Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 13 660
  • 358
  •   7
Отговори
# 315
  • Бургас
Слави,стискам палци!
Роди,пък ако знаеш с баща им колко ми е забавно Wink Днес е дежурен,викнаха го на авария и като се прибра дойде да ни закара до Лидъл (защото си върви с ключовете за семейната кола) уж да вземем две -три неща. В резултат се прибрахме с фритюрник,който не ни е необходим ,месо все едно сме заклали прасето на село, 23 чанти от Лидъл,чувал с картофи. Сега седи и си реже картофите със къдрав нож,, понеже не хареса това че аз не ги режа равномерно. Ми,добър ден, моето момче! Естествено,че няма да се напъвам да правя нещо,като можеш да го направиш ти Wink
Правих кекс, високопротеинов,че детето днес е на диета. И сега се сърдя в стаята,че не ми харесват как режа картофите Joy

# 316
  • Сливен
Ох, Лин, уроци трябва да даваш Joy! Аз се напъвам да правя всичко идеално, ако нещо на някой не му хареса, се амбицирам да се доказвам! В резултат мога да боядисвам, шпакловам, сменям крушки, обикновено обаче аз съм тази, която намира "кусури", нооо.... ми харесва твоята гледна точка, ще преосмисля поведението си Grinning
И аз към тези, които рано-рано са се разчевръстили - направих баница "Роза" за закуска -  получи се, излизахме, пазарувахме, сега стоя с боядисана коса, че довечера сме на рожден ден, а косата ми не беше никак празнично оцветена.
Мони, при шефката вероятно е и от двете, може да е искрено загрижена за теб, но това не пречи  като ръководител да е загрижена и за евентуални финансови или други последици.
Дано Тони и Боби са улучили хубаво време, тук даже и напече.
Селесте, сладкиша не остава ли влажен вътре от многото ябълки?
Сави, всичко ще мине нормално! Heart
Стейси, майка му не си ли го гледа?
Отивам да оправя малко косата да не плаша гостите довечера.
Хубав ден!

# 317
  • някъде другаде
Славе , стискам палци!
Времето не беше най- хубаво.
От време на време преваляваше.

# 318
  • Бургас
Тинна, изобщо. Даже в този, който ядох, ябълките са на кубчета. Стои сочен, но не глетав. Моят стана досущ като кекс, но пък домашните го харесаха. Утре ще занеса и на нашите на село. Трябваше да отидем от тази вечер с преспиване, но съвсем щях да изостана с работата.

# 319
Сави, стискам палци за интервенцията.
Приключи моята работна седмица, най- накрая.
Сега варя кестени и ще подготвя вечерята.
Селесте, много ми хареса снимката на сладиша. Обожавам аромат на ябълки тиква, канела...

# 320
  • при моите деца .....
Привет!
Сави, от сега стискам палци.
Мони, радвам се, че си по-добре.
Не срещнахме мечка, но срещнахме Баба Яга 🤣
Ех, прекрасна Родопа планина... прекрасна България.

# 321
  • София
Добър вечер!

Изследванията са ми добри, включително и тези за щитовидната жлеза. По този повод си поръчахме китайско. Smiley
Сладкиша изглежда много апетитен! Щом е сладко, трудно да не ми хареса...
Родопите са магични!

Спокойна вечер!

# 322
Браво, Мъфинче!
Стейси, стопли ли бебе кот? Майка му не го ли иска?

# 323
  • Бургас
Родопите и аз искам да ги видя на живо! Дано дойде и това време!

На работа и ние си имаме бебета котета - около 6 броя са. Едното е чуждо, дойде от някъде, сивичко. Нашите са черни таласъмчета!
За сега е много добричко и идва да се гуши, докато таласъмите бягат! Въпреки,че ги храним.

# 324
Браво, Мъфинче!
Маре, доядоха ми се кестени заради теб, като бременна жена съм, всичко искам;)

Пека чушки аз, ще вечеряме по нощите, но пък през деня активно почивах. Имах нужда.

# 325
  • някъде ... тук ...
Аз кестени само по вашия край съм яла и брала Simple Smile Спомени... скоро не съм се сещала за тях.
Поработихме бая на село, гости посрещахме, прибрах вече масата. Миялната мие, аз се мотая из нета и тук още малко.
Лека нощ!

# 326
  • някъде другаде
Добро утро!
Наспах се много добре!
Закуска с родопска катма и билков чай.
После Ковачевица.
Хубав ден!

# 327
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мъфинче, браво за добрите резултати. Все такива да са ти.
Кестени съм яла когато бях студентка... имах съквартирантка от Благоевград, а и в София продаваха по улиците.
Наспах се. Не знам от кога не съм спала толкова дълго и само с 2 пробуждания....
Имах нужда....
Хубав ден!

# 328
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Не можах да спя, много силна болка ме събуди, като пребита се чувствам.
Вчера имах много хубав ден. Лектора беше прекрасен, ерудиран, после с приятели много се смяхме. И ако се бях наспала.... ММ сутринта ми слага инжекция, че не се търпеше.
Хубав ден ви желая!
Аз съм на работа, после мисля да спя. Simple Smile но ММ ми е замислил разходка.

# 329
  • Germany
Добро утро!
Наспах се и сега пия кафе. Мислех аз да изведа Инка днес, но ме достраша да не ме дръпне по рязко и събудих мъжа ми да излезе с нея. Вчера тръгнах да готвя и пак ме заболя главата, та явно ми трябва още малко лежане. Трудно ми е и да се концентрирам за по-дълго време, особено като пиша нещо. Мисля да си взема болничен за утре и за вторник, като се надявам да е достатъчно. На малкият пък от вчера пак му е запушено ухото и утре ще трябва да ходи на УНГ. За 3ти път му е в рамките на няколко месеца. Няма болка, но е тотално запушено и има тинитус. Според лекаря е проблем с евстахиевата тръба, в следствие на проблемите със синусите. Някой, ако знае бабини илачи за подобно състояние, моля да сподели.
Иначе навън пробива слънце и днес го дават хубав слънчев ден.
Слънчево да ви е и на вас!

Общи условия

Активация на акаунт