Отговори
# 510
  • sf
Ааа аз на мач искам да ходя., а той е януари. Ама ако е много студено, ще ми се развали кефа.

# 511
  • София
Шикони за мен и ММ за вечеря

qu'est-ce que c'est?

# 512
  • Пловдив
Донс, аз не смея...студено съм чувала че е. Що не си кипиш 1 конвектор за стена? Ще се родиш Simple Smile Аерлек като марка препоръчвам.

Сефте чух за таквоз пюре, Бърди Simple Smile
Тряя измисля вечеря за петък, ама съм на боя и подстриж и май ще е готово нещо. Пфуу...даже не знам кво ми се яде Flushed

# 513
  • sf
Мисти, до няколко дни ще пуснат парното и после ще седи ей така. Знам ли, за има няма и две седмици в годината дали си заслужава.
За Прага не знам, така си го навих на пръстта 🤣
Ще видя синкото какво ще каже , че искам да го взема.

# 514
  • Пловдив
Абе 2, 3...да си го имаш Simple Smile тогава направо климатик. Има на сносни цени.
Кзаха, че скоро няма парно. Т нямали да падат 🤪 то 5 дни е 10° те щуротии дрънкат.

# 515
  • тук и там
Цикория на български.На мен много ми харесва.

https://youtu.be/E9tAqD0KEBQ?si=qZugshbZZQaaZ5Tx

# 516
  • София
Мерси, Кайсия. Тук не съм виждала да се продава (освен на кафе Инка). Хареса ми рецептата, ще я пробвам с праз.

# 517
Стигнах с четенето до манджите и приключих. От понеделник от 19ч не съм яла, тъй че няма да  се върна да ви дочета преди да сложа нещо в устата си, различно от вода.

# 518
  • Fairbanks, Alaska
Я,какви интересни рецепКи споделяте!Картофи обожавам под всякаква форма!

О,Филче,дано всичко е наред!! Чудесна новина! Hug

Малкото днес остана в детската да спи,спокоен беше и доволен,аз още повече! Много го притесняваше това оставане и спане там,милото ми, и е горд ,че се е справил!

Моите изследвания изглежда да са Ок,дано и док потвърди.
Онзи ден пък оперираха по спешност тати от апендицит,но е добре и утре ще го изпишат.
Тази операция почти винаги е по спешност. На мен като ми се възпали сутринта, следобеда вече бях в болницата и към 20 часа легнах на масата.

# 519
  • Mediterraneo
Успях да ви догоня и да хвана чудесната новина за новото бебе в темата. Белушани, да е жива и здрава! Честита ви радост!
Кошиядем у нас днес- печени пилешки бутчета и рустик картофи на фурна( замразени, лидълски). Чийзкейк с дулсе де лече направих, че имаме гостенин, който утре е рожденик. Да си го похваля момчето, за година и половина свали около 40 кг, той е много висок, сега е просто прекрасен, като модел е. Тренира ежедневно, станал е направо пу-пу! Гаджето на голямата, де, че не уточних.
Сезонът приключва, но е много натоварено при нас. Приключиха договорите на шестима наведнъж, та сега и с тяхната работа се товарим. Искам вече да е ноември и да съм навън. Имам чудна оферта за извънредни часове по празниците на града, за 4 дни ще взема повече от половин заплата!
Оня ден букнах хотел за една вечер в Мадрид преди полета за Доминикана, дано останат доволни другите, че много мразя да оценяват избора ми. Хем на мен дават задачата, хем после ако има недоволни физиономии и изказвания, могат да ми вгорчат преживяването. Ние с ММ обаче ще отидем сами рано( с бързия влак 500 км са 2 часа и половина), ще се видим с приятели, ще пообиколим малко из града. Другите да пътуват, когато искат, хотел имат.

# 520
Както е тръгнало, ще пробвам с маскарпоне и в пюрето. 🤣
За лук не се учудвам- на ММ родата така го прави, но с кисело мляко не съм чувала.
Иначе най- обичам с много масло и топло прясно мляко.
Аз също, но настъргвам и малко индийско орехче в пюрето.

# 521
Аййй, имаме си крал Узо и кралица Фиона!
Сири, не обиждай краля!!!
Азал, стискам палци за новото начинание!
Прити, прегръдки за теб и майка ти!
Бърд, поздравления за теб и новия договор!
Лейла, Малчо да свиква, ти да се успокоиш, а резултатите от изследванията да са възможно най-добри!
КоШиЯдем - пуешки крила с ориз и зеленчуци.
Влязох на сайта за килъри и получих културен шок - ще купувам килър за големите деца като коледен подарък. Ще им предложа черния рицар - про крипса, обачеее в момента цената му е 618 !!!! лева
Кога по ягодите цените им са скочили толкова?! Ще дебна черен петък...
Изморена съм, много. Да не говорим, че навън вали и не спира. От една страна има нужда - язовирите трябва да се пълнят. От друга страна това време ме депресира.

# 522
Уинде, погледни килърите на Косори и Тефал. Идат и намаления.

Общи условия

Активация на акаунт