш, струваш и накрая всички сме на едно място...

# 3 579
Бог да го прости!
Аз го харесвах. Винаги ми беше интересно да го слушам по радио Хоризонт със светските новини.

# 3 580
Сидни Суини вече пресолява манджата. Ясно е, че освен че е бяла и руса, то стана вайръл и с бюста си, ама така да се появи на събитие (озаглавено „Силата на жените”), ми е малко пошло. Прическата не я коментирам, защото според мен я състарява и не ѝ отива. И без това има истерия около нея, някак не ми се струва нужно да се показва гола…
Скрит текст:

И коментарите:
Скрит текст:

# 3 581
Защо винаги е толкова нелепа Илияна? Вера Маринова е по- възрастна, но от стойката до облеклото е в пъти по- адекватна

# 3 582
  • Пловдив
Аз си признавам, че на Сидни Суини изобщо не видях прическата. Чак като видях, че я коментирате се връщах да я видя Grinning

# 3 583
То това е идеята, нищо да не отвлича погледа от основната гледка 🍑🍓🍓

# 3 584
  • София
Селена Гомез
Скрит текст:
Винъс Уилямс
Скрит текст:
Иън Сомърхолдър и  Ники Рийд
Скрит текст:
Кейти Сегал
Скрит текст:
Кристен Стюарт
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Ариана Гранде с нов цвят на косата (може и да е с перука за някоя роля).
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт