Отговори
# 675
Показвам, ТиЛи, с уговорката, че търся удобство вече и не нося токчета аз 😜

Ето
Скрит текст:

# 676
  • Варна
Ей, ТиЛи, много мило, че помниш и питаш. Откак ме скъсаха за втори път миналия декември, повече опити да взема книжка не съм правила. Колицата седи в двора и понякога я подкарват татко ми и снахичката при нужда, ако останат без кола. Чинно плащам гражданска, в срок, на всяко тримесечие Simple Smile Държа я, да си я има там. Аз нещо нямам кураж да ходя да им попадам в схемите на ДАИ отново...

# 677
  • sf
Добро утро! Разбира се, че ще кукна в 6ч в почивен ден. 😃

# 678
Добро утро! Разбира се, че ще кукна в 6ч в почивен ден. 😃
И аз така. Добро утро и от мен!
Имах желание да приготвя палачинки, но след кафето не ми остана мляко, та най-вероятно пържени филийки ще направя за закуска. Яйца поне имам много.

# 679
Айде и аз в кюпа на ранобудните 🙂😉🐓

# 680
И аз, ама днес ми е работен, та затова.
  Донс, даже най - вероятно гаджето си ,"отоди дом" .
    Пия кафе, слушам, че духа ветрец. Днес ще ми е дълъг и в никой случай почивен ден.
  Дорч, що не пробваш с друга школа за изпита? Не се отказвай!
   Рен, да ти се наредят нещата, както трябва, пожелавам.
   Спокойна събота!

# 681
Добрютроооо! Почти си изпих кафето и не ми се спи. Това не съм аз Simple Smile
Дорчи, стегни се и действай за изпита! Heart
Сиси, може ли линк към черните ботуши? Точно такива искам! Отговарят ли си на номера?
Днес чакам да ми доведат дребосъчковците и ми е хубаво на душата Heart

# 682
Заповядай, тетка

https://obuvki.bg/p/boti-michael-michael-kors-mandy-40t5mafe5l-c … _source=app_share

На мен нормални ми се виждат, но моите крака са нестандартни и вземам по-голям номер винаги. Затова търся с връзки, за да не ми излиза крака.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 08:35 от Princess Sissy

# 683
  • Пловдив
Добро!
Духа и е мрачно...ще ходим към нашите, ама първо кафе и закуска.

Ж. каза, че не обича карфиол, та идеята отпада Confused

# 684
  • тук и там
Дорчи,един съвет от мен-знаеш,че започнах да шофирам на 50 чак и сега не мога да си представя живота без кола..Продавай колата и вземи автоматик.В Бг не знам как е уреден законово въпроса,тук можеш да вземеш книжка за автоматик,нямаш право да караш автомобил с ръчни,но какво от това..Проучи въпроса,вземи няколко урока на автоматик и отивай на изпит.Това ти го казва човек,който не можа да подкара кола 25 години,и още щях да си стоя така,ако не беше най-великото откритие за мен-автоматичната скоростна кутия!Лесно се кара автоматик,нищо общо с ръчните,ще вземеш изпита без проблем.
Кафепия.
Хубав ден на всички!

# 685
Кайс, много хубав съвет. От ръчна на автоматик се свиква за максимум седмица.
Добро утро!
Поспах, макар че се бъдих няколко пъти.

# 686
Аз на автомат свикнах за ден

# 687
  • София
Да, с автоматик е супер лесно. Аз карам и ръчна, но не бих купила кола, която не е автоматик вече, освен ако някой ден не ми се сбъдне желанието да си намеря стара кола и да си я ремонтирам сама.

Сис, харесаха ми ботите много. Особено светлите.

# 688
  • София
Яхнала съм метлата здраво. Мъх и Гаджо ме дразнят, прехапвах си сто пъти езика да не ги насмотам.
В гърдите ми чак има една тежест, пред избухване съм.
Мъх подсмърчал цяла сутрин, но вчера вечерта по къси гащи излезна, а днес по тениска и тънко яке. Ако се тръшне, и ме разболее после и мен, ще го убия. До края на месеца ми е разчертано всичко по минути с работата, и съботата и неделята. Нямам време да боледувам, нито възможност баш сега.

Светлите боти са страхотни, но не и за калните ни улици в нашата мила родина.

В прекрасно настроение съм, личи ми, нали? Пръскам радост и розови мехурчета.

# 689
Хаха, да, Бър, много дзен звучиш!
Чакам да ни изпишат с бебка и да се приберем вече. Минито е на 100ното, не на 7мото небе.

Общи условия

Активация на акаунт