След раздялата - анкета

• 3 029
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
Такива очаквания за съобразяване навеждат на мисълта, че този човек не е приключил връзката и още мисли, че другият има ангажименти към него.

# 91
Дължи му едно голямо нищо, толкоз

А и отделно, не знам какъв опит имат различните хора, но аз лично не виждам нищо погрешно, вредящо, лошо или деградивно в секса. Така че, дайте си зелена светлина, не говорим за злоупотреби и участие в себеунижаващи се ситуации, а за всички хубави неща, които сексът е

# 92
Нямах предвид зарязаните да дължат уважение, а този който ги е зарязал.
Има различни варианти и примери, но ако сте били в нормални отношения според мен трябва да има. След разделни подмолни игрички, провокации и тн. са ми напълно излишни и натоварващи, приключвате, пожелавате си всичко най-хубаво и край.
Говоря от моя опит, защото аз преживях нещо абсурдно, след това човека ми се извиняваше и искаше да приема.

# 93
Скрит текст:
Има различни варианти и примери, но ако сте били в нормални отношения според мен трябва да има. След разделни подмолни игрички, провокации и тн. са ми напълно излишни и натоварващи, приключвате, пожелавате си всичко най-хубаво и край.
Говоря от моя опит, защото аз преживях нещо абсурдно, след това човека ми се извиняваше и искаше да приема.
И ти прие ли?

Този човек, че се обърках нещо, ти ли го заряза всъщност или той теб? Rolling Eyes
Той (примерно) те е напуснал след като ти е изгубил времето и някаква част от младостта, но ти е редно да се държиш “уважително” към тоя човек?
Скрит текст:
Никога
По-добре един хубав секс.
Никой не може да ни изгуби времето, сами си го правим Grinning С останалото съм съгласна.

# 94
Скрит текст:
И ти прие ли?

Този човек, че се обърках нещо, ти ли го заряза всъщност или той теб? Rolling Eyes
Не съм приел, няма как, аз съм много краен човек и когато постъпят с мен неправилно и нечестно, не се връщам отново там. Тя заряза мен, но все имаше провокации от нея, а аз тихо и кротко си седях.

# 95
  • Поморие
В една съседна тема ми направи впечатление, колко различни са съветите за справяне с раздяла.
Затова обобщих горе-долу различните решения, и пускам анкета, за да видим кои преобладават Simple Smile
Дала съм възможност за три гласа.
Ако вашето решение (съвет) го няма в отговорите, напишете го като мнение.
Мисля, че ще е интересно да се видят нагласите.
При мен помага най-вече споделяне с близки и приятели. Често излизане, дълги разходки. Хубава музика, филми. И идва момент, в който започвате да обичате живота си отново. Но преди да започнете активното разсейване, първо се отдайте на емоциите, вместо да ги таите в себе си, плачете, крещете ако трябва, важно е навреме да си кажете "стига толкова, трябва да се взема в ръце, най-хубавите изживявания предстоят, животът е пред мен" . Спомнете си как човекът ви е карал да се чувствате зле, а сега няма кой да ви кара да страдате по никакъв начин. Живеете за себе си, никой не се опитва да ви контролира, мамипулира и скапва живота и това е много по-добре, отколкото излишния човек да е все още в живота ви. Нормално е да ви боли. Дайте си време. Но се стегнете навреме и започнете да се грижите за себе си, да се забавлявате и да се срещате с нови хора. И ще дойде ден, в който ще сте много по-щастливи, а човекът, по когото ще сте страдали ще е незначителен спомен.

Общи условия

Активация на акаунт