Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 3 536
  • 101
  •   4
Отговори
# 75
Ехей, Але, блазе ти;)
Няма дивани при нас, на столчета си работим;)
Монката се раздвижва добре, вече сгъва коляното на 50-60 процента, отпуснали са ѝ и ортезата, че да е по-мобилна, само ходенето с патерици я мори и няма да го научи:(.
Обмислях следващата седмица да я пращам на училище, но като я гледам как мъчно ходи, сигурно ще ѝ се размине.
Боби, остави го за днес вкъщи, до понеделник ще се е закрепил Митето.
Стейси, надявам се нещата при майка ти да са под контрол!
Никитка, какви са впечатленията на девойката от университета и общежитието? Ти как се чувстваш без нея вкъщи?
Ети, голямо успокоение, няма що. Избери да вярваш на лекаря оптимист.
Съни, да ни покажеш като обзаведете. Хубави моменти предстоят!

# 76
И при нас вали сняг! Синеочка снощи я заболя глава и явно вдигаше темп. Оставих я вкъщи днес. Писах на госпожата снощи и тя писа, че всички кашлят и кихат и тя беше с темп. и болки в мускулите... Дано се закрепят всички, че другия петък са на екскурзия. А Синеочка си е много добре днес, леко й е запушен носа, но е в кондиция и даже по тънка пижама излязла да играе със снега! 😅🤣 Иначе вчера и тя за обяд се прибра да хапне, без да вземе чадъра! Питам я защо? Ами забравила.. А точно преди това ходиха в салона за ФВС и видяла, че вали. Думи нямам! Сменихме чорапите, обувките и якето и се върна в училище.
А сега гледа от прозореца-нейния клас са навън и играят в снега! 🤣🤣🤣 Умира от яд.
Тит, аз ги имам олеандрите от миналата пролет, една съфорумка ми прати резници и много ги дундуркам. Не ми е проблем да ги прибера в неотопляема стая.
Стейси, всичко да е наред с майка ти!
Боби, такъв е вируса. Да минава бързо.
Ети, дано е по-малкото зло!
Съни, супер! Това е най-приятната част.
Надявам се морските момичета да са ок, че гледам страшни работи из нета.

# 77
  • Бургас
Добър ви ден!

В нашия квартал е добре положението, но чета за доста наводнени и затворени пътища. Майка ми да вземе с всичкия си акъл да тръгне сутринта за село и ми звъни по едно време с "Автобус пак няма", та ходих да я пресрещна, че се беше и натоварила като магаре. Тръбят от дни за силни валежи, бури, за капак и вчерашното земетресение, и пак сме неподготвени.

Бързо оздравяване на всички с неразположения!

Стейси, стискам палци за мама!

Радвам се за Монката! Все по-добре да е!

# 78
  • Бургас
Аз ще напиша едно непопулярно мнение относно обзавеждането и ремонта на апартаменти...Съни,не ги слушай! Не е забавно, особено ако трябва да се занимаваш сам с майстори, магазини,доставки и тн. това си е изпитание . Иначе да гледаш картинки в нета и да си представяш как ще стане красиво е забавно Simple Smile Ако имаш нужда от помощ,пиши ми на лични!
При нас в момента не вали, но пък вятъра е много силен.

# 79
Съни не е написала, че ще правят ремонти, а ще обзавеждат. Независимо от магазини и доставки, за мен това си е забавно и готино, не изпитание. 🥰 Съни, слушай ни!

# 80
Честито, Съни! Направете го уютно, заредете го с много любов! Чакаме снимки!
Етти, стискаме палци за най- най- леката диагноза.
Щерката откара три часа в дефилето в автобус. Движението беше спряно заради катастрофа. Така и няма да пътува до София, а ще се връща, защото изпуска лекцията, ако продължи.

# 81
  • София
Мари, много неприятно. Това време доста неприятни изненади носи.
Съни, честито! Много приятни емоции ви очакват.
Ети, дано успеят да поставят точната диагноза и да изпиташ облекчение от лечението!
Дано спират дъждовете вече там, къде са в повече, да няма много щети и да се нормализират нещата!
Аз ходих да ми вземат малко кръв сутринта за разни предимно хормонални неща. Ако не беше това и аз щях да си предпочета къщата и дивана, вместо да работя. Blush

# 82
  • София
Ети стискам палци.
Катастрофи да няма, движението си върви иначе.

# 83
  • Сливен
Влизам да видя дали всички са добре.
Надявам се липсата на мнения да е заради петъчната вечер.
Лека и спокойна вечер!

# 84
  • Euskal Herria
Записвам се в октомврийската тема. Само здраве пожелавам на всички.

# 85
  • Бургас
В Бургас е спокойно, следобед изпратих майка до гарата и ситуацията поне в града изглеждаше овладяна.

Стейси, при вас как е? Шефовете във Варна казаха, че доста е поваляло днес при тях.
Как е майка ти?

# 86
  • Бургас
Оххх, днес ми се стори 48 ч деня!
Събудих се от страшния дъжд в  5;30
Сутринта имах чувстовото,че пътувам за нощна смяна. Уж 7;30ч, а тъмно като нощ! Ужасно движение, наводнени улици, неадекватни шофьори, поетапно спряно движение ,заради закъсали коли, и вали ли вали !!! И Бг алърта ни се включваше на две минути. Ту моя, ту на колегата... Подлудиха ни!
Как стигнахме до Созопол, един Господ знае!

Като гледах из мрежите репортажите се уплаших! Страшно е!
Тъжно ми е за хората в Елените...в Царево...
А Бургас сутринта беше под вода... много улици наводнени и закъсали коли....

На работа лудница.

Вкъщи, момчетата ме ядосаха на макс! Изкараха ме извън нерви и им се развиках!
Сега съм им сърдита и няма да им проговоря, докато не се вземат в ръце! Иначе вземам сопата!

Много дълъг,тежък и напрегнат ден...нямам търпение да си легна и да спа дълбоко, поне до утре в 11 ч!

На бира съм, че нервите ми играят яко!
На Здраве!

# 87
  • при моите деца .....
Привет!
Имах кошмарно пътуване....
Нямаше дърво, което не се е счупило от снега....
Закъснях за работа.
Но съм миневала през магистралата...
Правишкият беше непроходим...
Теленор нямаше покритие.
Нямаше ток в града...
Почти всички сме още с летни гуми...
Днес заваля и в Правец...
Взех сестра ми... при тях нямаше снежинка.
Сега пием вино.
Утре сме на екскурзия.

# 88
  • Бургас
Боби, дано случите на хубаво време!

# 89
  • на Мелмак
Влезнах да видя как са морските ни момичета.
Суша, суша, сега потоп.
Четох и изказване на един кмет за неадекватно строителство, презастрояване. Винаги след беля.

Общи условия

Активация на акаунт