Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 35 376
  • 505
  •   17
Отговори
# 435
В Unilever има номер като моя,  но нямам съобщение.
Аз тъкмо получих съобщение от Unilever.

# 436
И аз си получих съобщението от Юниливър. За първи път печеля от тяхна кампания!
Изпращат до офис на Спиди.

ПП
Участвах с 1 бележка.

# 437
Либрес са качили от третата седмица и чантата

# 438
  • София
Няма ме, но поне ползвам продуктите Simple Smile В игра на Лили никога не съм печелила:)

# 439
Пуу, не съм разбрала за играта на Кауфланд и Нескафе. Имам бележки 😞

# 440
  • София
Пуу, не съм разбрала за играта на Кауфланд и Нескафе. Имам бележки 😞
Да само 1 седмица-много нетипично за Нестле обикновено е 4-6 седмици поне.
Аз се включих последния ден с 3 бележки, че пия по 2-3 нес-кафета 3 в 1 на ден.
Европът носи Милка шоколадите В София кв Връбница,
но дойде само 1, а чакаме за всички в къщи. Това му били дали.
Казах на майка и тя да чака, ако й звънне да не се чуди.
Скрит текст:

Да попитам някой участващи в играта на P&G. Качих бележка на 07.10. Пише, че одобрението е до 24 часа. До този момент одобрение нямам. Друг има ли такъв проблем?
още същия ден или на другия ден ги одобряват
Последната за 3 часа я одобриха
на 05 октомври в 11:57 изпратена
 на 05 октомври в 14:27 одобрена
освен да я снимате пак и да я намалите като размер

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:19 от lite16

# 441
  • Nesebar
Получих щоколадите милка от играта с регистрация 2 бр млечни са

# 442
Момичета,игри в инстаграм позволено ли е да се качват?
Намерих си шивач,точно от тоя тип хора ,които харесвам.Спаси ми много скъпо яке за отрицателно време.Има игра на стойност  услуга:50лв. Обаче,ще е удобно само за софиянци и по точно Люлин .

# 443
От Крина изпращат мейли, че се задава нещо с награди. За първи път ми се случва да ме предупредят така загадъчно за задаваща се игра с мейл.

# 444
  • София
Момичета,игри в инстаграм позволено ли е да се качват?
Намерих си шивач,точно от тоя тип хора ,които харесвам.Спаси ми много скъпо яке за отрицателно време.Има игра на стойност  услуга:50лв. Обаче,ще е удобно само за софиянци и по точно Люлин .
Аз живея в Люлин, качвай или прати на лични. Kissing Heart

# 445
Днес Pringles трябва да публикуват на сайта, за играта с колонките, но няма нищо. Даже сайта няма нищо на него свързано с играта.
https://prg-promo.com/
Някой с предишен опит с тях да сподели как процедират?

# 446
Днес Pringles трябва да публикуват на сайта, за играта с колонките, но няма нищо. Даже сайта няма нищо на него свързано с играта.
https://prg-promo.com/
Някой с предишен опит с тях да сподели как процедират?
И аз това забелязах Simple SmileОрганизатор са Орбико,които са ми оставили впечатление за коректност.Когато съм печелила от тях в деня на тегленето пращат мейл.

# 447
Либрес са качили от третата седмица и чантата

На тази игра не й намирам правилата, явно са ги свалили. Някой запазил ли ги е, да ги качи тук? Бележките само в тегленето на конкретна седмица ли са участвали, или за целия период? Уведомяването на печелившите преди публикуването им ли е, или след това?

# 448
  • Nesebar
От вчера като играя на кока сола за ваучерите и якето ми дава вече игра с този код ,а кодовете са нови дори после ми ги приема в приложението някой друг с такъв проблем

# 449
eee неее тези вече биха личния ми рекорд по тъпотия ..ще подаряват уж някаква кола сумати време трябваше да се наберат някакви последователи после седмица избираха 777 души от тях,между които ще се тегли колата.
И сега трябва да проверяваш по никнейнм дали си в списъка вместо да го публикуват и тагнат..е не мога да разбера как им ги раждат главите..
https://www.vitaminaqua.bg/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAadVkpe-xlj … pbhP5N2vPLLHqG9hg
Точно както се ядосвах с една тъпа игра на лактима дето наградата щеше да е раница пълна с училищни пособия ,а пратиха брандиран тефтер,моливчета и химикалка от рекламните им материали..
Да чакаш три седмици да ти пратят тефтерче в грозна малка раничка е безобразие.

Общи условия

Активация на акаунт