Отговори
# 885
Чакайте, чакайте - цели два месеца и половина има до Нова година Simple Smile

Тете, да оздравяват бързо малчовците и родителите им.

За вечеря свинЦки гърди с топене сирене и гъби. И не можете да познате какво още, изобщо няма да се сетите Joy

# 886
Кисели краставички/с карт.салата/

# 887
Бърде, не ме интересува, на 1 декември украсявам офиса и ще им объркам журналистически късмети в една купа, смях да става. Режа заглавия от вестници и ги слагам за късмети.

Бър, лапай, малко е гадно, ма наистина ми попресече гърлото. Освен това тия със злобните коментари нали знаеш как изглеждат на живо?! 🤭

# 888
  • Пловдив
Мистева, септември резервирах за Коледа 😀
въх!
Искам и аз, ма пАри нямаааа...а и все още обикаляме родата.
П.п...не, че ше дам по 200кинта на калпак за куверт, нали.

# 889
Мистева, септември резервирах за Коледа 😀
въх!
Искам и аз, ма пАри нямаааа...а и все още обикаляме родата.
П.п...не, че ше дам по 200кинта на калпак за куверт, нали.
и аз толкоз не давам. Ама софиянци не спят, резервирах последното помещение. /да не ми се разсърдите. Така се шегуваме, като решим да идем на спа и няма места/.

# 890
Хаха, Злате, много идейно това с късметите.
Аз няколко години слагам и от НеНовините, голям смях пада.

Мен ми се върти идеята да отидем на площада в София, но МУ не си пада по подобно посрещане на Нова година. Има време, де, да добутаме дотам и да видим какво ще е дереджето.

# 891
Аз пък чакам с нетърпение коледни и следващите почивни дни, тихо и спокойно искам.Нито ми се събира с компании, нито ми се посрещат гости ,нито ми се ходи.
   Слава Богу, тази година морската рода няма да напира да идва да се разнообрази.

# 892
  • София
Стига с тия картофи , бре!

Току що четох проучване, че в Европа най-малко ядящи картофи са българите. Само 26 кг годишно на човек. Класацията води Беларус с 170 кг. Румънците са с 50-60 кг. Laughing

# 893
Днес само от тази тема вдигнахме консумацията на картофи, сигурно ще издигнем рОдината някое място нагоре в класацията Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт