Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 6 116
  • 157
  •   3
Отговори
# 150
  • София
Добро утро!
И на мен вече ми идва да заспя бюрото, но няма как. Тук засега не вали. Дано да е така целия ден и прогнозите за червен код да не се сбъднат!

# 151
Добро утро!

Аз днес си обух гумените ботуши... Не, че ще ходя някъде, ама ги имам от години, а то, като никога, вали втори ден, та да ги поднося Grinning

На 17.10 заминаваме за Турция, че сестрата на любимия ще прави годеж. По този повод довечера трябва да направя ревизия на наличните рокли и да взема тежкото решение какво ще нося и трябва ли да купувам Grinning

Спокоен ден, банда!

# 152
Отметнах личната, сега да отметна и зъболекаря. При нас също на вали.

# 153
  • Sofia
Добро утро и от мен! Днес не вали, но е мрачно. От сутринта ми е сънливо и гладно. Ходих в съседство до едни супи, но още ги нямало.

# 154
  • Бургас
Мен повече ме притеснява факта,че още е вторник ,а не че вали Simple Smile

# 155
  • Sofia
На мен от вчера ми е вторник, защото имам колега, който идва с камион всеки вторник от Стара загора и работи в София до петък и се връща обратно в Ст З, но вчера по изключение е натоварил и пристигна в понеделник. Та съм с нагласа, че е сряда Simple Smile средата на седмицата

# 156
  • София
Добро утро!

Вчера валя цял ден, но излязохме за малко. Дъждобрана на количката и няма проблем. Сега не вали и ще се възползваме за една кратка разходка. На Гоги му е скучно само вкъщи, нормално.
Не ми се излиза в това мрачно време, но няма как.

Хубав да е денят ви!

# 157
  • Бургас
Вики пък мислела, че е четвъртък днес...

Мрачно и дъждовно е. Ще трябва да отида до магазина, а по обед и за Марто. С това мисля да ми приключат излизанията за днес.

ММ ходи до ЛЛ сутринта и го помолих да вземе каквито направления се полагат и за мен. Откъснала му се сал една кръвна картина, а според е-здраве имам и ехография на млечни жлези. Ще трябва да се разходя явно и аз до кабинета, хем ще си взема и за гинеколог.

Общи условия

Активация на акаунт