Отговори
# 1 695
  • sf
Добро утро!
Ре, бързо възстановяване!
Метнах в гювеча едни свински гърдички с картофи и поседнах да пия кафе.

# 1 696
Така се секнах в кръста сутринта, докато затварях вратата на съдомиялната. Head Band Много кекава съм станала. Отгоре на всичкото се наложи да местя един ел. влагоабсобрбатор през два етажа, защото съседите са наводнили апартамента на браТчедите, добре, че има асансьор . Абе...нямам думи.
Фил, палците ги имаш.
Рен, беш у дома, там и стените помагат. Добре, че всичо е вече зад гърба ти.
Прегръдна за всички в нужда и спокоен четвъртък от мен

# 1 697
  • тук и там
Добро утро.Майчето най-късно до 7.30 може да издържи и идва да ме буди настоятелно.
Лицето ми е много по-добре.Намерих си "нещото",което ми е идеално-Екзомега контрол на А-дерма.Мисля даже на мама да взема за зимата,че тя винаги е била и е със много суха кожа.
Чакам децата днес да се върнат.Може един парк да направя,въпреки,че взе да ми става скучно,пък и дърветата взеха да се оголват вече,но пък свежият въздух ми се отразява супер.
Стискам палци за Фила.Ренкич,бързо да минава!Зор ще е сега,наблягай на обезболяващите и почивай,но пък е за добро.
Кло,и ти се оправяй!Аз като чуя за кръст и изтръпвам..

# 1 698
Мани, мани, от две-три години не ми се беше случвало.

# 1 699
  • тук и там
Сдобих се с едно Cosori, мултикукър.Преди 5 минути пристигна.На ММ му стана лошо,като видя кашона-предвид наличието на Нинджата и Филипс Еърфраер,тенджера под налягане,два броя,но едната стара,и едно за бавно готвене-крок пот..Та дайте идея с какво да го впечатля,дето да е готвено в мултикукър,че в гаража няма място вече от уреди,които ползвам веднъж на високосна година.

# 1 700
Кайс, буквално всичко! На мен първите опити ми бяха пиле с ориз и мусака. Крем карамела става превъзходен, мляко с ориз също, дърпаното свинско от оня ден, супички, някоя яхния, зависи какво обичате да хапвате. Но по-вкусен ориз от този в кукъра не съм готвила.
Честито и не спирай да изпробваш нови рецепти. Влез в някоя голяма фейсбук група на марката за идеи, или виж тук във форума.
Моя опит вчера с мъфинчета и цветя беше провал по всички направления, днес с нови сили нов опит… а как си мислех, че ще ми се получи всичко от първия път 🤡

# 1 701
Изпускам ви тия дни.
Ренко, бързо да се оправяш!

Най-любимите манджи на мултикукър са ни телешко варено, джолан с кореноплодни и зеле с ребра.

Снощна съм, бяхме на Юрая Хийп в столицата на провинцията. Брутален джангър, дойде ми прекалено на мен. Половинката е доволен, но аз съм по по-софт жиците и едвам издържах. Ще трябва да избутам седмицата някак.

Днес по план трябва да пека двойна доза брауни и да взема продукти за две тави пилешки хапки с корнфлейкс, голяма тенджера картофено пюре и също толкова пилаф. Тях ще готвя утре, по поръчка на децата, ще се събираме вечерта.

# 1 702
  • Пловдив
Дай рецепта за брауни, моля! Simple Smile

Кайс, тия дето не ги ползваш си ги донеси тук...или ги подари.
Аз освен обикн.тенЖура под налягане нямам други подобни уреди.

# 1 703
https://www.backenmachtgluecklich.de/rezepte/die-besten-brownies.html
Тази ползвам като базова рецепта с някои подобрения.
Моята единична доза е двойна на тази от рецептата, пасва ми идеално на обичайната правоъгълна тава.
Пека десетина минути повече. Добавям задължително 200 грама кълцани бадеми, обичаме да има ядки в браунито.
Ако много, ама много спешно ми трябва брауни и нямам време за връткави рецепти, ползвам тази готова смес. Много сполучлива на вкус, съставките са ОК, добавят се яйца и олио само, аз добавям и бадеми.
Скрит текст:

# 1 704
Ре, в нашия град няма антиквариати, има една-две читави книжарници. Но ще го измисля де.А и нямам време, тя преди няколко дни ми каза, ако имах време щях да се подготвя. Както и да е .
    Разни дребни неща ме тровят и ми скапват деня, а не искам да се поддавам.

# 1 705
  • Mediterraneo
Така де наядох с прясно зеле на фурна, че не знам как ще подкарам ОИ. Това и по въпроса за #кошиядем.

# 1 706
Аз аз довечера мисля едно кисело зеле с ориз да си сготвя.Мъх иска нещо с яйца.

# 1 707
  • София
Марул, да разменим двойките, аз съм по зелето, мъх по яйцата. Да додА, пък тях да гимпратим да си бъркат яйца.

# 1 708
Айде. Съгласна. Мъх  може да опатка 20 яйца на едно ядене.

# 1 709
  • тук и там
Ай,Мьос-трябваше малко по-рано да споделиш рецептата..Благодаря,следващият път ще я пробвам.Аз направих един кекс със шоколад,какао и банани...И пълен провал!Аз си имам изпитана рецепта за бананов кекс,но реших нова рецепта да пробвам..Та много ме е яд,едно че изхабих продукти,друго че и време.. .Щях да пробвам и нещо в косорито,но се отказах май..Предвид смотаният кекс,мисля че днес не ми е ден за   нови рецепти и експерименти в кухнята.
Мьос ,а пилаф как приготвяш?

Общи условия

Активация на акаунт