Отговори
# 780
  • sf
Нещо ме е ударила сачмата днес. Боля ме главата следобяд, пих хапчета,сложих да се пече пиле с ориз и излязохме на разходка. После скокнах до Била, нямаха моркови 😆, ама взех карфиол, зеле и чушки рибки, та спретнах по един буркан импровизирана туршия. Кога мога да я пробвам?

# 781
  • Пловдив
Коя марината направи?

Ули, а какво количество слагаш от продуктите или на око?

# 782
  • sf
Вода, сол, оцет и малко олио. И черен пипер на зърна при зеленчуците. Кипнах я и сипах в бурканите.

# 783
Край, сипах си една гира. Наспорт!
Корейката да изпее "Пъстървата" на Шуберт и ще мятам дрехите на простора. Няма да  пипна нищо повече. Шкембе чорба - готова, картофена салата - готова, скумрията е овкусена, утре сутринта ще пусна едната във фраера, че да има какво да си вземем за обяд.
В тази връзка дайте съвет за хубави термокутии за обяд. Имам от бакалията едни, те са тип малък термос, запазват храната топла, но са дълбоки. Купих двуетажни, почти правоъгълни. Удобни са за хранене, но изобщо не задържат топлина, само името им е термокутии...
С две думи пълно щастие няма.

# 784
Имам едно малиново вино, така ме вика, вика, вика.

Днес по тази рецепта правих тенджерата.Не слагам апирин,ние я почваме на втория ден.Студена, доливам с вода, но не догоре, ако е за незабавна консумация.Ако е за буркан с апирин,доливам до горе.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 19:58 от марулета

# 785
  • София
Ази, страхотни снимки. С какво снимаш?

# 786
Re, Iphone 14 Pro.
Изкъпахме, нахранихме и приспахме децата, и ние покрай тях изкъпани и нахранени 😆
Чаша червено винце на дивана и се гмуркам към Морфей!
Баткото нещо се сополиви, а тази седмица съм с малката на София и не знам как ще стане, дано утре като по чудо се събуди и му няма нищо.. 😖

# 787
Некои имат привилегията да спят

Общи условия

Активация на акаунт