Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 20 796
  • 504
  •   4
Отговори
# 480
Последна дата 17.10 с "експресната " фирма:joy: в момента пратката ми е в куриер но във Варна аз съм от София дали ще успеят 😁
Аз денс си получих пратката, която от 3.10 до 10.10 нямаше движение и актуализация и чакаше на митница, а срокът за получаване беше 9.10.
На 10.10.беше предадена на куриера, на 13.10 беше във Варна, а днес към 11:30 при мен. Експрес Уан доставят при нас в пункт на Изи пей, удобна ми е.
На според мен до 1-2 дена ще е в София и при теб, вече зависи и от експедитивността на софийските офиси.

# 481
  • София
Този път ще си чакам пратката, която е от Местен склад с DHL и днес е крайният срок за доставка. Няма да пиша нищо на Тему. Искам си кафемашината, пък.

# 482
Някой получавал ли е покана за възстановяване на средства от TEMU.com? Мисля, че е някаква измама.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 23:21 от VURB

# 483
  • София
Мъжът ми. Няма регистрация в Тему.
Измама като по учебник е.

# 484
Някой получавал ли е покана за възстановяване на средства от TEMU.com? Мисля, че е някаква измама

Аз съм получавал (да ми възстановят 200 и нещо лева) , но пощата от която го пращат не е от Temu...

# 485
Благодаря!

# 486
Някой получавал ли е покана за възстановяване на средства от TEMU.com? Мисля, че е някаква измама.
И аз вчера имах покана от Тему за възстановяване на сума, а преди няколко дни от Амазон, че ми изтича Prime

# 487
Здравейте, идвам да дам отзиви за няколко поръчки, дано да са полезни за някого. от миналия и от този месец са:
Скрит текст:

Стойка за телефон/таблет. Стабилна е, добре захваща.Аз я исках за четеца основно, малко се клати като натискам. С калъф е четеца и трябва по-внимателно да се закрепи. С телефона е ок. Захващането на телефона става с щипка. Бих си взела друг с друг тип захващане за четеца.  Като цяло съм доволна
Калъф за телефона на дъщеря ми, добър е.
Маратонки- супер удобни са, не очаквах, имат хубава и удобна стелка. Много добро попадение.

Карта памет за мъжа ми
Чорапи - добри са, ще поръчам още
Комплекта е за дъщеря ми, ватиран и много топъл, но на нея все й е студено. Изглежда като на снимката
Блуза от полиестер, но е много приятна материя, много добре стои, мека, приятна. Нося я няколко пъти вече, прана, сушена в сушилня и не е мръднала засега. Не ми запарва. Хареса ми много

Някаква джвъчка за малкия заради Squid game - но е добре направена, здрава, отваря се даже
Комплект от 3 бр. полупола, много меки и удобни, иначе полиестер. Стоят елегантно, разтегливи са доста. Прани и сушени в сушилня и те, без деформации, стоят си стегнати..засега.
Още една блуза,с качулка е, удобна, цветът като на снимката.

Зарядно - работи и зарежда нормално. От тук видях да търся 25 ватово
И поредната блуза есенна с къс ръкав. По-скоро докъм лактите. Също мека и удобна. Цветът е наситен оранжев, обичам оранжево.

Филтър за канала в банята - удобен е много, втори купувам - намерих само тая вътрешната част,че предния май много го ритаха другите в нас и се счупи някаква пластинка вътре. Но ми е много удобен за почистване от косми. Изваждам го и махам. А и може да се натисне и затвори и д аняма миризми от канала.
 Платформите също са добро попадение.Взех ги с карта за намаление. Цветът е много тъмно кафяво и е нешо като набук, мислех ,че е плат. Добре са направени.
Втора поръчка на подложката за ютия.

Слушалка за душ. Имаме такава и много съм доволна, всякакви сме сменяли, но тази ми харесва най -много. Силна струя, лека е. Взимам втора за майка ми.
Държачката е за мъжа ми за колата да си я закачва на таблото. Преди е купувал други видове не за табло. Но не са му удобни или не захващат добре. От тази е доволен и я ползва вече
Соларна лампа. Беше заредена и пробвах само дали свети, силна светлина е. Май от тук я видях. Има режими, има сензор за движение. Не е пробвана повече, за село е и още не сме я занесли

# 488
Fran , може ли линкове за следните неща:
Маратонки- супер удобни са, не очаквах, имат хубава и удобна стелка. Много добро попадение.
Комплекта е за дъщеря ми, ватиран и много топъл, но на нея все й е студено. Изглежда като на снимката
Блуза от полиестер, но е много приятна материя, много добре стои, мека, приятна. Нося я няколко пъти вече, прана, сушена в сушилня и не е мръднала засега. Не ми запарва. Хареса ми много
Някаква джвъчка за малкия заради Squid game - но е добре направена, здрава, отваря се даже

# 489
Някой получавал ли е покана за възстановяване на средства от TEMU.com? Мисля, че е някаква измама

Аз съм получавал (да ми възстановят 200 и нещо лева) , но пощата от която го пращат не е от Temu...

# 490
  • В Града на липите
Fran, благодаря за отзивите. Може ли линк за ватирания комплект и соларната лампа.

# 491

Тему предупреждава извън тяхната страница да не се отварят и следват подобни съобщения. Те си изпращат и съобщения по посочената от потребителя електронна поща. При съмнение пишете на бота в приложението на Тему или поискайте чрез бота чат със сътрудник.
АБВ пощата редовно е атакувана от фишинг съобщения. Рядко влизам там, обикновено при мен фишингът е от банки, в които никога не съм имала сметка дори.
Тему съм вързала с джи мейла.

# 492
# 493
Здравейте, поръчах мъжки тениски, които се оказаха доста големи и ще ги връщам. Избрах Връщане, възстановяване на парите и ми генерира 10-ти цифрен код за BoxNow. Но никъде не мога да намеря товарителница с баркод, която да залепя върху пратката. Може ли помощ? Прочетох много стари теми, но така и не се ориентирах.

# 494
Идвам да се оплача от една обединена поръчка поръчах тези а те са ми изпратили само 1 брой писах им и щели да проверят до 4 работни дни ... Някой имал ли е подобен проблем ..

Общи условия

Активация на акаунт