Отговори
# 735
Щеркинса пече мъфини и шоколадови сладкиши, окупирала е кухнята, тоест няма да готвя. Ще вечерят кот' има с вино. А има бобена салата с риба тон, разнообразни сирена и мезета. Плюс пресен хляб с квас.
Влязла ми е мухата да завъдя квас и да почна да пека хляб с квас. Някой да ме откаже, моля.

# 736
Пилешка супа и ще пасирам за Тролчо.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 19:14 от zlatenceto

# 737
  • sf
Аз си печа пица, синкото го няма. Пия розе и сортирам монети. В събота вечер, егати живота.

# 738
  • Пловдив
Ний сме селски Simple Smile Ж.много се вълнува Blush ама дечковци Heart Гушкат кучета, котки...печка палят.
Брат ми намери веднага занимавка на мъжовете, ма то сме свикнали...отделно комшиите скокнаха да ни видят Stuck Out Tongue Winking Eye бе...чудо! Че и баклава с кафаиф донесе и банички Yum
Баща ми кашля...ама стоял оня ден по блуза на двора. Ся АБ почнал.

# 739
Аз правих пържоли на тиган, на обяд си спретнах една мексиканскоча салата. Обожавам я. С пържолата е супер 🐷

# 740
  • София
А аз овиках все пак мъх. Пратих ги на пазар с Гаджо по мъШки, със списък, в който най-отгоре пише плодове, картофи, лук. Прибраха се с месо за до Коледа, кило картофи и две торби лук. Плодове - йок. Питам къде са, мъх вика, че нямало. Kissing И в месарницата нямало. Казах му с леко повишени децибели, че и в Технополис няма плодове и той се разсърди. Излезе сърдит пак до магазин, в който сигурно ще има плодове. Омммм.

# 741
Рядко се включвам, ама си чета от време на време. Мьос, 3 пъти се захващах с тва чудо кваса - трябва да си в много… хъм специална настройка, да обгрижваш нещо подобно. Тва ако ще се хващаш от нулата да си го гледаш. Чак от 3тия път ми се получи и то щото ми беше в новогодишния план и се заинатих. Успех!

Книжка взех на 18, мерак много, липса на кола и опит го убиха. Няколко години по-късно се сдобих с кола, тъкмо се престраших да шофирам и съвсееем леко подпрях една женица на светофар пред мен. От тогава не съм се качвала. Нищо не е, ама изпитвам панически ужас, че спирачките ще откажат и колата няма да спре. Кошмари сънувам периодично по темата. Но си спомням кефа от независимостта. Ставаш и тръгваш където искаш. Точно тази седмица ме дояда толкова много на себе си - мразя закъсняващи хора, чакам ММ, за да тръгнем на пътуване. През цялото време, докато го чаках, си представях как съм по-смела и тръгвам без него, толкова му се ядосах.

А днес така овиках и детето, сега се опитвам да си удавя вината в чаша вино. И такива дни има, утре ще е по-добър.

# 742
Мьос, хляба със сода е много по-лесен. Sunglasses
Търкалям се на дивана, даже не ми се вечеря.

# 743
  • Наблизо
Мен всичко ме боли.Гърло най-вече,не мога да преглъщам.И е вирусна ангина,значи чакаш да мине Sad
Само хляб с мая и квас признавам аз,не обичам содени неща.Миришат ми.

Лавче,ако имаш мерак,мога да ти препоръчам инструктор.Мен ме вдигна на крака като шофьор,има автоматик кола и ей че на,карам.
На другите не каращи-пробвайте пак още утре.Аз взех няколко часа при спокоен инструктор и това беше епифания за мен.
Отивам да броя минаха ли 6 часа ,че да взема пак обезболяващо.Температура нямам ама болки в ставите,студено ми е и отпадналост имам.

# 744
  • Пловдив
Добро!

# 745
  • София
Добро утро!

За карането...мога, ама пусто шубе. Решила съм след тоя луд откъм работа месец да почна пак лека-полека. Майка ми взе книжка на 50. Но не караше в България, в Нормандия и аз мога...

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 09:15 от бъръльо-бъръльо

# 746
Дубрутро!
    Карам и аз всичко - леки коли всякакви горива и скоростни кутии, пикапи, бусове, квот има у нас . Ама и аз като Тетка, мойта кола си е моя, като бельо ми е. Аз обожавам да шофирам и не си представям да не мога. Да не говорим,че Мъх грам няма да ми ходи по гайдата да ме развозва. Децата и те шофират много и всичко.
    Синът снощи ми готви, ненормално барбекю направи и боб в гърне, на жаравата.Аз, дето не обичам боб, много го харесах.Сега пека баница за закуска и го чакам да стане да пием кафе и да си говорим.Вчерс ми загатна,че искал догодина да изкара курс за наземен контрол на летището. Втриса ме, ама квот иска , такова.

# 747
  • sf
Добро утро! Днес поспах. Ама нещо ми е отнесено на главата и ме дращи гърлото. Пих един грипексмакс, че такова намерих, пък то ще си покаже. Като се събуди синкото ще го водя на "среща", ако пак не ми офейка. 😆
Снощи купих билети за връщане на щерката, т.е. към Франция 😆 Идването ще го дебна още малко, макар да знам кой ще спечели накрая.
Приятна неделя ви пожелавам!

# 748
  • София
Мъх е нещастен, защото не разрешавам да се пуши и яде в моята колк 🤣.
Риба ще правя, за съжаление  не хваната от мен.
Мъх ще прави сутляш, нищо че казва, че е райз пудинг 🤣.

# 749
Райз пудинг,:stuck_out_tongue_winking_eye: ,обожавам.Ама все ми загаря я мляко,я ориз и рядко правя.
Ще готвя едно прясно зеле,за гарнитура.Правв туршийка,такава, дето я ядем веднага и една купа оарфиол начупих ,за салата.
   Бюти,Донси, Лейла, да оздравявате!

Общи условия

Активация на акаунт