Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 59 412
  • 888
  •   45
Отговори
# 870
PG и Oral B дали изтеглиха?Все се надявах за Леголенд,с две бележки бях,но мина доста време вече и започвам да се отчайвам.

# 871
PG и Oral B дали изтеглиха?Все се надявах за Леголенд,с две бележки бях,но мина доста време вече и започвам да се отчайвам.
И аз ги чакам с една бележка съм Simple Smile

# 872
  • МИНДЕРА
Аз още си я чакам, но това пише в условията.

Имам емайл за кошница продукти p&g от играта с превръзка в Лидл,някой знае ли какво включва
Какво пише в правилата над 100 лв ли е наградата,защото искат данни за деклариране?Може ли снимка на цената на тази кошница?

# 873
Има ли игра с кухненска ролка?

# 874
Заповядай Simple Smile

Скрит текст:
Аз още си я чакам, но това пише в условията.

Имам емайл за кошница продукти p&g от играта с превръзка в Лидл,някой знае ли какво включва
Какво пише в правилата над 100 лв ли е наградата,защото искат данни за деклариране?Може ли снимка на цената на тази кошница?

# 875
Ариана и Лидл от днес:
https://promo-lidl.ariana.bg/

# 876
Как отваряте правилата на изминалите кампании на PG?

# 877
Привет!

Отдавна не съм се включвала, защото нямам никакво време да следя игри и промоции.
Единствено кодове от Кока кола регвам в приложението и миналата седмица спечелих мини хладилника. Това ми е единствена награда в последните няколко години и от тях и като цяло.

# 878
здравейте, след като първия път сте пропуснали обаждане от Загорка Ретро, дали ви се обаждаха отново?

# 879
Аз влизам от тук, като си избирам коя кампания ми трябва.

https://pgonlinepromos.bg/terms-and-conditions

Как отваряте правилата на изминалите кампании на PG?

# 880
Днес чакаме теглене от Капи и Фереро Рошер Flowers Four Leaf Clover

# 881
здравейте, след като първия път сте пропуснали обаждане от Загорка Ретро, дали ви се обаждаха отново?
Обадете им се вие.Има телефон във сайта на играта.

# 882
Нова игра в Лили. Подходяща за коледен подарък Wink

# 883
  • плевен
Може и шоколад.Аз съм регистрирала шоколади само във Фереро . Одобрени са ми бележките
Благодаря!

# 884
Шоколадите Фереро и Рафаело стоят един до друг и са намалени и двата в момента в КФ,но Рафаелото не участва, да знаете. Само Фереро. Проверено 😁🫣

Общи условия

Активация на акаунт