Отговори
# 540
  • France
Като му дойде времето ще се похваля пак, официално. Simple Smile

Работно ми е много тъпо. Ако продължава така, не знам как ще издаяня още 4 месеца. Губя си времето просто.

# 541
  • София
Фило, тийновете ползват пимъл пач, че и мацотят фондьотен отгоре. Пробвай, поне няма да навреди.

# 542
Мисте, Кайс, да са ви живи и здрави майчиците!
Караконджули, какво сте наставали посред нощ, ааа Simple Smile

# 543
  • София
Кайс,честита да е и твоята майка! 🍀🌸🎁

# 544
  • Mediterraneo
Момичета, да са ви здрави майките!
Излюпих се, ще правя пържени филийки за децата. Днес е официален празник при нас, и понеже хич не обичат празници тук, събират 4 дни почивни. За късметлиите, де, аз утре съм на работа.
Довечера големите ще са на хотел, свекърът на щерката подарил една нощ в хубав хотел за РД на гаджето. Ще е изненада. Аз, като една майка, съм му купила нови гащи и парфюм Simple Smile

# 545
  • София
Тарти, решили за новата работа?

# 546
Честити и здрави да са ви майчетата, момичета! Много да се обичате Heart

Карфиол обожавам. Марулетка, щракнах си твоята рецепта. И тиква обичам, да ѝ се карамелизира захарчицата. Wink
Днес съм решила да мързелувам. До сега ми се получава Wink
Хубав ден на всички!

# 547
Честити да са ви майките, Мисти, Кайсия.  Живи и здрава да са !

Сиросче, докладвам, не направих пролет, но пък нагледно видях защо няма дявол до казана на българите в ада. Туй то.
Ако ми мине отчаянието до довечера, пак ще пробвам. Ако не, утре с нови сили Simple Smile

# 548
Както е тръгнало, ще пробвам с маскарпоне и в пюрето. 🤣
За лук не се учудвам- на ММ родата така го прави, но с кисело мляко не съм чувала.
Иначе най- обичам с много масло и топло прясно мляко.
Аз също, но настъргвам и малко индийско орехче в пюрето.

Да!
Аз често експериментирам с различни подправки и нюанси, но класиката си е класика. ❤

Инак сравнително наскоро открих какъв геймчейнджър може да бъде индийското орехче. Слагам, стига да се сетя на сладкиши основно и на зеленчукови ястия (с тиква и кореноплодни).

# 549
  • София
И ние с баща ми сме фенове на карфиола. По този повод днес откриваме сезона - карфиол със сос Бешамел и сирене.

Марулче, ти ли ме пита вчера как сме? Не пропускам нарочно да ти отговоря. Чакам да съм в настроение за отговор, защото не мога нито да кажа "добре", нито пък е чак толкова зле колкото бяхме преди няколко месеца. В подробности сега не ми се навлиза. Но благодаря за вниманието! 🤗

# 550
Панде, изобщо не ми отговаряй, ако не е моментът. Аз няма да се обидя.

# 551
Подстригана, боядисана и изсушена. Пиша на мъх, че съм готова за рестораН довечера, той ми отговаря, че съм се побъркАла. Тиганят го чака, буквално и преносно.
Одуха ме яко сутринта, 15 минути чаках пред салона. Харесва ми много как работи фризьорката, салонът е на удобно място, но таз жена има много разтегливи представи за време, а това е направо ужас за моя натюрел. И искрено й завиждам за спокойствието.

Сега пак съм се заредила пред компа.
Опитва се да напече.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 13:13 от Birdflower

# 552
  • Пловдив
Тук напече, стоплих се Simple Smile

Панде, я кажи за карфиола? Рецепта? Че нашта мома ней мн.по мръвите, па ние сме хищници Wink

# 553
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Разглезила съм се. 25 градуса, седнала съм до басейна и си мисля колко е студено. Joy

# 554
ДобрЕ, туй твойто си е чиС гивзелък 🤣
Добър да е денят ви дружки и другарЕ!

Тряяши спешно да отида до бакалиЙта, че взех уж малко по- голям хладилник, малко, обачееее все дрЪнчи на празно 🤣 Лятоска отуюАм и зареждам за две седмици, ама сега не смея, че не знам за колко време ще ме запратят на рейс 🧐 Кой пита- навън, у чужбината се кара. Засега съм навит, щото такива като мен без опит само две/ три фирми ни поемат от нулата. Като навъртя опит и километраж, кО не ми отърва ще се огледам за друго. А другото го търсят все с опит, който аз все още нямам, та ща не ща, ще се примиря малко с гурбетя.
Щерката и тя одеве пък ми пише- пак ме пращат в Анталия за десет деня 😏 Къв тоз сезон, целогодишен лий 🙄 Ма ще ходи, де. Мрънка малко, но рискове на професията.
Килешов пък дава отпуски на по- старите кучета на неговото работно място и рИве, че работел 6/1 😆Ам тъй, синко, викам- тъй се вадят парите. Чудно мий що толкоз време работи вече, а не сий взел тъй мечтаните маратонки 🤣 Питам го, той въртоли очите- ам мноу скъпи. Тъъъъй ля, рекох.. не може да бъде 🤣 Ам мени не ме питаше как те снабдявах със сравнително модерни бутони като риташе, нъл? Че и ги губеше и не поддържаше 🤨 Нека види сега.
Тъй.
Поздавления за майчетата рожденички- да са ни живи и здрави 🤗
Аз от бакалията си чопнах едно софтшел яке, отдавна им имах мерак. Гидисах са 😎 доволен.
Утре ще готвя боб, днес квот ми се падне из хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт