Отговори
# 570
Честити да са ви майките,  момичета!

Сложихме противогрипните ваксини, сега ще ми е по - спокойно.
ЛЛ ми разправя, че имам разширени вени и ме праща на съдов хирург. Прочетох отгоре отгоре и се скофтих.  Като се прибрахме прочетох, че вървим не към диктатура, а към средновековие и много сериозно почва да ме хваща страх. Обявавам се за най - голяма овца, защото съм останала в тая прокажена,  корупционерска държава.

# 571
  • София
Честити рожденни дни на майките на вещиците.

Обявавам се за най - голяма овца, защото съм останала в тая прокажена,  корупционерска държава.

Не си само ти, цяло стадо сме.

# 572
Беее Head Band
Като река да измрънкам, МУ само ме поглежда изпод вежди и ме реже да не се оплаквам, защото преди години той напъваше да се изнасяме, аз не, сакън, как. Още не съм съвсем убедена, че това е правилното решение, но напоследък все по-често се промъква съжаление, че не го послушах.

ПиУе със зеУе у нас. Нищо сладичко нямам, мрън.

# 573
Сирос, недей така. Ако останалите тук са овце, какво да кажем ний, завърналите се? Joy

Не че днес точно не се оплаквах на приятел, че на детето ми му се подиграват в училище, защото носи книга, която чете в междучасията. Ама след първоначалния шок и у двете, вече носи нова книга, защото предната напук я изчете още по-бързо.

# 574
Попи, ще си призная честно. Нахулете ме, сигурно с основание, но честно ви се чудя, що ви трябваше? От зле на по - зле отива.
Извинете прямотата ви. Такава съм.

# 575
  • Пловдив
И аз си мисля, че ако бяхме избягали нямаше да искам да се върна...ама на...кибичим тук Close

Ся да задам тъп въпрос...следната схема: пращам файл по мейл. Отсреща се отваря и веднага/директно принт. Файлът запазва ли се нейде в компа или...не?
И още...може ли на вече изтрит мейл/файл и от кошчето някак да се види колко пъти е отварян преди изтриването?
Хелп, плииийз!

# 576
Сирос, аз съм си казвала и преди - не ни се получи семейно, а̀ко и с дребната да си живеехме супер. Не мога да си кривя душата - чистото, зеленото и подреденото ежедневие много ми липсва, но и сам да си кука човек на чисто и зелено, идва тегаво.

Освен това виждам много положителни промени. Другото, което знам, че те е фрустрирало - просто сега е явно, а не скрито. Винаги си е било там.

# 577
Попи, извинявай, ако съм засегнала нещо лично!
Просто идва в повече. Да, и преди си беше тук, но сега съвсем са се разпищолили. Съпротива нула. Много ми е мъчно, че не можем да живеем като "белите" хора.
Ще видите, като ръчнат и данъците. Ако не посмеят тая година, ще е най - късно следващата. Да ни крадат, не за образование и здравеопазване. Наистина ми е много мъчно.

# 578
Привет...
Аз не разбрах какво е ядосало Сиросчето, ама тва щот съм шматка заспала апотилитична...
нямам нищо за хвалене, а за оплаквания не питайте.
А, да, да похваля малката - открива нова аритметика. Да си знаете занапред, че 49*2=178
и как да й врътна задвратник, като е по-висока от мене???

# 579
С малката Мързелотка сме сродни математически души Joy

# 580
Не виждам, защо трябва задвратник? Харесва ми тази математика.

# 581
Мистева, файлът може да се отвори и принтира без да се запазва на устройството. Мисля, че няма как да видиш колко пъти е отварян. Можеш да видиш кога последно отварян/ редактиран в настройките на самото приложение (уърд или ексел, например).

# 582
  • София
Аз се ядосвам на тоталната простотия навсякъде. Загледах сега "Аз обичам България". Не го гледам по принцип, защото са ми лигави и не винаги ми допадат участниците.
И днес някакъв актьор Дойчев (не знам дали им пишат репликите или импровизират) изпляска "Проблемът на националния отбор по волейбол е, че Владо Николов няма повече синове".

# 583
Артемисе, телевизията е станала тъпа, по-тъпа, вдлъбната. Тия предавания и те са толкова плиткоумни забавления, че освен да запълват време за реклами, за нищо не стават.

# 584
  • София
Нищо не сте разбрали за математиката, ако не сте ме видели как се пъна да обяснявам на Пантата задачи, на които аз самата на времето изкарвах 3-ка със зор. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт