Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 4 105
  • 111
  •   3
Отговори
# 90
  • София
Радвам се, че всички момичета по морето сте  добре! Влизам да ви проверя Hug
Ети, винаги след инцидент се появяват “умниците” да обяснят причините Confused
Жалко за загиналите хора и за тези изгубили имуществото си, мъка.

# 91
  • при моите деца .....
Добро утро!
Вече сме станали и пием кафе.
Вали при нас, дано в Панагюрище на вали.
Хубав ден!

# 92
  • Телиш/Плевен
Добро утро!

Боби и Тони, весело да си изкарате на екскурзията! Hug

Стейси, стискам палци майка ти да се оправи! Hands Pray

Болните да се оправят бързо! Hug

# 93
Добро утро!

Снощи не пуснах МсЧ да тръгне за Бургас. Проходът беше затворен и след цялата ужасия, дето гледахме през деня нямаше как да тръгне. Дано днес пътува спокойно.

Аз днес имам стройна програма.  Ще оправям дрехи,  ще ида до село да видя мама, тати и баба, на обяд съм с момичетата и после ще прескоча да си видя децата. 

Спокоен ден, банда!

# 94
Добро утро. Събудих се в 8 и пия кафе на тишинка.
И при нас има поражения след вчерашния сняг.
Скрит текст:
Любимата ни вишничка, която раждаше доста плод. Ще садим нова на пролет, но ме е яд много. Малките котета бяха впечатлени какво е това бяло нещо, приличащо на тоалетна. 😆🤣
Скрит текст:
Днес вече се е стопил, има тук там по някой покрив. Сега си чакам слънцето и 20-те градуса, дето обещават за след някой и друг ден.

# 95
  • Бургас
Добро утро!

Някои "умници" може и да са се светнали за неадекватното строителство, но други такива обясниха, че то, видиш ли, при това количество дъжд нямало как да е по-различно положението. Наглеци пълни.

Моята програма днес не е много ясна, нищо не ми се прави, а трябва да сготвя нещо, да си тествам прахосмукачката за акари, да заведа Марти на роботика...накрая може само последното да се случи.

Екскурзиантките, весело да ви е!

# 96
  • на Мелмак
Хубаво да си изкарате, момичета Hug
Аз план нямам, мисля да правя нищо. От плана на Али се изморих. Не е за мен това, жена на възраст съм Wink

# 97
  • Germany
Добро утро!
Всички у нас още спят, а аз пия кафе на спокойствие. Навън е мрачно и май ще вали и дори Ина бързаше да се прибере от разходката. Вчера освен 2 перални нищо не свърших, но имах нужда от почивка. Днес ме чака чистене, но смятам да включа и децата и да свършим по бързо Simple Smile
Хубав уикенд на всички!

# 98
  • На брега на реката
Добро утро!

Много страшно по морето. Горките хорица! Нямам думи да опиша, колко съм потресена и възмутена, но за жалост и там ще стане като на другите места с бедствия. Ще се забрави и нищо няма да се предприеме. Сега търчат напред-назад за да имитират съпричастност и после, ни лук яли ни лук мирисали.

Ети, дано се намери леко решение на проблема ти!

Съни, много хубави емоции ти предстоят, наслаждавай се!
Скрит текст:
Ние, работихме с позната /дизайнер, която прави и основното ни жилише преди 5 години/, първо защото нямаше как да търчим до София за всяко нещо, второ, но не по важност, направи ни проект и тя движеше ремонта  всички поръчки и доставки. Имаше чудесни идеи и някои от тях осъществихме, някои си бяха мои и така. Жилището не е голямо и мебелите са поръчка, че да се усвои мястото максимално.
Сега ако трябва да правя, пак бих избрала да работя с дизайнер.
Боби, Тони, весело!

Стейси, разпиши се! Стискаме ти палци!

Ние тази заран, нямахме ток и най-прилежно с ММ се обърнахме и заспахме пак, та до 9 почти. И двамата установихме, че ни беше от полза липсата на ток.
Плана за деня е да сготвя и следобеда съм на маникюр и педикюр.

Хубав уикенд!

# 99
  • някъде ... тук ...
И на село има почупени дървета. Черешата, макар и дивачка, е прекършена. Беше препречила портата, та първо чистихме, за да влезем. Ябълките и разни декоративни храсти имам със счупени клони. Поне вода имаме и изкл. хидрофора. Запалихме печките. Зимата си дойде.
Та боб с джолан в гювеча се готви за обяд Simple Smile

# 100
  • Бургас
И аз накиснах боба Simple Smile Най-бързо и лесно ми се видя, за всичко друго трябва да излизам до магазина.

# 101
  • Бургас
Ние отиваме да купуваме яке на малкото. Било и малко вече. Уведоми ме че на етикета пишело 7-8 . Пробвах да я убедя,че това означава че трябва да го носи 7-8 години,но не се хвана Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 102
  • Бургас
Добър ден!
Лин, пак ме разсмя с остроумието си. Ама детето и то не е глупаво, не се вързва вече!
Моите дъждовни приключение вчера бяха в две части.Сутринта съм се строила да си чакам автобус, около мен и други хора, не като да е 5 сутринта, 7.20 е. На таблото пише 4 мин, всички сме устремили погледи към завоя. Тъй като е нависочко се вижда, че се задава. И както сме се наредили чинно, той си продължава напред и ние в недоумение. Звънва телефона на една жена и ни информира-мъжа ми чака на горната спирка, там е спрял. Нямало да минава от тук, имало наводнение по пътя му. Тръгваме вкупом да отиваме на горната спирка, ама ядец, подлеза бълва вода, не се минава. Айде през шосето и между колите на прибежки. На тази спирка таблото тъмно, хора поне 50 души. Една жена се обажда на Бургасбус и й съобщават, че няма да има градски транспорт. Ама до кога, защо.....Една съседка , кондукторка също чака и почва да звъни, нали е с връзки. Казват й, от М.Рудник автобуса е тръгнал в 6, още не е в града. Чакайте единствения възможен-извънградски.Той е на път поне. Чудя се дали да не поема пеш, ама продължава гадно да припръска, духа, не е за ходене днес. Мен поне този автобус ме устройва,спирката е близо до работата. Натъпкахме се и закъснях само 30 мин. Край на първи епизод.

# 103
Добър ден стана. Юбър драйвъра започна работа в 7, че детето е на тренировка от 7. После перални, леща - наготвена, тиква- изпечена...имам и храсти да пресявам, но няма да е днес. Имам и шафран да сея...
Поражения нито в София имаме, нито във Варна. За Елените - душата ми плаче, приятели имат жилище там, отнесло го е. На Арапя други имат къмпинг - по-точно имаха. В момента се опитват да спасят каквото могат - от мебели, посуда. Лошото е, че са тръгнали и мародери ( за това нямам коментар)
Приятно да е на пътуващите. Да е хубаво времето и да си изкарат добре

# 104
  • София
Привет и от мен!

На къщата сме, имаме гости и е лудница. Вече съм изтощена. Приспивам Гоги и ще отдъхна малко горе.

Хубав уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт