Отговори
# 600
  • София
Добрютро. Много е тегаво положението. Аз започвам да ставам анархист.

# 601
  • Пловдив
Щях да казвам, че ако професиите ни се котираха в чужбинско+език да ти е на раб.ниво, надали щяхме да сме тук ние.

# 602
  • София
Добро утро!

Мисте, честити рожденици! 🍀🌸🎁

На мен днес ми е понеделник.

# 603
  • тук и там
Добро утро.И за мен математиката си остана  вечна тайна.Биологията ме влечеше мен,сега и щерката,с разликата,че на нея и вървят и точните науки.
Аз пък искам в Бг-камъка си тежи на мястото,въпреки всичко.
Честити рожденици,Мисти!Да са здрави!

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 09:24 от Кайсия

# 604
Честити рожденици, Мисте! Здрави да са!
    Пия кафе и чакам дребоса. Днес и мамин Златен щял да си идва.

# 605
  • София
Сори, ама това с камъка е толкова клиширано, че няма накъде.
Тежи си човек само на способностите си за реализация и адаптация. Някои хора не се адаптират, други се. И в двете няма нищо лошо, но обобщения тип клишета не са ок.

# 606
Добро.
Мистева, гледката е за мен, мерси.
Преди имах носталгия по разни места, сега вече не. Ако се чувствам добре, мога да съм навсякъде.
Оф, добре, че е петък. Така ме изморява тая година... А има още 2 месеца и половина.

# 607
Добро!
Мисте, честити да са!

# 608
Забравих 🫣
Мисте, честити рожденици, да са ти здрави и с късмет. 🍀

# 609
  • София
Добро утро и честити рожденници.

И аз се разбрах с висшата математика, ама не знам самата математика ли беше или преподавателя, който беше като модел 😜. Докато беше той все шестици изкарвах. В трети курс го смениха и едва вързах тройка.

Аз мисля, че при мен беше обратното. Моят учител в училище ми беше казал, че ще ми пише 6, ама не съм за кандидатстване с математика. И аз взех, че се ядосах. Laughing После ми се извини пред целия клас. И кандидатствах с математика.

# 610
Добро утро! Мисте, да са честити рождениците!
И аз се боря с едни истории от 1989 година. Ще е мъка. Казаха ми да се настроя за поне година мъкнене по институции, та дано се разреши проблема. Като го съобщих на дъщеря ми и зет ми ме гледаха с недоумение...

# 611
  • София
Камъкът тежи, където го сложиш. Друг е въпросът, че аз място, да кажем родно, отдавна вече си нямам, та се успокоявам с физичните закони.

Честити да са рождениците! Здрави и по-ведри от нас в последните страници.

Пътувам си аз в ГТ и чета запдрамата по оста Варно-София за домакинството догодина на мъжете волейболисти...Ей, не спряхме да се обиждаме на "прости шопи" все едно живеещите в София са решили да предложат и решат да отмъкнат домакинството. Плювните пак не са адресирани към когото трябва, а по навик си плюем столичани. Критичното мислене ни е слаба работа.

# 612
Бър, аз в детството си съм живяла и учила на 4 различни места. Преди взимах присърце въпроса, сега отговарям каквото си избера от 4те 🤪 Дом можеш да си направиш навсякъде, ако го носиш в сърцето си. (Каква петъчнс мъдрост 😂. Оф, ще закъснея, не ми се става.)

# 613
  • София
Така е, Злате.

Още пътууувам. Забравих си гроздето за работа. Сега ще трябва да ям бисквити. Ми в друг живот ще се отслабва.

# 614
  • Пловдив
Бър, ма ти точно кво шъ сваляш??? Thinking Якето освен 🤪
Инак, че ми стана интересно...само грозде ли щеше да ядеш?

Сиско, на работа как реагират с болничните? Ок ли са?

Общи условия

Активация на акаунт