Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 558
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 510
Палуна май май е завъртяла ново гадже с Ферари. Интересни сторита качва в инстаграм…
Друг път. Просто рекламира някаква автокъща. Това май стана някаква мода. Благо, Диляна Попова, Даниела Ергенката и още куп други ми излизаха с реклами на различни автокъщи…

# 3 511
С този на автокъщата е . Гаджето на Емилия Лозанова не е възрастен .

# 3 512
  • Наблизо
С този на автокъщата е .
Е значи евтино се е дала.Все пак й се налага да рекламира някакъв офис в Бургас.
Преслава и сестра ѝ като деца с еднакви дрешки. Дъщеря ѝ е одрала кожата.
Детенце е и всички дечица са хубави,но преславината щерка е одрала кожата на баща си,не на майка си.Може би нещо в усмивката има.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Dovedeniyat-sin-na-Pre … -si-Paola-2277165
Тука на снимка с баткото,наистина малката му е умалено копие.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 18:01 от BeautifulM

# 3 513
Преслава може да е всякаква, но споделя  много мили с дъщеря си и редовно е с детето си по почивки.

# 3 514
  • софия
Йотовска поне даде гласност на проблема и разбуни кошера -няма отчетност ,няма касов бон ,няма досие ,няма проследяемост ,а само кой те праща....Доколкото разбирам ходят МНОГО жени при него и си го търпят ...сега хубаво се разрови в .....
Аз лично съм и благодарна ,въпреки ,че темата пряко не ме засяга ,изискванията вдигат стандарта .
Много са грозни коментарите  как тука е така.и тя е тъпа щот ходи при него...
Ще разчитам на такива като Йотова да вдига стандарта. Ходила незнамсиколкогодини при шарлатанин, ама изискванията ѝ вдигали стандарта. Какъв е този стандарт да не ти пречи, че нямаш медицинско досие, касов бон, отчетност и сега изведнъж взе, че се вдигнА?
Грозни, хубави, разказаното от нея говори за нейния капацитет, а нека моят каментар за нейното IQ е грозен.
Скрит текст:
Много добре знам за какво говоря. Два пъти рак на гърдата на близък човек за 20 години. Не ми разтягайте локуми как се ходи при специалист.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 18:10 от zvаnchе

# 3 515
Майка ми се преглежда при д-р Цанов от години, аз съм била при него веднъж и останах с отлични впечатления. Действително е много препоръчван, освен това внимателен и подробен. Ако не се лъжа има доцентура в Италия (не, че това задължително означава нещо). Нямаме импланти, просто е препоръчаният мамолог в кварталната поликлиника.

# 3 516
  • Варна
Някой знае ли защо Памела Андерсън се  е облякла така?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 517
  • Варна
Изобщо не харесвам Биляна Йотов ска, но я разбирам.
Все пак не кой да е, а Ильо Стоянов е казал при Цанов да ходи.
Знаем Д-р Ильо Стоянов каква репутация има.
Нека не съдим толкова строго.
Биляна няколко пъти признава в коментарите, че е направила грешка, че съжалява.

# 3 518
Най-зашеметяващите фотографии на любовната история между Джейн Бъркин, жената дала име на най-легендарната чанта в света и френският музикант Серж Генсбур от края на 60-те години на миналия век 🤍🖤 "Изследване на моментите на страст и романтични спомени от тази уникална връзка, белязана от артистично сътрудничество и дълбока любов"
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 20:12 от DiaMia

# 3 519
Страхотна Джейн,но любимия и е меко казано несимпатичен.

Сега даваха по новините за скандала от последните дни.Оказва се,че Хасаджиев освен перверзник е и измамник.Показаха братовчедка му от Щатите,която обвинява него и баща му(който и е вуйчо)в завличане на хиляди долари.Жената има детенце с увреждане и е искала да отворят център за деца с увреждания в Сливен и праща една камара пари оттам и баща и син купуват земя,на която да се построи център за децата на името на баща му.После нищо не става и парите и потъват очевидно в наркотици и гей оргии...Отвратителен е този,дано изгние в затвора.

Ако може да попитам нещо,което ме гложди като ви чета за Б.Йотовска
Скрит текст:
Казвате мамолог и обарване и т.н. и се питам дали съм си правила правилно преглед преди година и половина.
Беше жена(в поликлиника)и по скоро радиолог,защото после прави снимка и на синусите на детето ми.Направи ми снимка,която после доктор разчете на компютър,нито ме е барала,нито нещо такова. Обясни ми как да застана,защото ми беше за пръв път.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 19:41 от Bring me

# 3 520
Голяма лицемерка е Йотовска. Значи, докато е в схемата “имам човек”, касовите бележки нямат значение. Обаче се скарали и изведнъж се сетила, че липсата на касов бон е проблем. Същото и с липсата на досие.

# 3 521
И аз я разбирам. Ходих при една “звезда” на мамологията преди няколко години, че другата звезда при който ходя, нямаше часове за цяло хилядолетие напред. Муча нечленоразделно, държа се изключително пренебрежително, разбира се за бележки изобщо дума не става. После написах коментар в супердок, от където резервирах часа и о, чудо- той изчезна след три дни! Но суперлативите разбира се си стоят..

# 3 522
Ако може да попитам нещо,което ме гложди като ви чета за Б.Йотовска
Скрит текст:
Казвате мамолог и обарване и т.н. и се питам дали съм си правила правилно преглед преди година и половина.
Беше жена(в поликлиника)и по скоро радиолог,защото после прави снимка и на синусите на детето ми.Направи ми снимка,която после доктор разчете на компютър,нито ме е барала,нито нещо такова. Обясни ми как да застана,защото ми беше за пръв път.
Преглед при мамолог е едно, мамография е друго. Мамографията се прави от рентгенов лаборант на апарат, не ти обарват нищо.

# 3 523
С този на автокъщата е . Гаджето на Емилия Лозанова не е възрастен .

На Лозанова може ли да го видим някъде?
Любопитна съм кой е и как изглежда Nerd

# 3 524
  • Варна
Тоя доктор Миглен Цанов е със специалност Образна диагностика според регистъра на БЛС.

Искрено се надявам, че никоя жена не е преглеждал мануално (опипвайки), защото няма право, абсолютно недопустимо, защото с тази специалност няма право да го прави.

Специалистът по образна диагностика използва апаратура, а не пипайки с ръце.

Общи условия

Активация на акаунт