След раздялата - анкета

• 2 040
  • 83
  •   2
Отговори
# 75
Не това казах, Манди.
Не да се цикли, но не и да се бяга от спомена.
Колкото и да го изтласкваш, ако не ти направят лоботомия, той си е там. Споменът, човекът, преживяването с него. Да си мислиш, че ще го забравиш, компенсирайки с други мъже, хора, преживявания е просто самозаблуда. Но няма лошо, някои хора това им помага.
Слагаш го в чекмеджето на паметта си и натам.
//
Те някои и по врачки ходят, магии правят и вуду кукли. Сугестията е голяма работа и наистина помага.

# 76
Изпозабравила съм цели месеци и години аз, направо ми се губят. По едно време намерих стари мейли, разменяни с приятелка и се изумих на някои случки. Нищо не помня, буквално, все е едно не е било. Значи и това може Simple Smile Без магия Simple Smile

# 77
Изцяло съм съгласна с разсъжденията на Манди, това е и моят път за преодоляване на раздели. Спомените, дори да са неизличени, не са интензивни, не ми носят негативни чувства, не ме боли от тях.
Време, време, време и заетост. Моята кратка рецепта за справяне.

# 78
С възрастта почва ли по-лесно да се преживява раздялата?
Писнало ми е да плача. Преживях предишната дългогодишна връзка за около година, влюбих се отново, продължи само два месеца и сега пак се чувствам разбита. Всеки път ли ще е така Sad

# 79
Леле ...една година ми се вижда безкрайно...аз ако се чувствам така една година и ден да мине ,друг да дойде ...

# 80
И аз много забравям места и случки свързани с бивши. Мога всеки ден да минавам покрай някоя пейка на която сме се целунали с еди кой си за първи път и изобщо няма да се сетя за него. Някакси като приключи връзката и мозъка ми превключва и ги изпозабравям нещата. Снимките ги хвърлям, не обичам да държа снимки на хора, които са излезли от живота ми и няма да се върнат в него. От подаръците също се отървавам. Като пролетно почистване, прекрасно ми действа.

# 81
Моето е част от опцията за хобита и индивидуални занимания, но малко по-точно - с изкуство Grinning

Чрез рисуване, скулптура, писане, музика - има толкова много начини човек да изрази тъгата от раздялата и да създаде нещо красиво от нея. И наистина помага Grinning

# 82
Както казваше Мерил Стрийп, Take your broken heart, make it into art

# 83
  • София
Моето е част от опцията за хобита и индивидуални занимания, но малко по-точно - с изкуство Grinning

Чрез рисуване, скулптура, писане, музика - има толкова много начини човек да изрази тъгата от раздялата и да създаде нещо красиво от нея. И наистина помага Grinning

Най-хубавите стихове се пишат след раздяла. Аз имам и тук-там някой разказ.

Общи условия

Активация на акаунт