Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 12 668
  • 340
  •   3
Отговори
# 330
  • Canada
Добро утро!

Селесте, чуден е сладкиша!

Етти, 🤗

Вчера бях на козметик и масаж, днес вече ще трябва да слагам одеждите на Пепеляшка, кръговрат, какво да се прави 😅

Боби, Тони, чакаме още снимки. От Руми също 😁

Хубав ден на всички 🙂

# 331
  • Бургас
Мони, понеже и при Марто има стесняване на тръбата, УНГ ни беше изписал надуване на назален балон. Така се регулира налягането в средното ухо. Отделно за изчистване на течност в ухото, нагряваш кърпа с ютията, слагаш я на проблемното ухо, но лягаш на другото.

# 332
Маре, доядоха ми се кестени заради теб, като бременна жена съм, всичко искамWink
По същата причина сега си готвя зеле с домати- само за мен. Но миризмата ще е за всички. Laughing
Добър ви ден!
Наспах се. Е, легнах с кокошките и станах с петлите, но съм доволна.
Етти, как искам вече да не те боли ни- що!
Отметнах пазар, а чистене, готвене и подобни занимания ще имам през целия ден, но лежерно ще ги върша. Трябва и вана на крачката да организирам.
Хубав ден от мен.

# 333
  • София
Добър ден!

Много съм работна от сутринта. Чистих, мих, пуснах пералня. И утре ще е все едно не е чистено със седмици. Rolling Eyes
След малко слагам Гоги да ляга и аз ще полегна. Тези дни става рано, зъбки го мъчат. И през нощта се буди, но заспива бързо.
Има останало китайско, ще го стопля и ще го доядем. За вечеря ще е нещо бързо. Може би миш-маш, че ММ много обича.

Хубава неделя!

# 334
  • Бургас
Как с домат,Мари? Нали не обичаш?
Мразя да прибирам летни и да вадя зимни дрехи. Виж, обратното ми е любимо
Правих модно ревю на децата и ММ,че ми трябва тоалет за повод. Всички са на различно мнение,което значи че ми трябва нещо ново!

# 335
Лина, аз само сурови домати не ям. Иначе лютеница, миш-маш, домати с яйца и т.н. много обичам. Да не забравиш да подсигуриш и обувки за новия тоалет.

# 336
  • Бургас
Аз имам 1 милион обувки,в най-различни цветове. Накрая ще отида само по обувки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 337
  • Sofia
Добър ден и от мен!
Станах в 8, защото дъщерята днес е на работа и ме събуди. Следва кафе, хапчета, съдомиялна и пералня, пазар. Между другото сутринта сложих и 2 царевици да се варят в кукъра. Преди малко сложих гъби с ориз във фурната за обяд и докато се пече пиша Simple Smile с бира в ръката. Доволна съм.
Пожелавам лежерен ден на всички, да се наспите и отпочинете, а болните бързо да оздравяват!

# 338
  • София
ММ реши да сменя душа в нашата баня. Има си занимавка за известно време.
Мони, ако УНГ позволи може да използваш и фито свещи за почистване на ушите.
Аз често използвам още при първи симптоми за запушване на носа промивки с това:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010029385
Спасява ни от последващи усложнения.
Да се оправят всички болни!

# 339
  • Бургас
Добър ден,момичета!
Мони,бързо да намерите лек за болките на момчето!
Нямам си на идея какво би облекчило болежките!

Ани,хареса ми това ,,с бира в ръката,,!

Лин, време е за нов тоалет!

Боби, Тони, радвам ви се за екскурзиите! Насладете им се, а нас ни зарадвайте със снимки!

Взела съм си карфиол и се чудя дали да си го направя на салатка или да го сложа на туршия, ама пък нямам зелени домати.... Та май ще си го хапна така! Много го обичам!

# 340
  • Germany
Карз, печен на фурна ще е у нас карфиола днес. И аз обичам много.

Общи условия

Активация на акаунт