Отговори
# 450
  • София
Сдърпахме се с мъх. Който е много добър, но е голяма драма, като реши. Заядлица и инат.

Днес една колежка, с която бегло се познаваме по работа, ми подари много мил подарък. Била съм й направила впечатление на мил, възпитан и отдаден на работата човек, искала да ми даде нещичко. Стопли ме тази жена.

# 451
Благодаря много, на всички ви. Каката е щастлива по телефона, разплака се, иска да се приберем по-скоро, разбира се.
За подреждането, също като Марул съм казала, че в нашата къща се спазват нашите правила, по всички въпроси. В нейната ще спазвам аз. Не винаги се впечатлява обаче.
Злате, дано е само кратък период. Много силно те прегръщам.
Прити, теб също!!!

# 452
Прити, гуш! Пия пуешка опашка, защото синузитът още ме държеше и с гърлото бях аха-аха. Другото "за спешно" ми е класиката, клеева тинктура, или масло от риган, продават в аптеките. Няма да се разболяваш!

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 05:52 от zlatenceto

# 453
Явно е нещо в планетите, и аз се разсърдих на ММ, мисля да помълча, да видя дали ще има ефект..

# 454
Пълнолудие в Овен Laughing

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 05:52 от zlatenceto

# 455
Злате, я кажи за маслото от риган.

А за мъховете... те изначално са нефелни, независимо от зодията.  После, има моменти, когато външни фактори, разбирай здраве на близки, разни служебни перипетии и т.н. напрягат положението вътре. Дайте си време да мине, да стане по - спокойно и говорете. Или тиганя.  Или мъхът си е мъх завинаги, а понякога просто не се получава. Само без бързане.

# 456
  • София
Попи да каже кога е следващия ретрограден Меркурий. На мен тогава ми върви. Че сега е тегаво отвсякъде.

# 457
Сири, туй масло от риган
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:42 от zlatenceto

# 458
  • София
Злато, сипи си едно питие и иди в друга стая.

# 459
  • Варна
Много работи щях да пиша, обаче видях Тъпчото и се размекнах. Разкошен е!

Съвсем мекичко ще се включа, че който не е измислил правилна тактика за задействане на мъх в домакинство от ранни години, после е много тегаво. Личен пример - моя милост, много си тегля. С детето ми се получи по-добре, много помагаше и си му беше умерено добре стаята.

А за зелето: в темата си има вуду, както знаем. От вчерашната зелка за салата остана сигур 7/8 и естествено днес отиде за готвене. Беше на котлона преди някой да спомене зеле тука Simple Smile

# 460
Aрте, мерси, позна ме. 🩷🍀🍀

# 461
Честито, Белушани! Здрави и много щастливи бъдете!

Прясно зеле с месо... умирам за това. Ако намеря не дървено, а крехко  зеле, ще сготвя скоро.

# 462
  • София
И аз готвих скоро зеле, по желание на мъх с пилешко. Ми, не ми хареса на мен. Той си го изяде сам с кеф. Зелето го обичам със свинЦко.

# 463
Тетка, Прити, стискам ви палци!
    И при нас вали, вали......
    Лягам си с главобол, утре Графинята ще дойде у нас.
   Айде,да е лека и спокойна нощта!
Белушани, чакаме да кажеш как е минала, че тук сме все орисници! На баба бебето !

# 464
  • Пловдив
Добро!
При нас спря дъжда, ма духааа...брррр! И нямам топло на работа. Ще диря няква духалка доде рзрешат проблема.

П.п...на тавана имам 2 петна.

Общи условия

Активация на акаунт