Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 7 500
  • 196
  •   1
Отговори
# 180
С бележка от зъболекар се извиняват отсъствия, тествали сме го.
Карз, добре сме, да кажем. Още си е вкъщи девойката, леко депресито, ама ще мине и това.
Стейси, изпращам най-добрите си пожелания към майка ти. Настоявай за консултация и с друг лекар. Леко, да не кажа доста неглижират възрастните пациенти.
Роди, грип е това, пробвай с тамифлу, това след направен тест, разбира се. Нас това ни вдигна преди 10 дни, макар че си поболедувахме порядъчно.
Имах ужасен ден в работата, лошото е че напоследък често е така. Уморена съм.

# 181
  • Бургас
Тути, утре да имате хубав ден с Монката!

Аз се наслаждавам на сладки приказки с момчетата! Много ми е хубаво!

# 182
И ние така тази вечер, Карз. Гледахме игри на волята, гушкахме се, говорихме си.
Много хубаво беше.

# 183
Добро утро. Наспана кукнах в 5 и нещо, но не се оплаквам.
Пия кафето и почвам да въртя обръч.

# 184
  • при моите деца .....
Добро утро!
Стейси, дано днес майка ти е по- добре. Скоро да покажеш гаджето и на нас.
И аз станах в 5, преди алармата...
Вече привършвам първото кафе...
Вали силно при нас, пореден ден....
Дано само няма наводнения някъде....
Хубав ден!

# 185
  • На брега на реката
Добро утро!

Не спах добре, ама и това ще мине!

Стейси, стискам палци за мама! Дано се намери  адекватно лечение.
За гаджето, честито. То и няма как на тази възраст, напълно нормално. Да е много щастлива с избора си.
Като майка ще попитам, твоята душица стегна ли се? Hug

2в1, браво на девойката. Според мен, е постиг нала много добри резултати. Щом е упорита, все по-добре ще става. Много успехи и желая!

Писна ми от този дъжд. Много зле ми влияе, това лошо време.

Хубав ден, момичета!

# 186
  • някъде другаде
Добро утро!
И при нас вали и е студено.
Не искам да излизам , а трябва.
Хубаво е , че поне са отменили режима в Плевен.
Хубав ден , момичета!

# 187
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Стейси, дано мама е добре Hug
Трябва си едно гадже, да знаЙш Grinning
Мисля, въпреки дъжда, една разходка да направя, да си проветря мислите.
Лаленце, радвам се, че режим нямате!

# 188
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Благодаря ви, момичета. Въпреки че неволята учи на всичко и се бяхме нагодили някак, беше доста неприятно да няма вода по цял ден. Имаше дни, в които не спазваха и обявените часове и я спираха по-рано. Но се радвам много, че доживяхме да спре този режим. Прогнозно се очакваше уж чак след Нова година, но добре, че бяха тези дъждове...

2в1, поздравления за твоята внучка, вчера пропуснах да я поздравя! Hug

Сряда е, а искам да е петък... Satisfied Ама хубава и успешна да е за всички ни! Hug

# 189
  • Germany
Добро утро!
Стейси, стискам палци за майка ти! Честито гадже на щерката Simple Smile
И аз искам да е петък. Уморено ми е, но поне тази нощ спах. Установих, че не работата, а шофирането до там и обратно ме уморява, въпреки, че вчера например, нямаше много движение на връщане и се прибрах за 20мин.
Имаме няколко болни колеги, едната колежка е доказно с ковид и само се моля, да не ме олепи и мен. Вчера един от психотерапевтите дойде да ми каже, че е болен и днес няма да идва и после седна с всички на масата на обяд... Решила съм, ако се задържа здрава, другата седмица да се ваксинирам за грип. Поне това, ако може да си спестим.
Хубав да ви е деня!

# 190
Добро утро!

Не мога да смогна сутрин, не ми стига времето. То не, защото няма време, ами защото сутрин не мога да бързам Stuck Out Tongue

Всички болни бързо да се оправят!

Тути, гушки!

Още си страдам аз от сърдития седалищен нерв... Знам, че не минава бързо, ма пък хич...

И тук вали трети ден, но аз не протестирам. Днес се предадох и си облякох едно палтенце. От понеделник мръзна с разни пардесюта, които уж са есенни, ама са си за над 20 градуса. Та след работа може да направя един тегел по магазините. Имам нужда от разни домашни неща.

Спокоен ден, банда

# 191
  • София
Добро утро!

Гоги се събуди леко топъл, ще го следя. Дано не се разболява. Вчера се разкиха, та нищо чудно да е това. Ох, преди два месеца беше болен...
Стейси, дано всичко е наред с майка ти!

Хубав ден!

# 192
Бързо да му минава на Гоги!
Бубе, и аз такива чувства тая към времето.
Маре, признала съм те;)
Але, и масаж добави към лечението. Обезболяващи лепенки също.
Хубав ден!

# 193
  • София
Аз сутринта само заведох  малкия до метростанцията и се върнах вкъщи. Пийвам чай и работя.
Малкия и той се прибра вкъщи по-рано, че нещо му станало зле на училище. Доста болни имало в класа му. Някои от тях май са симулирали, за да избегнат входящите нива, които бяха предните дни.
Гледам проблема с боклука в някои райони на София и недоумявам как ще трупаш умишлено още повече боклук, за да съботираш ситуацията?!

# 194
  • Бургас
В нашето училище пък има въшки.

Общи условия

Активация на акаунт