Отговори
# 585
Панде, разсмя ме и ми припомни как преподавах математика на цял клас третокласници по време на държавна практика. На изпита стисках листа с отговорите толкова силно, че ми бяха побелели кокалчетата Joy
А душичките преди часа ми обясняват тактика - който знае отговора, ще вдига дясна ръка, който не знае - лява,  но всички ще вдигат, за да не ме излагат пред изпитващата Grinning

# 586
Ох, в училище просто много ме мързеше и накрав на всеки срок се пънех над Б и В група задачи по сборниците за оценка. В университета вече ми беше ясно, че съм се объркала сериозно 🫣 И двете висши математики ги взех с много рев и 3ки на втора поправка. Госпожа Венера просто си ме пусна по милост в 1 курс.

# 587
Аз ли съм единствена, дето висшата математика ме е затруднила по-малко, отколкото геометрията в осми и от части в девети клас? Първата двойка в живота ми беше класното по геометрия първия срок 🤣🤣🤣

Намятах рецепти в готварската книга. Почти 200 станаха до тук. Дано не съм изтървала нещо тези дни, че влизам в темата само да ви нагледам. Тази вечер, вдъхновена от Мързи, взех пиле на грил от Алекс (защото Аладин вече не пекат пилета). Само метнах едни картофи в малкия фритюрник, салата, айрян и приключих. Ама се прибрах след 19 часа и нямаше за кога да влизам и тепърва да се вдъхновявам в кухнята.

Кайси, честит рожден ден и на твоята майчица! Да е здрава и да ви бъде опора!

# 588
Кло, ти си бяла птица значи с тая лесна висша математика 😘

# 589
🤣

Голяма бяла птица съм, гъска или патка, за щъркел не ставам. Много са ми килцата

# 590
  • София
Вечер, другарки и другари. Положих най-накрая снага, не баш кръшна, в кревата. Оттатък мъх и Гаджо, който е на слийпоувър, без щерката, която е в Гръцко, си хортуват. Аз се предадох.

Чета ви и премислям, премислям и днешния шизофренен ден в тръстиката, в милата ни родина. Прави сте, защо сме тука останали, аджеба? Защо се бием всеки ден с вятърни мелници? Защо новата нормалност е някаква диващина? Защо е нормално и да си #куиър-фор-палестайн, но не и да учиш и работиш усърдно, къде да идем изобщо, на друга планета ли? Дано не стъпим на Марс, че и него ще окакаме.

Но мен пък математиката всякаква ми вървеше, фук. Ама историята - майко мила, срам ме колко значителни пропуски имам.

# 591
  • София
И на мен ми върви математиката. История - помня събития, но не мога да запомня годините.

# 592
  • France
И на мен математиката ми вървеше. Татко, Бог да го прости, много добре обясняваше
Иначе и аз едвам изкарах 3ка на втора поправка на съпромата. Странно, но това ни беше един от последните разговори с него. Disappointed Relieved
Ходих на бар с бивши колеги. Мн хубаво беше, докато не измуфтих моя канадец с една цигара. Стана ми лошо, зави ми се свят, догади ми се... сега съм вкъщи, в леглото и още не ми е харно. Това, цигарите, са голяма отрова, да знаете. Бля.
Иначе мн приятна, задушевна вечер беше.
Момичета, май на всякъде по света в момента е кофти. Не съм мислила, че така ще се получи, но съм страхотен песимист

# 593
Все тя ме е бутала математиката,на мен не ми се отдаваше.

Много е различно с второ детенце, макар и още в болницата. Много по-спокойно и адекватно се случват нещата.
С изключение, че гърдите ми и този път ще гръмнат, без да има кой да ми помогне особено, та дано се овладее ситуацията до ден-два.
Много ми се пафкат цигарки.

# 594
Аз не разбирам математиката, на елементарно ниво.И тя мен не ме разбира. Е , мога да си сметна колко латекс ми трябва за две ръце, или колко квадрата ламинат за една стая. Толкоз. Ама то в бакалията или на работа не ме изпитват за корен квадратен....
   Аз съм по езиците.
   Айде, лека и спокойна, до утре!
  БЕЛОШАН, така е , с второто си някак по-осъзнат. Аз след второто исках сутрин да ям цигари, не да ги пуша.

# 595
  • София
Гледам британски филм с уникален хумор. Разговор между шеф и подчинен.
Шефът: В правилника има клауза, че трябва веднага да ме уведомяваш за такива събития.
Подчиненият: Знам, но имаше извънредни обстоятелства.
- Какви?
- Мързеше ме. Laughing

# 596
Добрютру!

Кло, от твоята партия съм Simple Smile висшата математика повече я разбирах от геометрията с проекциите (и моята първа двойка беше точно тази класна по математика Joy)

Бъръльо, пише ми се, ама след вчера и не ми се. И да ти кажа моят пряк сблъсък беше баш с хора около и на моята и нагоре възраст.  Ама пряк пряк и буквално боклучав.
Новото нормално не ни е докарало до тук, уви.

Сиросче, на теб лично ще ти разказвам, че не искам тук. Ама останали сме, остава ни да не спираме да опитваме да променим нещо. Аз надежда нямам, ама не искам и да спирам.

Сериозно като за петък, ще ме извините.
Хайде бързо и леко да минава.

# 597
  • София
Добро утро!

Разбира се, че новото нормално не е явление без корени, причините са другаде и отдавна. Но и то ме мъчи. Иначе вчера в работата и ние се сблъскахме фронтално точно с хора на и над нашата вързарст, плюс с проблеми, онаследени от началото на 80-те. Всичко е правено не както трябва, бе, хора, всичко. Flushed

Тъй. Днес е нов ден и с нови сили и усмивки ще сме.

# 598
И аз се разбрах с висшата математика, ама не знам самата математика ли беше или преподавателя, който беше като модел 😜. Докато беше той все шестици изкарвах. В трети курс го смениха и едва вързах тройка.

Аз не съжалявам, че се върнах. Не съжалявам и че заминах навремето. Яд ме е, че стоях толкова дълго време на едно място. Трябваше да опитам и други, по-цивилизовани опции.

# 599
  • Пловдив
Добро!

Днес се почерпете за свекър ми и кумата Simple Smile И те да са здрави!

Общи условия

Активация на акаунт