Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 531
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 540
Във Фейсбук съм я блокирала, защото като ѝ мерна някъде назидателния тон на възпитателка в немски девически пансион, ми напира да ѝ отговоря подобаващо, ама с радиоточка човек не трябва да влиза в спор.

# 3 541
Не, наистина е ужасна и аз не разбирам от позиция на точно каква се е зазверила по всички въпроси. Но в личния си профил може да си дрънколи колкото иска де. Така или иначе плещи някакви безподобни екзалтирани баналности.

# 3 542
Dia, извини ме, че я натрапих, при положение, че споделям гледната ти точка за нея, но ми се стори допълнителен щрих към цялото.

# 3 543
Нама проблем, просто името ѝ ми докарва киселини и реагирам на него, защото знам как се изразява, и речите ѝ са по един километър. Ти си я прибрала в скрит текст, който иска ще прочете. Аз не.

# 3 544
  • Glasgow
Тя преди не беше така, пишеше за пътувания, други култури, на мен ми беше интересна. Последните години нещо започна да флууди по всяка тема, аз не я следя вече, но пак ми излиза. Особено обича катастрофи, има някаква фиксация.
Не знам, печелят ли нещо всички тези "digital creator" -и във ФБ...

# 3 545
Абсолютно бръщолевене, което просто излъчва някаква тегава неудовлетвореност и залепяне за всяка случка. И Венета няма толкова досадна менопауза, дето се вика.
Моля, моля, Венета още няма менопауза Grinning

# 3 546
  • Glasgow
Венета е пери-мено, не я обиждайте така 😅

# 3 547
  • София-в сърцата на моите деца
Във Фейсбук съм я блокирала, защото като ѝ мерна някъде назидателния тон на възпитателка в немски девически пансион, ми напира да ѝ отговоря подобаващо, ама с радиоточка човек не трябва да влиза в спор.
Аз й отговорих подобаващо за синият й период и тя ме блокира!

# 3 548
Тази Лияна ми е по-неприятна и от Венета , последната си снимка кафето и картите 😅тази има такъв неприятен и назидателен тон .
Имам чувството , че в социалните мрежи крайно комплексирани хора си просят внимание и някаква валидация .

# 3 549
Имам чувството , че в социалните мрежи крайно комплексирани хора си просят внимание и някаква валидация .
То е така.
Дори и на хора, които са се появили и оформили в едни далечни времена, забелязвам, че и те намират голям пристан на стената си във ФБ. Всеки ден пишат и и се изразяват така, сякаш има стотици хора, които трепнат в очакване да прочетат как им е накрвена шашката. И с такова внимание към детайла обясняват какво мислят, чувстват и смятат... Реално на никой  не му пука особено и е такова мощно досаждане.
Плюс това има една друга част от аудиторията, които са огромни двуличници, постоянно реагират и пишат някакви мили коментари, а на живо се подиграват и презират. Всичко е такъв театър, но от зле направените.

# 3 550
Да , големи досадници ,любимо ми е някой да напише нещо “мъдро” свободно съчинение за отношенията  в днешно време , разбира се базирано на някое реалити и да си избира липсите .

# 3 551
  • Glasgow
То ако е базирано пак добре, обикновено са есета от по 3000 думи, обясняващи как НЕ гледат съответното риалити.
Но той ФБ замира, хората се изместиха в други пространства, алгоритъмът се прецака нещо. Моят фийд се превърна в някаква изложба на котки, показва ми само снимки на познати с котки, към каквито нямам особен интерес, или някакви групи към които също нямам интерес 🤷🏻‍♀️

# 3 552
Наистина е досадно как някакви хорица, станали условно известни преди години, днес се изказват с някакъв гигантски патос, все едно тука войските на древен крал чакат тяхното отношение по темата, за да променят хода на историята.

# 3 553
  • Glasgow
Но има ли материална отплата това или е за его? Ако повече хора кликат, четат, коментарат, те печелят ли нещо?

# 3 554
С този на автокъщата е . Гаджето на Емилия Лозанова не е възрастен .
Мисля,че този на автокъщата се казва Александър Зиковски..обаче е много бърза в намирането на нов богаташ 😁

Общи условия

Активация на акаунт