Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 62 281
  • 926
  •   31
Отговори
# 840
  • Варна
Игра на Нова Бразилия от днес. https://www.novabrasilia.bg/promo/

# 841
  • Там...
Браво на Нова Бразилия! На фона на масовите игри напоследък с безбожно високи изисквания за покупка и 2-3-4 стойностни награди, те раздават 40 гифт карти за 400 лв., като условието за покупка е само 10 лева! Също голям плюс е, че промоцията не е обвързана с определена търговска верига. Ще се включа веднъж, тъкмо ми свърши кафето Simple Smile

# 842
Здравейте група. Влизам да ви се похваля каква е наградата от Озон. Парфюм е на Goldfield & Banks и е най-скъпата награда, която съм печелела някога. Обожавам парфюми, но лично аз не бих дала толкова пари, независимо колко е хубав. Затова се радвам, че спечелих нещо хубаво, което иначе не бих си взела. Късмет на всички в предстоящи тегления и игри!

# 843
  • Пловдив
Аз имам позната, която разполага с много кодове на КК. Защо да не играе с повече профили? Има и късмет и печели.
И аз регистрирам кодове, ама на, не печеля. И съм взимала бележки от колички или оставени на плота в билла примерно, е и? Не е забранено. И регистрирам себе си, ММ, понякога майка ми или дъщеря ми. 
Щом се играе по правилата, за мен няма проблем.
Ето, няма ме в нито едно от последните тегления. Нямам късмет, това е.

# 844
Фереро ми одобрили бележката от днес,но забравили да добавят точките.
Писах им,ако не получа отговор ще им се обадя.

# 845
Много е важно да играем умерено ...вземала съм КБ от количките ,вдигала съм хвърлено шише ,заради капачката ...,но да обикалям целенасочено паркинга за оставени бележки ми идва много .Имам познати които покрай мен се зарибяват в игрите ,но има и много хора на които не им се занимава  ..
За темата за КК ,имам много капачки ,пробвах случайни часове ,нищо не целнах и не ми се вкарват ...ще чакам нещо интересно (примерно много на брой малки суми ваучери)

# 846
Едно голямо браво на Нова Бразилия! Hands Clap И за хубавите награди, и за приятно оформения им сайт, а също и за ясните общи условия. Тегленията са седмични, но участват регистрации от началото на играта до края ѝ. Не съм участвала в техни игри, но ще пробвам с една две бележки.

Не знам защо се сетих за Орехите. Мале що луканки, суджуци, салами и квот се сетиш купувах( то добре, че имаше поводи), а играта им беше седмица за седмица и освен дъски друго не спечелих...За някои игри имам чувството, че ме слагат в някъв черен списък и това е..: grinn: Или пък просто страшно много хора играят.

Велинград Alcalia си качиха офиц.правила: https://www.velingradvoda.bg/promotsii/ofitsialni-pravila-za-uch … radi-vseki-den-au
Сега е момента да си валидирам един куфар с цвят "тюркоазен тоник", без значение размерите му Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 17:20 от Summervibe

# 847
Днес и аз си получих шоколадите във Варна.

# 848
Единственото кафе, което пия вкъщи, вече сигурно 20-25 години е "Нова Бразилия"! Ще се включа с удоволствие!

# 849
Да се оплача и да помрънкам (явно тук помага), помолих приятелка да купи вафли Хипер за играта на Престиж, че беше в магазин, а аз физически не смогвах. И тя доволно ми носи 6 броя с бележките и ги гледам с едни странни опаковки, викам си това е явно нова игра. Почвам да чета опаковката - играта до 30.06.2025 г ... Явно магазина си изчиства стари бройки, много ме хвана яд, но какво да се прави, за друг път ще знам аз да си върша нещата Grinning

# 850
  • Велико Търново
Да се оплача и да помрънкам (явно тук помага), помолих приятелка да купи вафли Хипер за играта на Престиж, че беше в магазин, а аз физически не смогвах. И тя доволно ми носи 6 броя с бележките и ги гледам с едни странни опаковки, викам си това е явно нова игра. Почвам да чета опаковката - играта до 30.06.2025 г ... Явно магазина си изчиства стари бройки, много ме хвана яд, но какво да се прави, за друг път ще знам аз да си върша нещата Grinning
Играта е с касови бележки и тези в случая участват.

# 851
Това значи, че мога да си регистрирам бележката от днес, на нея си пише вафли "Хипер" и няма да ми искат опаковките, така ли?

# 852
  • Велико Търново
Това значи, че мога да си регистрирам бележката от днес, на нея си пише вафли "Хипер" и няма да ми искат опаковките, така ли?
Да. Успех!

# 853
dannyny, много ти благодаря! Получи се и се включих в тегленето Simple Smile

Да. Успех!

# 854
  • Варна
Днес и аз си получих шоколадите във Варна.

Да чакам и аз значи.

Днес трябваше да пристигне куриерът на Еконт с ваучера от Памперс, но ни вопъл, ни стон. А даже си избрах да дойде до 13:00 ч.

Поне си взех спалния комплект от Юск. Чаршаф, плик и две калъфки. Хубав е, но доста мирише. Дори и картонът мирише. Ще го изпера, ако трябва и втори път.

В играта на "Нова Бразилия" се регистрирах без покупка, но ще играя и с касова бележка. Това са хубави награди! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт