Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 467
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 555
Да , той е .

# 3 556
# 3 557
  • софия
Тета Венета дъл съ прибра от Парижа? Ни снимка на кУрасан има, ни на чУрупка от стрида, нищо.

# 3 558
Дейвид Бекъм пие шотове текила и готви, Виктория го пита дали иска помощ, а той отговаря "От кого?". В друг клип тя се просълзява, че не знае да прави сандвич със сирене. Той има и зеленчукова градина, с 4 деца, един сандвич не е научила.

И Бекъм ми е малко поза “country life”, но е убавец. любовта на мъжа Не минава през стомаха, справка Виктория.

# 3 559
Сидни Суини 🍑 🍑
Скрит текст:

# 3 560
  • Glasgow
👀 👀  представям си я в римейк на онази прословутата снимка дето София Лорен зяпа деколтето на Джейн Мансфийлд

# 3 561
Аз тази Панделиева не я знам и го прочетох нещото за Бачев 😀 хареса ми, добре е написано и точно

Изневерите на Бекъм не бяха ли гръмнали преди години? Как сега се правят на супер голямата любов?

# 3 562
  • Glasgow
По британските форуми пишат, че те отдавна не са двойка в смисъла, който ние влагаме, а са двойка само като бранд

# 3 563
Уейн Руни и жена му Колийн също се хвалят със семейно щастие, а Уейн сътвори доста повече кръшкания и скандали от Бекъм. Колийн е желязна и винаги заклеймява пропадналите жени, които нападат мъжа й Simple Smile

# 3 564
Блогърката Йоана Йоко (Леля) много напреднала с четенето -  стигнала до задължителната литература за осми клас.
Скрит текст:

Новата синоптичка в бтв с много грозен чалга вайб - като излязла от гетото чалгарка. Някой в тази медия си ги харесва такива явно.
Скрит текст:

# 3 565
  • София
Събитие „Силата на жените“ на Variety :

Шарън Стоун
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Сидни Суини
Скрит текст:
Моли Симс
Скрит текст:
Рейчъл Зоуи
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Джена Дюън
Скрит текст:
Джейн Фонда
Скрит текст:
Джейми Лий Къртис
Скрит текст:
Моника Люински
Скрит текст:
Джулиан Хаф
Скрит текст:
Бренда Сонг
Скрит текст:
Октавия Спенсър
Скрит текст:

# 3 566
Сидни на събитие за силата на жените с тази рокля е същото като Марчето на Уницеф с гол баджак.

# 3 567
  • София
Явно иска да подчертае силата на женските зърна. Smile Иначе роклята била на Кристиан Кауън от колекция  пролет/лято 2026.

# 3 568
  • София
Сиднито как не я беше срам да се появи с такава рокля на това събитие.

# 3 569
Иначе самата рокля е страхотна, много харесвам деколте лодка и ръкави до лактите. Тази прическа не й отива на Сиднито според мен, но кой ли гледа прическата 😁

Общи условия

Активация на акаунт