Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 45 219
  • 642
  •   17
Отговори
# 630
Бях си запазила последния код на кока кола днес да го регистрирам.Викам си на рождения ми ден може да имам късмет и да уцеля ваучер.Станах още в 5 сутринта и го регистрирах.Въртяха се едни кръгчета сто часа и нищо.Върна ме отначало в полето за въвеждане на кодове.Изписах го отново и ми излезна, че кода е регистриран....Мисълта ми е, че явно не печеля, нали?Изпращат мейл веднага, ако си уцелил нещо?
Имах същия случай. Писах им, изпратих и скрийншот. Отговориха, че е имало техн. проблем при тях и ме компенсираха с 2 кода.

# 631
Здравейте,
Мога ли с 1 бележка да участвам за 2 неща в pgonlinepromos.bg?
- възстановяване на 10 лв при покупка над 20 лв и
- участие за играта им в Кауфланд при покупка над 24 лв

# 632
Може, участвала съм така

# 633
  • София
Захарче, Честит рожден ден.  Здраве да имаш ,а другото ще го спечелиш 🙂🍀
И да не е спам , чакам само ваучер от КК. Време е за нови награди 🍀

# 634
  • Под Слънцето
Тия от Некс ДС се майтапят нещо.. Регвам кб за участие и  се завъртяха нещо .. картинки и накрая ми викат Наздраве.  Пък аз си мислех, че ще се теглят след края , както винаги е било. Нося си суичера от предната игра и ще взема още веднъж участие в тази и после чак за Нг ще се купува Джак..

# 635
Аз регистрирах една бележка за уиски в началото на седмицата, изписа ми че трябва да бъде одобрено от техническо лице и оттогава нищо. За игра с такива скъпи напитки можеха да се повтарят. Има ли координати на организатора?

# 636
  • Стара Загора
Ами тези от Юск... пратили ми напомняне да въртя колелото в 16ч. Влизам сега и какво да видя...

А тук мисля само 1 потребител се похвали. Навява ме на мисълта, че е имало 5 ваучера на кръст Joy

# 637
Здравейте,
Някой получи ли си наградата от Пепси?
Четох правилата и не видях срок за доставяне на ваучерите, а пропуснах да питам когато ми звъннаха по телефона.

# 638
  • Б
Аз не съм получила от Пепси.още. А от Престиж наградите получихте ли? Забравих вече кой  щеше да ги носи.

# 639
# 640
.     А в тази игра дали са изтеглени печеливши?Нещо нямам спомен някой да се е похвалил.

# 641
Много от пишещите в темата играха, но все още никой не се е похвалил. Дано днес има валеж от награди 😊.

# 642
Подарявам, пишете номер на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт